102820 Ted Lasso Season Three Renewal Big Image 01 post 16 9.jpg

Az Apple TV+ sorozatának sztárjai is bekerültek a világ egyik legnépszerűbb videojátékába

2022.09.22. 12:56

A népszerű videójáték-sorozat, a FIFA23 gyártói számára kevésnek bizonyult a több mint 700 valós focicsapat, így az Apple TV+ népszerű sorozatából, a Ted Lassóból ismert AFC Richmonddal erősítették portfóliójukat.

A játékgyártó EA egy új előzetes kíséretében erősítette meg a kollaborációt, melynek részeként a filmsorozatból ismert, Jason Sudeikis (Családi üzelmek, Elhajlási engedély, Förtelmes főnökök 1,2) alakította címadó karakter, valamint a teljes AFC Richmond focicsapat is bekerül a játékba.

A széria első két évada hatalmas sikerrel futott a streaming-oldalon, a harmadik szezon így még idén megjelenhet. A sorozat fő karakterét és az AFC Richmondot tartalmazó FIFA 23 játékkal szeptember 30-ától játszhatunk.

A sztori

A sorozat története szerint az AFC Richmond az angol első osztályban szerepel. A klub egy sikertelen időszak után vezetőedzőnek szerződteti Ted Lassót (Jason Sudeikis), egy amatőrligás amerikaifoci-edzőt, akinek fogalma sincs az európai futballról. Az új tréner azonban nem retten meg a feladattól, szakmai tudásának hiányát optimizmusával és kikezdhetetlen eltökéltségével ellensúlyozza.

(Borítókép: Jason Sudeikis, mint Ted Lasso. Fotó: apple.com)