horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Az étel nem játék, hanem művészet

2018. december 26., 15:27 Módosítva: 2018-12-28 11:50
35

Takehiro Kishimoto úgy hámozza meg a gyümölcsöket és zöldségeket, hogy eláll az ember lélegzete.

Napi visítófrász: megtalálja a karácsonyfákon rejtőzködő macskákat?

2018. december 26., 11:10 Módosítva: 2018-12-28 10:33
38

Nem újdonság, hogy ha az embernek macskája van és még a karácsonyt is fenyőfával akarja megünnepelni, akkor abból, ha nem is halál és pusztulás, de minimum törés, zúzás és őrjöngés lesz. Ennek az átélését csak közepesen lehet szórakoztatónak nevezni, kívülről nézve viszont nagyon is az. Épp ezért lehet jelenleg rettentő népszerű egy Ali McDonald nevű lány bejegyzése a Twitteren, amin az látható, hogy amióta családilag felállították a karácsonyfát minden reggel arra kelnek, hogy meg kell találniuk a díszek között elrejtőzött állatot. Persze erről fotókat is megosztott, úgyhogy most ön is kísérletet tehet arra, hogy megtalálja a cicák Waldoját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezekre a helyekre emigrálnak a milliárdosok

2018. december 25., 16:17 Módosítva: 2018-12-26 17:01
23

Bevándorlásellenesség ide vagy oda, vannak akiket bárhol tárt karokkal várnak. Ők a szupergazdagok, akiknek csak választaniuk kell, hova menjenek.

 • Díszítse fel a szakállát karácsonyra!

  2018. december 25., 09:27 Módosítva: 2018-12-27 11:51
  52

  Szentestével már biztos mindenhol lement a legnagyobb őrület, de ne felejtsük el, hogy igazából három napból áll ez a maratoni ünnep. Úgyhogy ne árt, ha karácsony napján és másnapján még készülünk valamivel. Nem gondolunk bonyolult dologra, csak olyanra, mint egy jó szakállfüzérre... 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az idei karácsonyi reklámok tényleg azt akarják, hogy totál kiboruljunk

  2018. december 25., 09:22 Módosítva: 2018-12-26 14:24
  25

  Idén valahogy látványosan megszaporodtak az olyan karácsonyi reklámok, amelyek láttán üvöltve zokog az ember a meghatottságtól, ezért nem is bírtuk ki, hogy ne szedjük össze mindet egy kupacba. Jól gondolja, nem titkolt célunk egy kicsit megríkatni önt, de kizárólag azért, mert egy tisztító sírás olykor annyira jól tud esni, mint egy őrült nevetés. Karácsonykor meg még mentség is van erre. Előre szólunk, hogy eszünk ágában sincs hosszasan részletezni, hogy melyik reklámban mi történik, az ugyanis pont azt venné el, ami a lényege: a meglepetés és a meghatottság varázsát.

  Na jó, most, hogy kellően kinegédeskedtük magunkat, készüljön fel lelkiekben és papírzsepiből is tankoljon fel rendesen, nehogy a poszt végére térdig himbálózzék a takony az orrából, mert az elég kellemetlen, pláne mások előtt. A sírás viszont nem az, úgyhogy nyugodtan tartson velünk zokogni egy jót! 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Harry Potterrel indítjuk az Ünnepi Kvízhetet a Velveten

  2018. december 24., 13:03 Módosítva: 2018-12-25 16:22
  11

  Ezennel ünnepi kvízhetet indítunk a Velveten!

  Ha van kedve játszani, mától kezdve újévig térjen vissza hozzánk minden nap egy új kvízért! A Móka címkéhez, azaz ehhez az oldalhoz tegyen könyvjelzőt, mert itt mindig látni fogja, milyen új feleletválasztós játékot lehet kipróbálni.

  A Harry Potter-filmek 2011-ben elköszöntek a nézőktől, de ott és akkor nem ért véget a rajongás. Még mindig lehet valami újdonságot találni J.K. Rowling varázsltos világáról. Most, hogy elindult az újabb sorozat, a Legendás állatok és megfigyelésük (ami egyre kevésbé szól legendás állatokról és azok megfigyeléséről – a szerk.), pláne van miről beszélni. Mivel Grindelwald bűneivel kapcsolatos élmények még frissek, ezért nézzük meg, hogy mennyire ismeri a cselekményt elindító első részt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Van egy jó hírünk: feltalálták a macskabiztos karácsonyfát!

  2018. december 24., 09:41 Módosítva: 2018-12-26 09:51
  34

  Akinek van macskája, pontosan tudja, micsoda kínlódás minden egyes karácsonyt a mi drága egyetlen kiscicánk állandó moderálásával tölteni. Tök fárasztó ugyanis két másodpercenként ráripakodni, hogy legyen szíves kimászni a karácsonyfa ágai közül anélkül, hogy távozás közben egy laza mozdulattal kirúgná azt az ablakon, de az sem olyan szórakoztató, amikor az életbe egy laza Heimlich-fogással visszahozott állat a villogó fényfüzér darabkáit köhögi fel diszkréten, mert tudja, hogy baromi drága volt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ha úgy vesszük, akkor elég mániákusan imádjuk a karácsonyt

  2018. december 23., 17:04 Módosítva: 2018-12-25 09:33
  2

  12 fura karácsonyi hagyomány, amit ki kell próbálnod ebben az évben címmel jelent meg egy írás a Buzzfeeden. A szerző leginkább németül publikált eddig az oldalra, viszont ezt angolul tette közzé. Mint világossá vált azért, hogy megdöbbentse a merőben másként karácsonyozó amerikaiakat.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az emberek nem hiszik el ennek a párnak, hogy tényleg ők a gyerekeik biológiai szülei

  2018. december 23., 11:07 Módosítva: 2018-12-26 09:51
  13

  Christin és Russell Lewis is tudnánk mesélni arról, hogy mennyien vannak azok, akik leküzdhetetlen vágyat éreznek arra, hogy számukra vadidegen szülőket kritizáljanak. A fiatal amerikai párnak, amióta megszülettek az ikreik folyton bizonygatniuk kell, hogy tényleg ők a kétéves gyerekeik biológiai szülei,

  az ikrek bőrszíne ugyanis nem egyezik meg a szüleikével.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy magyar lány viccesen megrajzolta a mindennapi küzdelmeit

  2018. december 22., 16:23 Módosítva: 2018-12-28 13:51
  161

  Illustration From A Hungarian 30+ Girl, About Life And Everyday Struggles.

  Ez a cím jött szembe, amikor a napokban a Bored Pandát böngésztem. Láttam már ehhez hasonló képregényeket, nagyjából naponta van egy ilyen, ami arról szól, hogy egy csaj vagy egy srác képregényben meséli el viccesen, kellő öniróniával a mindennapi nehézségeket. Illetve olyan is van, hogy valaki 23 különböző rajzfilm stílusban rajzolja le magát. A lényeg, hogy a fenti címben a magyar vonatkozás volt az igazán izgalmas. Meg is kerestem a készítőt, Beát, hogy meséljen magáról, illetve a rajzairól.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nagy melle miatt kap halálos fenyegetéseket ez az influencer

  2018. december 22., 11:40 Módosítva: 2018-12-24 17:26
  18

  Korábban ezek az üzenetek rámentek a egészségére.

  Fölösleges tovább keresgélnie, kiderült, hol élnek a leggazdagabb sugar daddyk Magyarországon

  2018. december 19., 14:45 Módosítva: 2018-12-22 16:39
  23

  Már egy ideje tudjuk, nagyjából milyen anyagi háttérrel rendelkeznek azok a gazdag 35-40 év feletti férfiak, akik fiatal és csinos barátnőket keresnek maguknak némi anyagi támogatásért cserébe (= sugar daddyk), ezért nem fogjuk megfosztani önt a puncs.hu legújabb felmérésének eredményétől sem, amely azt taglalja, hogy pontosan merre is találhatók az országban ezek a baromi vagyonos férfiak. Persze nemcsak a vagyonos, hanem a vagyonosabb, még vagyonosabb és legvagyonosabb sugar daddyk tartózkodási helyéről is bővebb tájékoztatást adnak, így végre egyetlen nőnek sem kell átszelnie az egész országot ahhoz, hogy boldoggá tegyen jómódú, adakozó kedvű férfiakat, hanem célirányosan bóklászhat a környékükön, hátha egyikük váratlanul levadássza őt. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Miután a láncfűrész nem bizonyult elég hatékonynak, 4 hangfallal vágott vissza a szomszédainak egy magyar férfi

  2018. december 19., 11:55 Módosítva: 2018-12-21 14:19
  9

  Ha még nem olvasta cikkünket a férfiról, aki kicsinyes, de annál édesebb bosszút állt állandóan zajongó, idegesítő szomszédján, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért lesz érdekes az ön számára Andreas nevű olvasónk témában kísértetiesen hasonló, kivitelezésében mégis eltérő, de frappáns története arról, hogyan szerelte le kibírhatatlan hangerőn létező szomszédait. Át is adjuk neki a szót, hadd mondja el ő: 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kicsinyes, de édes bosszút állt idegesítő szomszédján egy férfi

  2018. december 18., 17:01 Módosítva: 2018-12-20 10:57
  16

  Általában mindenkinek van egy olyan idegesítő szomszédja, akivel nem tud dűlőre jutni abban, hogy mikor illik torkunk szakadtából üvöltözni, bulizni, flexszel nekiesni a konyhakéseknek, vagy hogy kit illet a ház előtti parkolóhely. Persze ilyenkor mindkét fél az idegesítő szomszéd kategóriájába esik, az egyik lesz a zajongós, a másik pedig az, aki szép csendben idegösszeomlást kap tőle, aztán hisztériázik, hogy elég ebből. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Amit mindig is tudni akart: ez történik, ha terroristának vallja magát az amerikai vízumkérelmén

  2018. december 16., 16:49 Módosítva: 2018-12-18 08:20
  34

  Ha még nem töltött ki amerikai vízumkérelmet, valószínűleg akkor is hallott már arról, hogy a nyomtatvány tele van furcsa kérdésekkel, többek között az is szerepel rajta, hogy: terrorista-e ön? Erre persze akár merénylő az ember, akár nem, nyilvánvalóan nemmel felel, mert már a kérdésből adódik, hogy ez az egyetlen helyes válasz rá. De mi történik, ha valaki mégis azt írja be, hogy terrorista? A 70 esztendős John Stevenson már tudja, a skót férfi ugyanis véletlenül merénylőnek vallotta magát a formanyomtatványán.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megkóstoltuk a rózsaszín csokit, és nem, nem eperízű

  2018. december 16., 14:29 Módosítva: 2018-12-18 16:41
  38

  A fenti és az alábbi képen látható kettő korong egy csokigyár termékmintája, ebben a formában forgalomban nem kapható, egy ismerőstől kaptuk. Kinézetre az ember azonnal eperízre asszociál, esetleg málnára, de semmi ilyesmiről nincs szó, ez rózsaszín csokoládé.

  Csokoládéízű.

  Elég fura élmény megkóstolni, mert hiába tudja előre az ember, hogy nem epres vagy málnás édességet kóstol, akkor is meglepő, hogy ezek a rózsaszín korongok valóban csokiízűek. A kétszemélyes tesztcsoport egyhangúlag arra a megállapításra jutott, hogy ennek a terméknek a legfeltűnőbb tulajdonsága, hogy savanykás – de egyébként teljesen olyan íze van, mint a fehér csokinak.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Féltékeny játékbaba űzte el egy nő pasiját

  2018. december 16., 11:54 Módosítva: 2018-12-17 16:10
  23

  Egy Callaóban élő perui nő, bizonyos Berliz (a vezetéknevét valami oknál fogva titokban akarja tartani) azzal a történettel állt elő a külföldi sajtónak, hogy Deisy nevű játékbabája terrorizálja őt és a környezetében élő személyeket, sőt, féltékenységből még a párkapcsolatait is hajlamos tönkretenni

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Anyuka ultraszexi karácsonyi jelmezt rendelt magának, ezt kapta helyette

  2018. december 15., 09:05 Módosítva: 2018-12-26 09:51
  53

  A 2 gyerekes, 28 éves Lisa Williamson nem akart mást, csak baromi szexisen kinézni a táncórán, ahova rendszeresen járni szokott. Ezért arra is hajlandó volt, hogy kitúrja az internet bugyraiból a számára legideálisabb ruhajelöltet, megrendelje, és abban feszítsen a rúdtáncos barátnők előtt karácsony szent ünnepének apropójából.

  Az elképzelés.
  Az elképzelés.
  Fotó: Facebook
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ilyen leszáguldani a világ leghosszabb városi downhill-pályáján

  2018. december 14., 16:32 Módosítva: 2018-12-16 09:52
  68

  Ön a címből már tud mindent, ami az alábbi videó élvezetéhez szükséges, klikkeljen a play gombra!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A magyar Esernyős Embert másolja Mary Poppins

  2018. december 14., 12:54 Módosítva: 2018-12-15 16:14
  2

  A titokzatos Esernyős Ember már sok helyen feltűnt Magyarországon. Legutóbb a Duna közepén csapott le. De volt már híd, sőt egy óriáskerék tetején is. Utóbbit irigyelhette meg a Mary Poppins PR és Marketing csoportja is, akik lényegében lemásolták a produkciót. Persze segít az áthallásban, hogy Mary Poppinsnak is esernyője van, az Esersnyőn Embernek is, ahogy arra a neve is utal.

  A különbség, hogy az egyik angliában egy nő által lett előadva az óriáskeréken való álldogálás az esernyővel, ráadásul az új Mary Poppins-film európai premierjére időzítve, míg a másik egy férfi által elkövetett hobbi performansz.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Tudjuk, mire keresett rá idén, és igazán nem kell szégyenkeznie miatta

  2018. december 12., 14:30 Módosítva: 2018-12-13 15:11
  5

  A Google, ahogy minden évben, úgy idén is nyilvánosságra hozta, hogy globálisan és országonként mely szavakra kerestek rá leginkább az emberek. Az algoritmusuk ugyanakkor nem a legkeresettebb kifejezéseket veszi számba, hanem az előző évhez viszonyított legnagyobb növekedési értéket, írja a Blikk.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elkészült az év meztelen naptára: valódi tűzoltók, fodrásznők és fotósok dobálták le a ruháikat

  2018. december 9., 14:03 Módosítva: 2018-12-11 08:51
  142

  Egy kis angol falu lakói jótékony céllal léptek Kiszel Tünde nyomdokaiba.

  Nevetségesen agyament szabályokat állított fel egy szuperanyu a jövőbeli bébiszitterének

  2018. december 8., 10:33 Módosítva: 2018-12-10 13:50
  39

  Nem lennénk meglepve, ha soha nem találna bébiszittert a három gyermeke mellé az az anya, aki egy olyan Facebook hirdetésben keresi az új gyerekfelügyelőjét, amit elolvasva az embernek tudattalanul is ökölbe szorul a keze. A nőnek ugyanis sikerült mindent belesűrítenie egy 14 pontból álló listába, amitől egy álláshirdetés bicskanyitogató lesz, hiszen tele van irreális elvárásokkal, amikért természetesen még csak nem is ajánl kiemelkedően magas fizetést. Mutatjuk is, mit írjon a hirdetésébe, ha garantáltan nem szeretne bébiszittert találni a gyerekei mellét!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A szexi kutyajelmez mögött egy elég dögös katonanő van

  2018. december 3., 16:02 Módosítva: 2018-12-05 08:06
  12

  A csinos, szőke Jordan Jones, napközben az amerikai hadseregnek dolgozik, de szabadidejében egy óriási szőrös husky-ként lazít.

  Régen szekálták az óriási mellei miatt, mára modell lett belőle

  2018. december 2., 10:38 Módosítva: 2018-12-04 09:34
  77

  Lexy Lu manapság már annyira büszke a hatalmas, kerek idomaira, hogy legszívesebben fehérneműben mutatja meg a testi adottságait.

  Eltanulta a szüleitől az egészséges életmódot, de az anorexiáig túlzásba vitte

  2018. december 2., 08:58 Módosítva: 2018-12-04 11:25
  6

  A 22 éves, brit Megan Brewer fitneszorientált családba született. Amikor apja elé állt 35 kilósan bikiniben, a férfi elsírta magát. Ez lett a fordulópont.

  „Ne költözz ide, ha napi 15-ször kell pisilned!”

  2018. november 29., 15:31 Módosítva: 2018-12-01 14:28
  22

  Biztosan ön is olvasott már hihetetlennek tűnő lakáshirdetéseket, amikben vagy elképesztő árakért próbálták elnyomni az ingatlant, vagy rettentően rossz állapotú és/vagy kis méretű lakásokat kíséreltek meg rásózni a kiszolgáltatott bérlőjelöltekre, esetleg egyszerűen hajmeresztő szabályokat állítottak azoknak, akik kivennék a bérleményt. Ám abban is szinte biztosak vagyunk, hogy olyan szigorú szabályokkal még ön sem találkozott, mint amikkel egy brit hirdető az új társbérlőjét keresi. Az arc, akiről nem lehet tudni, hogy nő vagy férfi, 12 hosszú és részletesen kifejtett pontban foglalja össze, hogy mi mindent nem szabad majd csinálnia az új lakótársnak,

  ezek közül pedig csak egy, hogy azt kéri, olyan ember ne is jelentkezzen, akinek napi 15-ször kell pisilnie és ezzel túl sok ideig birtokolná a fürdőszobát.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ezért ne spóroljon soha, de soha azzal, hogy csak instant levest eszik

  2018. november 25., 13:38 Módosítva: 2018-11-27 12:12
  11

  Aki már valaha találkozott azzal, hogy nincsen elég pénze arra, hogy megvegye ami a szíve vágyása, az ismeri az érzést, mikor elkezd azon pörögni, hogyan tudná úgy összehúzni a nadrágszíjat, hogy félre tudjon tenni. Ilyenkor pedig az egyik legkézenfekvőbb megoldás, hogy az éltelen kell spórolni, ennek pedig számtalan verziója van.

  Jobb esetben az ember elkezd főzni, amivel jelentős kiadástól tudja megóvni magát. De van aki kényszerdiétába kezd, mások pedig abba az irányba indulnak el, mint a történetünkben szereplő Hong Jia, aki az instant levesekben vélte megtalálni a megoldást az anyagi gondjaira. Ám a sztorija kiváló példa arra, hogy ez az egyik legrosszabb útja a spórolásnak.

  zacskos leves
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy időutazó szerint pontosan az vár az emberiségre, amitől mindannyian rettegünk

  2018. november 25., 10:27 Módosítva: 2018-11-27 11:16
  38

  Egy bizonyos Mike nevű férfi is beállt az időutazó veteránok, Noah és Edward mögé saját történetével, ami vitathatatlanul nyomasztóbbra sikerült, mint az említett kettőé együttvéve. A 2030-as, a 2070-es és a 2120-as éveket megjárt Noah és az 5000-ben kolbászoló Edward ugyanis sok riasztó eseményt vetítettek előre az utóbbi hónapokban, de talán egyik sem olyan ijesztő, mint amivel Mike állt elő a napokban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Takarítás közben, tök véletlenül került elő egy 500 milló forintot érő lottószelvény

  2018. november 24., 13:49 Módosítva: 2018-11-26 10:45
  25

  A Lousianaban élő Tina Ehrenberg kicsit sem sejtette, hogy a hálaadásnapi készülődés gyökeresen meg fogja változtatni a családja életét, mégis megtörtént. Egész pontosan 500 millió forintnyi dollárral lettek gazdagabbak három másodperc alatt, és ehhez nem kellett mást tenniük, mint leporolni az éjjeliszekrényt. 

  A nő és férje, Harold a vendégek fogadására készülődtek, amihez az is hozzátartozott, hogy kitakarították az egész lakást. Tina épp az éjjeliszekrényt tisztogatta, amikor megtalált rajta pár szemétnek tűnő papírcetlit, amelyeket kidobás előtt a biztonság kedvéért rendesen átnézett. Ez volt a baromi nagy mázlija, kiderült ugyanis, hogy a slejfnik lottószelvények, amelyek közül az egyikkel megnyerték a jackpotot,

  1,8 millió dollárt, azaz több mint 500 millió forintot. 

  Harold azt mondja, rengetegszer átnézték a szelvényt, mert képtelenek voltak elhinni, hogy valóban ekkora szerencséjük van. De ekkora volt, és nem csak ezért: ha most nem találtak volna rá, alighanem bukták volna a teljes összeget, a számokat ugyanis már június elején kihúzták, a szelvény pedig még két hétig volt érvényes. 

  A pár úgy tervezi, hogy az adózás után 1.3 millióra csappant összeget a nyugdíjas éveikre teszik félre, és nem szórják el mindenféle hülyeségre. 

  Távolról sincs vége, olvasson még