Igazi szuperhősnek tartják az Instagram-felhasználók azt a dán nőt, aki büszkén mutatja meg a közösségi oldalán, milyen nyomot hagyott testén az, hogy 35 héten át hármasikreket hordott a szíve alatt. Michella Meier-Morsi végig dokumentálta sok fájdalommal járó, nem mindennapi várandósságát, de terhességi csíkjait sem szégyelli a nagyvilág előtt.

Minden terhesség más, de minden esetben meglehetősen sok kihívást tartogat a kismama számára a babavárás időszaka. Fokozottan igaz ez ikerterhesség, pláne hármasikrek esetében – ezt Michella Meier-Morsi a saját bőrén is tapasztalta. A Koppenhágában élő nagycsaládos influenszer azért lett népszerű az Instagramon, mert bejegyzéseiben kendőzetlen őszinteséggel vallott várandósságáról, ám leginkább pocakjának mérete és formája miatt figyeltek fel rá az emberek – írja a The Sun.

Meier-Morsi csaknem két héttel ezelőtt adott életet ikergyermekeinek: Charles, Theodore és Gabriel is kitűnő egészségnek örvend. A szülés azonban nem volt zökkenőmentes.

Borzasztó nagy fájdalmat éreztem, fel sem tudtam fogni, hogy hamarosan hármasikreknek adok életet. Életem legvadabb 36 órája volt ez a szülés

– árulta el az anyuka.

Arról is mutatott fotót követőinek, hogy néz ki a hasa 10 nappal a szülés után. 

Látványosan kisebb már a pocakom, nagyon nehéz volt már és nagyon fájt is. Az elmúlt napokban a hasam olyanná vált, mint egy fekete lyuk, még a légzés is fájdalommal járt. Egyszerre izgalmas és idegtépő látni, hogyan alakul át a testem

– magyarázta Meier-Morsi, aki végül császármetszés útján hozta világra babáit várandóssága 35. hetében.

Nem ez volt az első terhessége: mindkét lánya boldogan fogadta a kicsiket.

Cikkünk vezető képe illusztráció!