horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Kvíz: felismeri néhány betűből a világ leghíresebb logóit-márkaneveit?

március 31., 14:29 Módosítva: 2019.04.02 09:39
13

A múltkor Palvin Barbaráról kerestem régebbi fotókat, és a képarchívumban megakadt a szemem a fent borítónak használt képen, ami teljes egészében alább látható. Az jutott róla eszembe, hogy bár a háttérfeliratból csak egy egészen pici részlet látható, mégis már abból a pár betűből első pillantásra tudom, hogy kinek-minek a buliján készült ez a fotó. Itt a kép teljes egészében.

Így működik a brandek-logók pszichológiája: annyiszor látjuk ezeket a feliratokat, hogy már nem is kell az egészet látnunk, szinte csak a betűtípusból is beugrik, hogy melyik cégről van szó. Ha önnek pont nem jut eszébe, hogy ez az FA-felirat minek a része, nem gond, máris mutatjuk az egészet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem gyakran látunk Barbie-t ekkora mellbőséggel

március 31., 12:45 Módosítva: 2019.04.02 09:56
6

Összeszedtünk a Wonderconról azokat a cosplayereket, akik még a gonosz mostohát és Super Mariót is szexivé tudják varázsolni.

Photobomb: szexi fotózás közben se feledjük, hogy más is van ám a strandon!

március 30., 13:10 Módosítva: 2019.04.02 11:59
34

A múlt hét szombaton osztottak meg egy fantasztikus videót a Twitteren, amin egy szexi modell sorban tolja a szexi pózokat egy fotósnak. Úgy tűnik, mintha egy komolyabb fotózás lenne a jelenet, de azért annyira nem volt profi a stáb, hogy olyan helyszínt válasszon, ahol zavartalanul lehet dolgozni. Nem lőjük le a poént, tessék megnézni a videót!

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Tombolt a jóízlés: playmate-ek és mellmodellek gyűltek össze LA-ben

  március 30., 12:05 Módosítva: 2019.04.01 08:36
  44

  Ennyi obszcén ruhát régen láttunk egyben utoljára, kész kihívás ezt végigklikkelni.

  A kiborotvált választékok napjai meg vannak számlálva, itt az új sérótrend!

  március 30., 10:22 Módosítva: 2019.04.01 09:43
  16

  Az utóbbi időben rengeteg olyan férfit lehet látni az utcákon-instagramposztokban, akinek a választéka mellé egy vékony, egyenes vonal van a hajába borotválva. Amint azt a fenti borítókép mutatja, ez a séró megtetszett Cristiano Ronaldo labdarúgójátékosnak is, és amit ő csinál, azt rengeteg Igazi Férfi másolja a világon mindenütt, hátha ugyanolyan sikeresek lesznek ők is, mint Cristiano Ronaldo, és ugyanolyan sok értéket tudnak teremteni a munkájukkal, mint a milliárdos portugál sportoló.

  Szóval a Ronaldo segítségével elterjedt hajjal kapcsolatban azt a tényt szeretnénk még itt a bevezetőben elmondani, hogy a trend lassan már három éves. A fenti borítókép 2016 novemberében készült, és amikor rákerestem erre a frizurára az interneten, az első találatok között egy olyan cikk volt, amelyik a 2016-os év nagy trendjeként emlegeti ezt a hajat. Én úgy érzem, hogy egy ilyen trendből 3 év nagyjából elég, szóval itt az ideje elkezdeni keresni a következő hasonlóan csodás menőséget – és keresni ugyan nem kezdtem el, de véletlenül lehet, hogy mégis máris megtaláltam a következő nagy trendet egy kolumbiai borbély Instagramján.

  Ezt.

  Tessék.

  Megnézni!!!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Aki szereti a Trónok harcát, az most örülhet

  március 28., 15:37 Módosítva: 2019.04.15 13:57
  28

  Nem, nem az a jó hír, hogy lesz még egy-két évad, mert a Trónok harca mostani évada után nem lesz több. Az mondjuk igaz, hogy már elkezdtek dolgozni a George R.R. Martin által megteremtett világban játszódó testvérsorozatokon, de azokban nem a már jól ismert és megszeretett karakterek lesznek. Hogy mikor kerülnek műsorra, ha műsorra kerülnek egyáltalán, az is jó kérdés. Egy valami viszont biztos, és ennek örülhetnek a rajongók:

  lesz egy kétórás dokumentumfilm, ami nem egy sima "így készült a Trónok harca" lesz.

  Az utóbbi időkben is voltak olyan videók, amikben sminkes, trükkmesterek és egyéb szakemberek meséltek arról, hogy az adott évadban mi volt számukra a legemlékezetesebb, legmelósabb feladat. A dokumentumfilm viszont azt fogja elmesélni, hogy milyen érzés, mekkora munka egy komplett világot megteremteni, illetve elengedni azt. Ez lesz a Game of Thrones: The Last Watch, ami az utolsó évad utolsó epizódja után, május 26-án kerül majd adásba.

  (Justjared)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Szinte barbárság, szentségtörés így felvágni egy bagelt

  március 28., 11:51 Módosítva: 2019.03.30 09:30
  2

  A netezők teljesen megőrültek azt a posztot látva, amin unortodox módon felszeletelt bagelek láthatók. Alek Krautmann vitt a kollégáinak két doboznyi bagelt, amit úgy tálalt, ahogy azt St Louisban szokás, mint a szeletelt kenyeret. Jelen pillanatban 11 ezer Twitterező beszél erről az egyesek szerint barbárságnak és szentségtörésnek nevezhető tettről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kegyetlenül büntetett a bíró: az elítélt nem ihat Pepsit a próbaidő alatt

  március 26., 16:03 Módosítva: 2019.03.28 14:22
  7

  A Hawaiin történt esetről a The Maui News számolt be. Pénteken elítéltek egy 21 éves srácot, mert hazudott a rendőröknek. Oké, ez egy kicsit összetettebb sztori. Az úgy volt, hogy még 2018 júniusában letartóztatták, majd 7 napot volt börtönben lényegében azért mert nagyon megszomjazott, ezért el akart menni a boltba, hogy vegyen a kedvenc üdítőjéből. Ez nem ütközik semmilyen törvénybe még Hawaiin sem, csakhogy a unokatestvére kocsiját vitte el. Amikor a rendőrök megállították, akkor azt állította, hogy rokona tud a dologról, kölcsön adta neki az autót, de ez nem volt igaz, ezért autólopásért letartóztatták.

  Amikor a bíró a tárgyaláson megtudta, hogy az egész ügy azért van, mert a vádlott Pepsit akart inni, akkor a 100 dolláros bírság, a 100 óra közmunka és 4 év próbaidő mellé még a srác kedvenc üdítőjétől való eltiltást is kiszabta. Aloha, hát megérkeztünk!

  (Huffington post, the maui news)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ezen a bulin ön nem volt ott, de nem is biztos, hogy önnek való lett volna

  március 25., 16:30 Módosítva: 2019.03.28 09:44
  8

  KUNST névvel tartottak egészen extrém partit a héten New Yorkban és valamiért vannak róla fotóink. Amanda Lepore is ott volt.

  A pufidzseki+bugyi kombót ajánlja a következő télre ez a divatbemutató

  március 25., 14:52 Módosítva: 2019.03.27 17:37
  43

  Szexi is, télies is. Mondjuk értelme nincs, de végülis ezt is lehet szeretni benne, nem? Plusz Los Angelesben nem szokott olyan hideg lenni.

  Kitört a pánik a párizsi Disneylandben, az emberek azt hitték, hogy terrortámadás történt

  március 24., 13:55 Módosítva: 2019.03.26 08:26
  3

  Egy videón látszik, hogy a vidámparkba látogatók ijedten rohannak valami elől. Mint kiderült: egy meghibásodott, hangos és elég zajos mozgólépcső keltett az emverekben a pánikot, hogy megint terrortámadás történt.

  A Disneyland megerősítette, hogy

  sem robbanás, sem lövöldőzés nem volt, nem sérült meg senki. Téves riasztás volt.

  (TMZ)

  Ez a világ leghülyébb turistalátványossága

  március 24., 08:50 Módosítva: 2019.03.26 12:11
  4

  Vannak olyan tipikusan turistacsalogató helyek, mint mondjuk Harry Potter iskolája, ami törénetesen az Oxford. Vagy ott van mondjuk a Stonehenge, az Eiffel-torony és így tovább. Ezeken a helyeken szívesen fotózkodik az ember, hogy aztán lehessen mit nézegetni, lehessen büszkén mutogatni az Instagramon meg a Facebookon. New Yorkban van egy hely, egy elég menő és luxy épület, a Vessel, ami mostanában nyílt. Az benne olyan nagyon különleges, a kinézetén túl, hogy ez az Egyesült Államok legnagyobb és legdrágább magánépülete. Az egész a Miami Dolphins NFL csapat tulajdonosáé. A műalkotásként számon tartott építményt Thomas Heatherwick tervezte.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ön is összetapossa a szelektíven gyűjtött fém dobozokat? ROSSZUL TESZI!

  március 23., 08:35 Módosítva: 2019.03.25 11:06
  29

  A környezettudatosság fontos dolog. Minden bolgyómentő aktivistáskodás nélkül is nyugodtan ki lehet ezt jelenteni, elvégre itt élünk Földön, mindannyian ugyanazt a levegőt szívjuk, így nem árt rendet tartani, megóvni a bolygót, amennyire lehet. De persze elkezdhetjük megszokni a 40 kg múanyaggal a gyomrukban úszkáló bálnák létezését is.

  Az egyik legalapabb dolog a szemetelés. Már az is sokat jelent, ha mondjuk nem a földre, hanem a kijelölt helyre dobjuk az utcán a cigicsikket. Erre hívta fel a figyelmet a Cigicsikkmentes február nevű kezdeményezés. Ami még ennél is alapabb, az a szelektív hulladékgyűjtés. Itt egy remek képes riport arról, hogy a műanyag flakonnal mi minden történik, mire újrahasznosított termék lesz belőle.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a divatbemutató megerősít minden sztereotípiát a japánok és a szex viszonyáról

  március 19., 15:12 Módosítva: 2019.03.21 10:38
  7

  Megalázott nők, horrorfilmek, cuki mesefigurák, lerángatott ruhadarabok, kislányos kiegészítők, szado-mazo – hogy csak néhány címszót soroljunk.

  13 évesen lekövérezték, 18 éves korára 31 kg-ra fogyott le, 23 évesen pedig így néz ki

  március 18., 14:50 Módosítva: 2019.03.20 16:13
  0

  Ennyit tud változtatni az ember kinézetén, ha tinédzserként a súlyával csesztetik.

  Eszméletlen, hogy mi a munkája ennek a két ausztrál nőnek

  március 18., 14:45 Módosítva: 2019.03.21 09:17
  7

  Annyit segítünk, hogy nem műkörmösök, de nem is fitneszcelebek az instagramon.

  A kreatív emberek hajlamosabbak a skizofréniára

  március 17., 13:27 Módosítva: 2019.03.19 08:49
  7

  A művészvilágból vett számos példával illusztrálható az az általános vélekedés, hogy a festők, írók, zenészek, költők, színészek, szóval gyakorlatilag bármilyen művészeti ágban kiemelkedőt alkotó emberek nagyobb eséllyel küzdenek mentális problémákkal, mint azok, akik velük ellentétben inkább pragmatikusan állnak a világhoz. Elég csak hirtelen Vincent Van Goghra, Wolfgang Amadeus Mozartra, József Attilára, és egyéb, művészetekben kiemelkedőt alkotó személyekre gondolni. Mi is írtunk már rengeteg mai hírességről, akik bipoláris zavartól, depressziótól szenvedtek, öngyilkos gondolatai voltak, vagy egyéb lelki gondokkal kell(ett) megküzdeniük, de ha mindegyiküket felsorolnánk, háromszor is lemenne a nap, úgyhogy ezt most meg sem kíséreljük. 

  Nem kell tehát ismeretlenek agyában turkálnunk ahhoz, hogy a tendenciákat megfigyelve ki merjük jelenteni: a művészvilág kreatív elméi érzelmi és értelmi szempontból sokkal sérülékenyebbek, mint azok, akik gyakorlatiasan állnak az élet nagy kérdéseihez.   

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez minden bizonnyal a magyar gyerekek kedvenc mesekönyve lesz

  március 17., 09:39 Módosítva: 2019.03.19 09:36
  21

  David Walliams egy brit humorista-színész-tévés személyiség, ő látható a fenti borítóképen. A legtöbben a Little Britain (Angolkák) című sorozatból ismerik, de az utóbbi időben rengeteget szerepelt, mint a Britain's Got Talent zsűrijének tagja. 2010-től 2015-ig volt ő házas, eközben született egy kisfia, aki most 5 éves. Walliams már 2008 óta írogat gyerekkönyveket, és most a legutóbbinak egy szokatlan, angolul ebben a formában értelmetlen szót adott címül.

  A dologban (nekünk) az a poén, hogy a cím magyarul viszont nagyon is értelmes.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Régen rejtegették és szánták őket, most ők nyújtanak inspirációt a többieknek

  március 16., 16:53 Módosítva: 2019.03.18 18:20
  39

  Az extrém külsejű és/vagy ritka betegséggel élő emberekre mindig is kíváncsi volt a közönség, de ma már teljesen más kontextusban látjuk őket.

  Egy nő orális szex közben kapott sztrókot, majdnem bele is halt

  március 14., 13:42 Módosítva: 2019.03.16 11:09
  21

  A British Medical Journal jelentése szerint egy 44 éves nőt kórházba  kellett szállítani, mert orális szex közben elájult. Az történt, hogy a nőt épp kényeztette párja, amitől 2-3 percre eszméletét vesztette. Ettől a férfi aggódni kezdett, mivel nem épp a világ legtermészetesebb dolga, hogy szex közben percekre eszméletét veszti az ember, ezért elvitte partnerét a sürgősségire. A kórházban a férfi elmondta az orvosoknak, hogy szex közben egyszer csak teljesen merev lett a partnere teste. A nő még annyit mondott, hogy fájt a feje, egy 10-es skálán 6-ra tette a fájdalmát. Az orvosok megállapították, hogy a hölgy sztrókot kapott. Azért szex közben jött ki, mivel az izgalmi állapotban megemelkedett a vérnyomása, ami aztán rohamot idézett elő. A CT pedig kimutatta, hogy aneurizmája van, amit sikerült is kezelni, így 15 nap után ki is engedték a kórházból.

  (Huffington Post)

  Piaci rés: feltalálták a kamerával felszerelt péniszgyűrűt

  március 12., 15:54 Módosítva: 2019.03.15 09:43
  97

  Egy brit cég, a Julz egy remek találmánnyal tömött be most egy piaci rést: feltalálták a péniszgyűrűt, amivel filmezni is lehet. A szexjáték/kütyü elnevezése elég kézenfekvő, úgy hívják, hogy The Cock Cam, és az egy app segítségével közvetlenül a használó telefonjára rögzíti a szokatlan szögből készített videót. Hogy hogyan nézhet ki egy felvétel, amit az ember ezzel a kütyüvel készít, azt az alábbi reklámfilm demonstrálja egy műpénisz és egy ejtőernyős ugrás segítségével. Nem akarunk senkit beugratni: az alábbi videó ugyan vicces, de szexet nem tartalmaz, sőt, még nőt sem.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez az egyedi szubkultúra csak extrém körülmények között mutatja meg magát

  március 10., 09:44 Módosítva: 2019.03.13 09:44
  26

  Egy cseh fotós képein keresztül látszik, hogy milyen a Világ 3 különböző pontján megrendezett Burning Man fesztivál.

  Ezek a házak simán felérnek egy celeb millió dolláros villájával

  március 10., 09:44 Módosítva: 2019.03.12 11:09
  6

  Vannak a millió dollárokat érő házak, amikben már-már túlzóan sok fürdőszoba van, amik külön mozi termekkel, privát biliárd szalonnal, saját tenisz pályával, meg minimum egy órmótlan nagy medencével van felpimpelve. Mindez többnyire valami tenger vagy óceán partján, természetesen. De a New York szívében, a legdrágább helyen lévő loft lakások is derékig tudnak gázolni a rongyrázós pompában. Ilyen kis kulipintyókban húzzák meg magukat a celebek és a gazdagok. És igen, ezek is szépek, ha valami 5 millió dollárba kerül, akkor attól azért elvárható, hogy szép legyen. Közben meg egy átalakított, mozgó otthonként is üzemelő kisbusz is pöpecül tud kinézni, ugye. A luxusvillák és a guruló garzonok között félúton meg ott vannak ezek a cuki, színes házak New Orleansból.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a 20 éves lány büszkén vállalja kinézetét

  március 9., 10:26 Módosítva: 2019.03.12 11:05
  15

  Akár rejtegethetné is az égési sérüléseket szenvedett bőrét, de nem teszi.

  Amputált lábából szeretne táskát varratni egy nő

  március 9., 10:22 Módosítva: 2019.03.11 16:00
  231

  Első hallásra igen abszurdnak tűnő dolgot közöl egy manchesteri nőről a a brit Metro, és bár való igaz, hogy a horrorszerű történet majdnem minden részlete meglehetősen szokatlannak tekinthető, annyira talán mégsem az, hogy egyáltalán ne tudjunk azonosulni vele. Az 55 éves, Joan nevű asszony arra készül ugyanis, hogy

  amputált lábából kézi táskát varrat magának. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A Trónok harca utolsó nagy csatája minden eddigi filmben látott csatánál hosszabb lehet

  március 7., 15:27 Módosítva: 2019.03.09 10:36
  62

  Most, hogy kijött az első rendes előzetes, amiből nem nagyon derült ki semmi, de kellően felcsigázta az embert, megint felélénkültek a találgatások és a kiszivárgott információkra alapozott elméletek gyártása. A Daily Dot például arra jutott, hogy egyrészt

  a Trónok harca utolsó évadának Végső Nagy Csatája lehet minden idők legnagyobb, leglátványosabb és leghosszabb csatajelenete;

  másrészt, és ez már kész tény, hogy ennek a jelenetnek a leforgatása alapból tovább tartott, mint egy tucatnyi, a való életben tényleg megtörtént háború. Azt biztosan lehet tudni, hogy azt az ominózus epizódot, amiben a Mások és az emberek összecsapnak, azt 11 héten keresztül forgatták. Ez már önmagában több időt ölel fel, mint a szlovén függetlenségi háború, ami 10 napig tartott 1991-ben.

  A 11 hét alatt, és 55 éjszakai forgatással együtt felvett epizód 90 perc hosszú lesz. A készítők is elmondták, hogy az ütközetet nem fogják elhúzni, több epizódon át, darabokban leadni. Lesz egy nagy csata, ami a 8. évad 2. részében lesz látható. Ha itt tényleg egy összefüggő, kardozós, sárkányos, menekülős képkockák fognak pörögni, amit nem akaszt meg semmi mellékszál - mondjuk Bran utazása a múltba, vagy Cersei bort iszik a véres harcmezőtől tisztes távolságban - és ez hosszabb lesz, mint 40 perc, akkor tényleg ez lesz minden idők legnagyobb, leghosszabb filmes csatajelenete. Legyőzheti A gyűrűk urát, aminek A két torony című részében közel 40 percet tett ki az a bizonyos csata.

  És simán lehet, hogy így lesz. A sorozat készítői korábban úgy gondolták a deresi csatát bemutató epizóddal kapcsolatban, hogy lehetetlen lesz megcsinálni. A Trónok harca legelején kijelentették, hogy ők akarnak egy zombivá változott jeges medvét. Akkor azt mondták nekik, hogy nem lehet (mert nem volt rá pénz), aztán a 7. évadban feltűnt egy. Számukra semmi sem lehetetlen, szóval biztos, hogy olyan csata lesz, amilyet még soha senki nem látott. Ha a hosszát nézzük, ha a nagyságát, ha a költségvetését, ha a keresztmetszetét, térfogatát, ez lesz a filmes ütközetek csúcsa.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az internet megint felfedezte magának a tejes kólát

  március 7., 14:32 Módosítva: 2019.03.10 10:06
  6

  A Buzzfeed a frissen felfedezett tejes kóláról ír. Ez a Milk Coke vagy Coke Milk. Ez a dili, ezt kezdték el inni az interneten, de úgy, hogy persze meg is osztják, hogy nem is olyan borzalmas. A helyzet az, hogy a tejes kólára egyszer, ha nem többször már rácsodálkozott az internet. 2015-ben volt egy hullám, amikor mindenki derékig gázolhatott a tej miatt kicsapódó kóla habokban. Akkor is az jött le, hogy ugyan nem épp a leggusztább látvány, nem cuppanna rá az ember izomból, de ízre elmegy, okés.

  2019 március: a Milk Coke megint tarol.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy nagyon fontos szereplő nincs benne a Trónok harca 8. évadának előzetesében

  március 6., 13:24 Módosítva: 2019.03.09 10:36
  27

  Végre kijött a közel egy hónap múlva induló Trónok harca utolsó évadának első előzetese. Van benne minden, ami kell. Több videóban és cikkben is már elkezdték atomjaira szedni, és képkockáról képkockára kielemezni a látottakat. A vad találgatásokba most nem mennénk bele, mert lehet,

  • hogy visszatér Havas Jon farkasa,
  • hogy a senkitől és semmitől soha meg nem rettenő Arya a Mássá változott apja elől rohan,
  • Cersei nem elvetélt és/vagy soha nem is volt terhes,

  de az is elképzelhető, hogy ezek közül semmi sem jön be. Az viszont biztos, hogy valaki hiányzik az előzetesből. És most nem egy jelentéktelen mellékszereplőre gondolunk. Nézze meg jól! A videó után eláruljuk, hogy ki az.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Szinte teljesen meztelenül, művérrel bekenve tiltakoztak az állatvédők egy üzlet előtt

  március 4., 13:57 Módosítva: 2019.03.07 09:13
  6

  Így hívták fel a figyelmet arra, hogy az adott márka prérifarkasok szőrméjét használja a kabátjaihoz.

  A felismerhetetlenné vált férfi állítja, hogy soha nem plasztikáztatott

  március 3., 16:14 Módosítva: 2019.03.06 09:35
  23

  Ha Matt Kuwatának vannak barátai, akik évek óta nem látták, egész biztos, hogy most nem ismernék fel, ha összefutnának vele az utcán. A 24 éves srác ugyanis az elmúlt években átlagos japán fiúból, élő játékbabát csinált magából, ráadásul állítja, hogy mindezt plasztikai műtétek nélkül érte el. Egy helyi Twitter oldal ezen a három képen szemlétette az átváltozását: 

  Az Oddity Central beszámolója szerint a japán közönség már két éve követi érdeklődéssel a srác transzformációját, ám a 2018 eleje óta posztolt fotói azok, amik igazán nagy megdöbbenést okoznak.

  Távolról sincs vége, olvasson még