Április 28-án debütált a Jurassic World: Világuralom című film második magyar nyelvű előzetese. A kisfilm izgalmas pillanatokat ígér a június 9-én mozikba kerülő alkotásban.

Steven Spielberg örökre beírta magát a filmtörténelembe a Jurassic Park első két részével, amelyeket követően 2001-ben jelent meg a trilógia utolsó epizódja. Ezt folytatták 14 évvel később, amikor 2015-ben filmvászonra vitték a Jurassic World-öt.

Bár a modern világ eszközeivel szinte lehetetlen elképzelni, de természetesen a dinoszauruszok ezúttal is elszabadultak és kitört a káosz.

Mint az eredeti szériát, ezt is három részesre tervezték, a legutolsó epizódnak pedig a mai napon debütált a legújabb előzetese, amely rengeteg izgalmat ígér.

Bátran mondhatjuk, hogy ez lesz a leglebilincselőbb, legfélelmetesebb és leglátványosabb rész,

amelyben fény derül rá, hogyan él együtt ember és dínó. Várhatóan kiderül, hogy sehogy, ha csak a címből indulunk ki, valamint számításba vesszük, hogy feltűnik minden idők legnagyobb húsevője is. Mindenesetre hatalmas durranásra számíthatunk, tekintve, hogy a Világuralomban feltűnik a Jurassic Park című filmek három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is.

(Promotions.hu)