Sebészeti beavatkozások és  különösebb csodamódszerek nélkül összesen 109 kilótól sikerült hét év leforgása alatt megszabadulnia Bock Mártonnak. A férfi ma azokon próbál segíteni, akik hasonlóan hozzá, változást szeretnének elérni.

Bockot bármilyen stresszhelyzet érte, minden bánatát, nehézségét véget nem érő evésbe fojtotta. Bár tisztában volt vele, hogy ez sem egészségére, sem lelki állapotára nincs jó hatással, rossz szokásával képtelen volt felhagyni, 2015-re 204 kilót nyomott.

Egy, az extrém elhízás határán billegő srác voltam, ülni is nehezemre esett. Enni sajnos nem. Akármilyen stresszhelyzet ért, azt a kajába fojtottam. Zabáltam reggel, délben, este és éjszaka is. Kajafüggővé váltam. Tudtam, hogy helytelen, amit teszek, mégis ezt az utat jártam, amíg el nem jött a fordulópont

– kezdte történetét Bock Márton, aki hat év alatt elveszítette súlyának több, mint a felét: 2021-re a mérleg már 101 kilót mutatott, idén pedig további 6 kiló elvesztésével a szám 95-re csökkent.

Semmilyen beavatkozást, semmilyen csodamódszert nem használtam. Konkrét terv szerint étkeztem és mozogtam, és teszem ezt a mai napig. Egy egészen más gondolkodású ember, egy tudatosan élő férfi vált belőlem. Megtanultam, hogy bármit teszünk vagy nem teszünk az életben, annak mindig következménye van. Hogy az elkeseredett, kilátástalannak tűnő helyzetekből van kiút, mert egy igazi célért nagyon sok erőt vagyunk képesek előszedni magunkból

magyarázta a férfi.

Bock mára kötelességének érzi, hogy sorstársait támogassa az önmagukkal való szembenézésben és a céltalálásban. Segítségükre egy honlapot és egy Facebook-oldalt is létrehozott, amelyeken gyakran oszt meg informatív és inspiráló tartalmakat.

Keressük a rekordokat!

Amennyiben önnek vagy egy ismerősének is hasonlóan látványos eredményt sikerült elérnie, és megosztaná történetét másokkal, küldjön emailt telefonos elérhetőségének megjelölésével szerkesztőségünk számára a szerző nevére kattintva!