horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Megvan még az övtáskája? Van egy jó hírünk!

február 18., 14:13 Módosítva: 2018-02-19 16:47
54

A retro a kilencvenes évek óta menő. Azóta annyi idő eltelt, hogy már a kilencvenes évek retrója sem újdonság egyáltalán, és övtáskákat is régóta látunk már itt-ott felbukkanni. De úgy néz ki, hogy mostanra alakult csak ki a konszenzus, hogy az itthon hasitasinak is becézett kiegészítő tényleg újra megérett arra, hogy mindenhova elterjedjen. Az elmúlt hét napból való alábbi fotókon hírességeken, divatbemutatókon, modelleken láthat övtáskát.

Ha ön tíz éven felül volt a '90-es években, akkor vigyázzon, mert lehet, hogy nagyon erős flashbackjei lesznek most! Mindenesetre ha megvan még az övtáskája, jó hírünk van: egyértelműen újra divatba jött!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nemcsak a testet, a lelket is rombolja a szelfifüggőség

február 18., 10:04 Módosítva: 2018-02-19 11:49
29

Egyre több jel mutat arra, hogy szelfizni életveszélyes foglalatosság. Sokan és nem egyszer bizonyították már be, hogy a kínos pillanatokon túl fizikai sérüléseket, sőt, még halált is okozhat, ha túl sokat vagy nem elég körültekintően fotózgatjuk magunkat. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A szellemmel házasodott nő, azt hitte teherbe esett, de végül egész más derült ki

február 18., 10:02 Módosítva: 2018-02-19 13:05
16

Az Írországban élő Amanda Teague először januárban került be a hírekbe, mikor azzal állt elő, hogy 2016-ban hozzáment egy egy 300 éves szellemhez. Valentin nap alkalmából pedig egy brit tévéműsorban beszélt arról, micsoda izgalmakban volt része nem is olyan rég, ugyanis egy rövid ideig úgy tűnt, teherbe esett a férjétől.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Óriásplakáton keresi az őt teherbe ejtő férfit egy nő

  február 18., 10:00 Módosítva: 2018-02-19 13:48
  13

  Rengetegen osztották már meg a közösségi oldalakon egy mexikói nő üzenetét, aki elég különös módszert választott arra, hogy gyermeke apját tájékoztassa a terhességéről. Az ismeretlen asszony ugyanis egy óriásplakáton osztotta meg a hírt az egész világgal, ám ez esetben nem valami aranyos terhesség-bejentős fotóról van szó, hanem arról, hogy a várandós nő máshogy nem tudja elérni a férfit. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Izgató, ha a párom használja a vibrátort, de az én kezemben van az irányítás

  február 17., 11:06 Módosítva: 2018-02-19 07:19
  9

  Január első napjaiban tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat, aminek a lényege az volt, hogy önök jelentkezhettek tesztelőnek, a vagyaim.hu online szexshopból választhattak játékot, amit kipróbálhattak és csak annyit kértünk, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk. Nos, a sorsolás lezárult, a kipróbálás időszaka is véget ért és megérkeztek a beszámolók, amiket most egy hatrészes sorozatban publikálunk. Ebben a cikkben Dóra és Zoltán álnevű olvasóink tapasztalatait olvashatja arról, hogyan működik egy párvibrátor.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hárommellű, kék színű és a szomszédról mintázott szexbabákra vágynak a férfiak leginkább

  február 17., 11:03 Módosítva: 2018-02-18 14:39
  55

  Graham Tempest az Egyesült Királyság legnagyobb szexbababoltjának tulajdonosa, aki a LadBible-nek adott interjújában beszélt magáról a műfajról és a legelborultabb vásárlói igényekről. A Lovedoll nevű üzletet három éve nyitotta meg Gatesheadben, és már ott tart, hogy évente 1000 babát el tud adni. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Imádják a diákok az animebaba tanárnőt

  február 17., 11:01 Módosítva: 2018-02-19 07:20
  160

  Estrella Michelle animebabaként éli az életét, és azt mondja, a diákjai imádják.

  Jól megszívták, hogy eladták mindenüket, hogy a tengeren kezdjenek új életet

  február 17., 10:58 Módosítva: 2018-02-19 08:47
  35

  Mostanában számos olyan történet lehet hallani, hogy szingli fiatalok vagy párok úgy döntenek, felmondják az unalmas melóikat, hogy helyette világjárással találják meg önmagukat és legyenek rettentő híresek az Instagramon. Mi is be szoktunk számolni ezekről, írtunk már olyan srácról, aki a szőnyegtisztítást cserélte le arra, hogy milliókat keressen, tudósítottunk arról a lányról, aki körbejógázza a világot és persze nem mentünk el szó nélkül a kispolgári életet furgonos utazgatásra cserélő pár mellett sem. 

  Azonban nem árt az irigységen kívül némi kritikával tekinteni ezekre a sztorikra, ugyanis bár nagyon jól hangzanak, elég hihetetlenek is. Most hoztunk is egy példát arra, hogy nem mindenkinek jön ám be ez a nagy „eladjuk a mindenünket és új életet kezdünk dolog.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a balett-tanár három küzdősportban feketeöves

  február 17., 09:23 Módosítva: 2018-02-18 14:39
  19

  Minden tánc egy küzdősport és minden küzdősport egy tánc

  – ez a kedvenc mondatunk az alábbi videóból, ami a Reebok szponzorálásával bizonyos George Birkadzét mutatja be a nézőknek, aki Grúziában született, de jelenleg Bostonban él, és kettő karrierje van egyszerre. Profi szinten foglalkozik küzdősportokkal, de közben balett-táncos is, jelenleg a Boston Ballet vendégoktatója. A videót elsősorban azért érdemes megnézni, mert egy végtelenül szimpatikus és tehetséges embert mutat be nagyon látványos felvételekkel, de másodsorban azért is, mert talán segít eloszlatni egy-két tévhitet mind a balettel, mind a küzdősportokkal kapcsolatban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Először történt meg hivatalosan, hogy egy transznemű nő melle anyatejet termelt

  február 16., 11:20 Módosítva: 2018-02-17 16:46
  67

  Egy harminc éves transznemű nő álma vált valóra azzal, hogy a társa kisbabáját a saját szervezete által termelt anyatejjel táplálhatta egy darabig. A kivételes esetet, amelyhez hasonlót még nem dokumentáltak, a BBC írta meg a Transgender Health című szaklap alapján. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vigyázat! Ha jó a szexuális élete a párjával, akkor abból megcsalás lehet

  február 13., 13:44 Módosítva: 2018-02-14 14:55
  19

  A University of Florida végzett el egy kísérletet, aminek többek között a címben tett megállapítás lett a végeredménye. A kutatás lényege az volt, hogy frissen házasodott párok vizsgáljanak, amint más emberekkel ismerkednek. Először dokumentálták a párok szexuális kielégültségét, majd úgy nézték meg, hogy milyen interakcióba keveredtek számukra idegenekkel. Így sikerült megállapítani, hogy

  akik aktív szexuális életet élnek, azok sokkal inkább vágynak rá, hogy lefeküdhessenek mással is. 

  Illetve a férfiak csinos feleséggel nem akarnak félre lépni, viszont a nők a jóképű férjüket megcsalnák.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A nap feladványa: megtalálja ezen a fotón a rendőrök elől rejtőzködő nőt?

  február 13., 10:28 Módosítva: 2018-02-14 14:52
  113

  Nem túlzás kijelenteni, hogy a hétvége legjobb rendőrségi fotója a Nagy-Britanniában található Derbyshire-ből származik. A Twitterükön tettek közzé egy fényképet arról, hogyan próbált meg elbújni egy asszony a hatóság emberei elől, mikor azok megérkeztek a lakására, hogy letartóztassák.

  Úgy érzi készen áll, hogy megkísérelje megkeresni a képen a rejtőzködő nőt? Akkor mutatjuk a fotót!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Többé már nem érzem úgy, hogy képtelen vagyok az orgazmusra

  február 11., 17:08 Módosítva: 2018-02-13 07:09
  14

  Január első napjaiban tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat, aminek a lényege az volt, hogy önök jelentkezhettek tesztelőnek, a vagyaim.hu online szexshopból választhattak játékot, amit kipróbálhattak, és csak annyit kértünk, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk. Nos, a sorsolás lezárult, a kipróbálás időszaka is véget ért és megérkeztek a beszámolók, amiket most egy hatrészes sorozatban publikálunk. Ebben a felvonásban Brenda álnevű olvasónk levelét tesszük közzé, aki orgazmus-szűzként arra volt kíváncsi, hogy egy csiklóizgató végre el tudja-e juttatni a csúcsra.

  IMG 1695
  Fotó: velvet
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Meghalt a fia, azóta 300 macskával él együtt

  február 11., 16:45 Módosítva: 2018-02-13 07:09
  77

  Chris Arsenault 2006. május 18-án veszítette el a fiát egy motorbalesetben. A fájdalommal hosszú hónapokon át képtelen volt megbirkózni, aztán, egy szerencsés véletlennek köszönhetően talált magának egy olyan elfoglaltságot, amely ismét értelmet adott az életének. Ehhez végül 300 macska kellett. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a srác döntőbe jutott egy női szépségversenyen

  február 11., 12:21 Módosítva: 2018-02-12 13:52
  44

  A 22 éves modell, Arina Aliyeva nagyon szépen menetelt afelé, hogy őt válasszák meg idén Miss Virtuális Kazahsztánnak. A fiatal nő saját régiójában a legtöbb szavazatot gyűjtötte be és így bekerült a szépségverseny döntőjébe, amit talán meg is nyert volna, ha az eredményhirdetés előtt nem vallja be, hogy valójában férfi.

  Arina Aliyeva
  Arina Aliyeva
  Fotó: Instagram
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Libabőrös lesz a zenétől? Gratulálunk, az ön agya nagyon különleges

  február 11., 09:14 Módosítva: 2018-02-12 13:44
  206

  Ismeri az érzést, amikor zenehallgatás közben erős érzelmek öntik el, és a hatásukra az egész teste libabőrbe borul? Ha igen, akkor szerencsésnek mondhatja magát, mert ez nem jellemző mindenkire. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nemcsak modellből, edzőből is van plus size

  február 11., 09:05 Módosítva: 2018-02-12 08:22
  38

  Sok szempontból lenyűgöző a plus size-mozgalom, ami lassan már olyan régi, hogy alig emlékszünk, milyen volt előtte. Illetve annyira mégsem nehéz visszaemlékezni, hiszen elég csak a férfiakra gondolni: női plus size modellek már egy bő évtizede léteznek, a férfimodellek azonban mind vagy izmosak vagy vékonyak, egy plus size férfi csak viccből lehet modell.

  A Barbie-baba alakú nők mellett egyre több szerencsétlen magyar szóval formás nő jelent meg a médiában az ezredforduló óta, és nemcsak az első számú mumusnak kikiáltott divatvilágban. Hiszen ott van ugye Kim Kardashian a reality-rajongóknak, Christina Hendricks a sorozatkedvelőknek, Amy Schumer azoknak, akik szeretik a stand up (vagy egyéb) comedyt, még a pornóban is külön műfaj már a plus size, sőt, többek között Adele és Kelly Clarkson bizonyítja, hogy a gömbölyűbb nők számára a zeneipar is tartogat sok mindent.

  Szóval a férfiak eléggé el vannak maradva, mert férfiból se modellben, se realitysztárban, se pornósztárban, se nemzetközi sikerű popénekesben nincs plus size (de legalább itthon büszkélkedhetünk Molnár Ferenc Caramellel). Az egyetlen extrahíres és nagydarab férfi jelenleg Harvey Weinstein, szóval ennyit a nemvékony, nemizmos férfiakról a médiában jelenleg élő képről.

  De miközben a férfiak jóval a nők mögött kullognak ebben a tekintetben, addig a nemsovány nők nem várják ölbe tett kézzel, hogy mikor indul már be a férfi plus size-mozgalom, hanem ostromolni kezdték a fitnesz világát is.

  Ebben a posztban négy személyi edzőt mutatunk, négy olyat, akiknek a testalkata nem lehetne messzebb attól, amit például Rubint Réka képvisel. Ez a négy nő nem vékony, nincs kockahasuk, pedig edzik magukat és edzenek mást is. A Spryliving és a Self.com egy-egy cikkében találtuk őket, és úgy éreztük, érdemes megnézni az Instagramjukat.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ezt a szexjátékot mintha mérnöki pontossággal alkották volna meg

  február 10., 17:51 Módosítva: 2018-02-12 07:36
  8

  Január első napjaiban tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat, aminek a lényege az volt, hogy önök jelentkezhettek tesztelőnek, a vagyaim.hu online szexshopból választhattak játékot, amit kipróbálhattak és csak annyit kértünk, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk. Nos, a sorsolás lezárult, a kipróbálás időszaka is véget ért, és megérkeztek a beszámolók, amiket most egy hatrészes sorozatban publikálunk. Most Boldizsár és Kincső álnevű olvasóink levelét olvashatja, akik nem ma kezdték a kísérletezést a szexjátékokkal, és ez alkalommal egy prosztataizgatót teszteltek.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nemzeti hős és közösségimédia-sztár lett egy vakmerő holland tehén

  február 10., 17:17 Módosítva: 2018-02-12 07:37
  150

  Hollandia új sztárja pár hét alatt nemzetközi hőssé nőtte ki magát és az internetezők szerint a szabadság új szimbóluma. És egyébként egy tehén, aki a Hermien névre hallgat.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ennyire szexi bemutatót ennyire sokféle nővel ritkán látunk

  február 10., 13:25 Módosítva: 2018-02-12 07:36
  17

  Toplesstől fejkendősig, bögyöstől mell nélküliig, nagyon fehértől nagyon feketéig, vékonytól testesig tényleg minden volt a Chromatnál.

  Szuper fotók készültek egy hóban jógázó magyar anyukáról

  február 10., 09:13 Módosítva: 2018-02-23 10:53
  200

  Nemrég beszámoltunk arról a kínai lányról, aki átírt minden szabályt, amit eddig a kültéri jógázásról tudtunk és nekiállt mínusz fokokban edzeni. A cikk megjelenése után hamar kiderült, hogy nem kell ám a távol-Keletig mennünk azért, hogy ilyet lássunk. Bár Magyarországot az igazán nagy havazás idén eddig elkerülte, Gyalog-Szőke Zsófi jógaoktató mégis elkapta a januárközepi hóesést és készített néhány szuper kültéri jógás fotót. Persze nem ezek az egyedüli képei, amiken jógapózokba csavarodva látható a szabadban, máskor is szokott így fotózkodni, éppen ezért beszélgettünk is vele a képkészítés ezen műfajáról, hiszen az Insta-jógázás már külön kategória az interneten.

  joga2
  Fotó: Gyalog-Szőke Zsófi
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Fogyni akart, nem érdekelte, hogy életben marad-e

  február 9., 11:16 Módosítva: 2018-02-10 17:56
  13

  Egy olvasónk küldött be nekünk egy cikket, amely a This Is Insider nevű oldalon jelent meg, és amely Connie Inglis Instagramját mutatja be. Ezúton is köszönjük a tippet, mert ez valóban olyan tartalom, amire feltehetőleg még rengeteg más Velvet-olvasó is kíváncsi lesz. Connie Inglis hosszú évekig anorexiában szenvedett, de meggyógyult, a testsúlyát felhozta a normális tartományba, és azóta a pozitív testképet és önértékelést próbálja népszerűsíteni az Instagramjával. És az üzenetét igen nehéz figyelmen kívül hagyni, amikor azt ilyen sokkoló képekkel illusztrálja, mint az alábbi.

  Im finally seeing the light!!!! TW eating disorders 💙 💙 Firstly I want to say this is not a look how skinny I was or look how well I've done post. This is to hopefully show you that no matter how lost you are in your own head, it is possible to escape! It is possible to find happiness again!!! 💙 💙 Secondly you do not have to be this shape, size colour or gender for your struggles to matter! You are always deserving of help if you are struggling!!! 💙 💙 Last year I was sectioned under the mental health act. I was so ill I was doing everything I could think of to not take in ANYTHING. I had given up. My eating disorder had taken over and I wanted to die. So I was sectioned and forced to get better. I was put on an ng tube. I was forced to watch as the scale went up every week and I could do nothing about it. (Not that I didn't try) Last year I was a mess. 💙 💙 But the people I loved stayed by me. My best friends and my boyfriend came to see me all the time and my parents where there every day. They where there to remind me to try. So I did. For the first time in my life I realised that I loved these people more than my ed. so I fought, I fought like hell!!! 💙 💙 I'm not telling you this for sympathy or to diminish anyone's struggles, (everyone's struggle is valid!!! No matter how long it takes!!) I’ve been in this for 10 years now and I still struggle but I can see the light now. I know that the fight is worth it. I know that the scales don’t mean a thing. And I want you to know that it is possible!!!!! It is possible to get out of the darkness! No not all my problems have gone away. Yes I still have the thoughts. But I am strong enough now to resist! Keep going! You can get through this hell and I will be with you every step of the way!!! We can do this together!!!! 💙💛💜 (No questions about weight please!!) #positivebeatsperfect

  A post shared by Connie💜🦄Positive.beats.perfect (@my_life_without_ana) on

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Már tudom, milyen lehet egy netes csalás áldozatának lenni

  február 8., 19:59 Módosítva: 2018-02-10 11:06
  55

  Ha meghallottam vagy olvastam egy történetet arról, hogy valaki az unokázós csalásként elhíresült átverés áldozata lett, akkor mindig az járt a fejemben, hogy hogy lehet ennek bedőlni? Hogy lehet azt elhinni, hogy az éjszaka közepén házhoz jönnek teljesen idegenek, hogy készpénz, ékszer ellenében elfelejtsék a kárt, amit a közeli rokonuk okozott nekik. Most már sejtem.

  Feltehetőleg én se szórakoznék nagyon, ha egy rokonom, barátom testi épségéről lenne szó, de azért gyorsan meggyőződnék róla, hogy a csalóktól származó információk valósak-e. Mert az érzelmek simán felülírnák az észérveket.

  Én is beleszaladtam egy csalásba, és sikerült is átverniük. Pénzzel nem húztak le végül, de így is szar érzés.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Bill Gates: jövőre milliók halálát okozhatja egy járvány

  február 7., 06:51 Módosítva: 2018-02-08 10:39
  48

  2014 és 2016 között több mint 11 ezer ember halálát okozta a gyorsan és hirtelen terjedő ebolavírus észak-Afrikában. A hatalmas pusztítás hatására létrejött egy kezdeményezés, amely a súlyos és halált okozó betegségek terjedésének próbál gátat szabni. A cél, hogy minél gyorsabban felismerjék a lehetséges kórt, és azonnal reagálni is tudjanak rá. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Glamúrpornó és virtuális valóság szex: ezek lesznek 2018 vezető felnőttfilm trendjei

  február 5., 16:53 Módosítva: 2018-02-06 16:34
  10

  Nemcsak az Oscar-díjátadó közeledik, hanem az AVN is, ami ennek a pornós változata. Az alkalomból pedig a Men's Health magazin összeszedte, hogy az ígéretek szerint, mik lesznek az elkövetkező év legforróbb (badumtss!) trendjei a felnőttfilmekben. Ezeket most mi is megosztjuk önökkel, hogy az aktuálisan divatos ruházkodás és táplálkozás mellett, az éppen menő pornóval is képben legyen!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ön szerint melyik kép készült 10 évvel ezelőtt és melyik most?

  február 5., 12:04 Módosítva: 2018-02-06 14:30
  24

  A most 29 éves Wendy Joseph és 30 éves barátja, Dan Hennessey több mint tíz éve, 2007-ben jöttek össze, azóta pedig, állításuk szerint ugyanúgy szeretik egymást, mint a kapcsolatuk elején. A szerelmüket megünnepelendő posztoltak is egy képet Instára, amely még a randizós időszakban készült róluk, de ahogy az a látványos fogyásokat, hízásokat, átalakulásokat ábrázoló fényképeknél lenni szokott, az "előttét" egy "utánával" is felturbózták. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Női fehérneműben és bimbótapasszal kampányol a genderfluiditás mellett a brazil Ken

  február 4., 12:23 Módosítva: 2018-02-05 14:42
  20

  Mi mással is lehetne határozottabban felhívni a figyelmet a genderfluiditás fontosságára, mintha egy magát emberi Kenként aposztrofáló férfi rojtos bimbótapaszt, fűzőt, magassarkút és neccharisnyát ölt magára, majd ezekről fotók is készülnek? Nyilván akkor, ha ez az illető még Playboy-nyuszinak is öltözik mellé. Nos, Rodrigo Alves teljesítette a küldetést azzal, hogy részt vett a Feminizing the Masculine Man (~ Nőiesítsd a férfias férfit) elnevezésű sorozat legújabb projektjében, a Femme the Man-ben. Az ehhez készült fotózáson megmutatta, hogyan festene nőként. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a fürdőruhás nő mindennel szembe megy, amit eddig a kültéri jógázásról tudtunk

  február 4., 10:54 Módosítva: 2018-02-23 10:53
  5

  A új hősünk egy kínai jógás lány, aki nagyon távol áll az apró bikinis, modellalkatú Insta-modellektől és pont ezért csodás, amit csinál.

  Olyan, mint az orális kényeztetés, csak nem fárad el, és nem lassít

  február 3., 16:55 Módosítva: 2018-02-08 16:31
  28

  Január első napjaiban tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat, aminek a lényege az volt, hogy önök jelentkezhettek tesztelőnek, a vagyaim.hu online szexshopból választhattak játékot, amit kipróbálhattak, és csak annyit kértünk, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk. Nos, a sorsolás lezárult, a kipróbálás időszaka is véget ért, és megérkeztek a beszámolók, amiket most egy hatrészes sorozatban publikálunk. Ebben a fejezetben Lilen és Zénó álnevű olvasóink levelét tesszük közzé, akik végre válaszolnak arra a kínzó kérdésre, hogy mégis mit csinál egy hanghullámos csiklóizgató, aminek az ára majdnem 40 ezer forint.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Bemutatjuk Kovács Takeshit és 5 magyar elődjét

  február 3., 13:25 Módosítva: 2018-02-04 12:41
  9

  Február másodikán új sci-fi-sorozatot mutatott be a Netflix, az a címe, hogy Altered Carbon. A  Joel Kinnaman által alakított főszereplő neve Takeshi Kovacs (a magyar és japán névsorrend szerint Kovács Takeshi), és persze rögtön utánanéztünk, hogy ez a vezetéknév véletlen-e. A Wikipédia szerint nem: a karakter japán és kelet-európai felmenőkkel rendelkezik, azaz lehet feltételezni, hogy a 25. században élő bűzöző-katona elődjei között magyarok is voltak, és tőlük származik a Kovács név. Hogy ettől rögtön érdekesebbé válik-e ez a sorozat, azt döntse el ön az alábbi trailer segítségével, mi mindenesetre kerestünk még 5 olyan sorozatot, amelyik tartalmaz (részben) magyar származású karaktert.

  Természetesen a lista összeállításánál a magyar gyártású sorozatokat nem vettük figyelembe, mert úgy túl könnyű lett volna. Így viszont baromi nehéz volt, de annál érdekesebb találatokra bukkantunk.

  Távolról sincs vége, olvasson még