A híres youtuber súlyos depresszióval és gyógyszerfüggőséggel küzdött, halálhírét az édesapja jelentette be a Facebookon. 

Lil Bo Weep, polgári nevén Winona Brooks ausztrál rapper és youtuber problémáiról édesapja hosszan írt a rajongóknak – írja az ELLE.

Ezen a hétvégén elvesztettük a lányom életéért vívott küzdelmet a depresszió, a trauma, a poszttraumás stressz zavar és a kábítószer-függőség ellen. Keményen küzdött a démonjaival, próbálta magát újra és újra összerakni minden alkalommal, miután összetört. Nem akart már több csatát vívni, nem akart többet harcolni, elvesztettük. Mint az édesapja, nagyon büszke vagyok rá, mindig ő marad a hősöm, a lányom, a legjobb barátom, akit a világon a legjobban szeretek. Többé már nem sérül, az univerzum egy angyallal lett gazdagabb. Úgy érzem, nagyon elveszett vagyok most, ezért tisztelettel megkérem az ismerőseimet, hogy ne keressenek, ameddig nem adok jelet arról, hogy túl vagyok ezen a szörnyűségen. Örökké a szívemben élsz, nagyon szeretlek kis Winnie-m.

– olvasható a Facebookon. A fiatal nő korábban arról beszélt, hogy erős gyógyszereket szed azért, hogy mentális egészségét rendben tartsa.

Cikkünk vezető képe illusztráció!

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!