Felkavaró vallomást tett a TikTok-oldalán Szarvas Andrea, aki most már követőtábora előtt sem titkolja, hogy évek óta evészavarral küzd. A 2018-as Magyarország Szépe verseny győztese nehéz időszakot tudhat maga mögött: a koplalás és az önsanyargatás sem állt távol tőle.

Mint mondja, problémái az érettségi vizsgát követően jelentkeztek. Nem látta magát elég jónak és vékonynak.

„Ez úgy kezdődött, hogy nem ettem és agyonedzettem magamat a futópadon. Ennek annyira megéreztem az ízét, hogy 46 kilóra fogytam, 58-60 lettem, és semmi izom nem volt rajtam. Még így sem láttam magam jónak, elég vékonynak. (...)

A szépségverseny még nagyobb nyomást tett rám. Az étkezésemen nem változtattam, étterembe sem ültem be, csak azt ettem, amit én készítettem, és teljesen átmentem ketoba. Két évig csináltam, semmi szénhidrát... Ez olyannyira elfajult, hogy az egyik nap nagyon rosszul lettem.

Körmösnél ültem éppen, azt láttam, hogy minden homályos, nagy nyomást éreztem a fejemben. Otthon befeküdtem az ágyba, a kezem végig ott volt a telefonon, hogy ha kell, hívjam a mentőket vagy anyát. Azt hittem, hogy agyvérzést fogok kapni, olyan nyomást éreztem a fejemben” – mesélte Szarvas, aki arról is említést tett, hogy jelenleg orvosi segítségre szorul.

@szarvasandi Sziasztok! 👸🏽😊 Szeretném elmesélni nektek az én történetemet és segíteni azoknak akik ugyan ebben szenvednek. Csak a saját érzéseimet,tapasztalataimat tudom veletek megosztani❤️ Folyt.köv. #étkezésizavar ♬ eredeti hang - szarvasandi

A modell a rosszullétét követően egy teljes kivizsgáláson vett részt, ám eredmények rosszak lettek. Nehéz időszakot tudhat maga mögött, s bár időközben sikerült a gyógyulás útjára lépnie, de van, hogy túlzásba esik, ami az evést illeti.

Most már az a baj, hogy nem tudom megállni, hogy egy croissant egyek, mert akkor bezabálok vagy 10-et hétvégén. Olyan roham jön rám, pedig nem vonok meg magamtól mindent hét közben sem. Most már egy komolyabb segítséget kértem, mert úgy érzem, hogy csak ez segíthet

mesélte Szarvas.

(Ripost)

(Borítókép: Szarvas Andi. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)