Molnár Szilágyi Szilvinek  már gyerekként meg kellett tapasztalnia az ázsiai származása miatti kirekesztettséget. Molnár Ferenc Caramel felesége egy interjúban őszintén beszélt arról, mit kellett átélnie. 

A második gyermekét váró hírességet rengeteg atrocitás érte ázsiai származása miatt. Az élethez való pozitív hozzáállása állítása szerint most már erősebb, mint valaha, és ettől a gyerekkori traumái sem tudják eltántorítani.

Gyerekkoromban nagyon sokat csúfoltak az ázsiai származásom miatt. Tizennégy évesen mélypontra kerültem, kiskamaszként öngyilkos gondolataim voltak. Könyörögtem az apukámnak, fizessen ki nekem egy műtétet, ami segít, hogy a szemem olyan legyen, mint a többi, >>normális<< gyereknek. Aztán valahogy átfordultam, és elkezdett nem érdekelni, mit mondanak mások. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem az értelmesen megfogalmazott kritikát, pláne hogy szeretek fejlődni, tanulni

– mesélte a GLAMOUR magazin Mami mellékletében. A fiatal anyuka mára megtanult nem foglalkozni az őt ért negatív kritikákkal, megjegyzésekkel, a családján kívül csak néhány ember van, akiknek ad a véleményére.

Ha Önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!