horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Minden, ami a San Francisco-i szabadtéri szado-mazo-fesztiválból az Instagramra kifér

október 7., 09:37 Módosítva: 2018-10-09 08:02
7

Magyar fordításban a Folsom utcai vásár neve nem hangzik túl izgalmasnak, pedig nemhogy San Francisco, hanem a világ egyik legvadabb, legobszcénabb eseményéről van szó. Az idei Folsom Street Fair a múlt hétvégén volt, és az ide érkezőket a következő tábla fogadta.

A figyelmeztetés arra vonatkozik, hogy attól még, hogy valaki szexuálisan kihívó öltözékben van vagy éppen meztelen, ez nem jelent beleegyezést semmibe, sem szexuális közeledésbe, sem abba, hogy az illetőt lefényképezzék. Ugyanúgy, mint a világon elvileg mindenhol, itt is előbb engedélyt kell kérni, mielőtt az ember megérint vagy lefényképez valakit, és a nem tényleg nemet jelent. Hogy ez miért van itt külön kiírva? Mert itt fényes nappal, az utca közepén olyan jelenetek zajlanak, mint az alábbi.

A Folsom Street Fair a világ legnagyobb olyan eseménye, aminek a bőrszerkók és más fétisek, illetve a BDSM (bondage, szado-mazó) áll a középpontjában. Itt megengedett a nyilvános meztelenkedés és a szex, ezért van az, hogy sajtófotók nem nagyon szoktak itt készülni (a fenti borítókép 2003-as, frissebb nincs), szóval csak az Instagramra hagyatkozhatunk, bízva abban, hogy a képek valóban a rajtuk látható személyek beleegyezésével készültek és kerültek fel a netre. Belőlük állítottuk össze erre a hétre a heti trendet, hát nézzük!

Távolról sincs vége, olvasson még

Alapból én sem egy élő baglyot tartva szoptatom nyilvánosan a 2 és fél éves lányomat

október 7., 00:00 Módosítva: 2018-11-05 09:07
462

A nyilvános szoptatás évek óta heves vitákat gerjeszt (elég csak a Nyugati téri McDonald's-os esetre gondolni), hiszen mint a gyereknevelés minden aspektusában, ebben is mindenkinek van véleménye. Míg sokan azt a vonalat követik, hogy egy nő csak a négy fal között, a világ elől elrejtőzve szoptasson, egyre több anya van, aki nem gondolja, hogy mindig el kell vonulnia, mikor csecsemője éhes, ahogy azzal sem ért egyet, hogy takargatnia kéne magát, ha megszoptatja a gyerekét.

Ebből pedig mára megalakult a laktivista mozgalom, akik azért harcolnak, hogy a nyilvános szoptatás elfogadott és természetes dologgá váljon, hogy a női mellet megszabadítsák a pornográfia stigmájától és hogy úgy egyáltalán: hagyják már végre békén a szülőket, főleg az anyákat, olyan módon gondoskodni a gyerekeikről, ahogy azt jónak látják ( egészen addig, míg veszélybe nem sodorják ezzel a gyereket).

Mi is többször beszámoltunk olyan anyákról, akik ezen célok elérése érdekében nagy nyilvánosság elé álltak és például Instagramon mutatták meg, hogy szoptatják a gyereküket. Legutóbb pedig pont egy magyar származású nő története keltett nagy visszhangot világszerte. A 39 éves Nyári Rékáról több amerikai, brit és magyar lap is beszámolt, egyfelől azért mert provokatív fotókat készít, másfelől mert azt írták róla, azért kezdett el szoptatós fotókat készíteni, mert egyszer egy repülőút során egy asszony beszólt neki, hogy biztos azért szoptatja ott a gyerekét, mert el akarja csábítani más nők pasijait. Ez pedig annyira érdekesnek tűnt, hogy fel is vettük a kapcsolatot a New Yorkban élő fotóssal, hogy kiderítsük, igaz-e ez a történet, beszélgessünk vele arról, mit jelentek neki ezek a fotók, és hogy megtudjuk, a nevén kívül van-e bármilyen kapcsolata Magyarországgal.

Nyári Réka
Nyári Réka

Természetesen az egyik első dolog, ami kiderült, hogy a repülős sztori nem pont úgy történt, ahogy az végül a sajtóban megjelent. „Egy brit hírügynökség keresett meg a szoptatós képeimmel kapcsolatban és interjút készítettek velem. Abban szó sem volt a repülős esetről, viszont ők mégis arra voltak kíváncsiak, hogy történt-e valaha valami nagyon kirívó velem és akkor elküldtem nekik e-mailben, hogy volt egyszer ez a nő, aki nagyon kiakadt.

Végül erre húzták fel az egész cikket, de a történetet kiragadták a kontextusból, a szoptatós fotóimnak ugyanis semmi köze nincs a repülős sztorihoz.

Az egész két évvel ezelőtt történt, de igaz, hogy emlékezetesen csúnya volt, ahogy a nő reagált arra, hogy a gép hátuljában diszkréten szoptattam a gyerekemet. Természetesen nem meztelenül, ahogy azt a lapok sugallják.”

- kezdi Réka, akivel az interjút angolul készítettük, ugyanis a félig magyar, félig finn nő 22 éve New Yorkban él és csak kicsit tud magyarul. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Több mint 8 millió dolláros kárt okozott egy pár a gyerekük nembejelentő buliján

október 6., 14:40 Módosítva: 2018-10-08 08:13
24

Miközben egyre többen harcolnak az ellen, hogy a gyerekeket már születésükkor, sőt előtte, a nemük szerint bekategorizálják, még többen vannak azok, akik viszont annyira nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy fiuk vagy lányuk lesz-e, hogy külön nembejelentő bulit rendeznek. Ennek különösen Amerikában van most divatja és, ahogy már az is állati snassz, hogy az ember a párja kezét csakúgy, minden felhajtás, flashmob és avokádó nélkül kérje meg, úgy egy baba nemét sem lehet ma már csak egy rózsaszín vagy kék belsejű tortával bejelenteni. Érezte ezt a nyomást az arizonai Dickey házaspár is, akik akkora dobással készültek a gyerek nemét bejelentő partira, amivel végül több mint 8 millió dolláros kárt okoztak.

De, hogy hozták ezt össze?

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Nem véletlenül nevezik szupermodellnek ezt a 40 éves, 8 gyerekes családanyát

  október 6., 14:37 Módosítva: 2018-10-08 15:06
  8

  Jocelyn Morris szeptember elején adott életet a nyolcadik gyerekének, két héttel később pedig már lapos, kockás hassal szelfizett.

  Villám csapott a One World Trade Centerbe

  október 5., 14:02 Módosítva: 2018-10-07 10:13
  11

  Nem is egyszer, hanem 17-szer. Elképesztően látványos fotók készültek a viharról.

  Két kígyóval játszadozik ez a hároméves kisfiú

  október 5., 13:02 Módosítva: 2018-10-07 10:13
  6

  Egy hároméves kisgyerek játszik a család háziállataival – cukiság, nem?

  Hát alapesetben de, csak most egy olyan családról van szó, ahol a háziállatok kígyók. Vízben élő, nem mérges kígyókról van szó, de azért tudnak harapni ezek az állatok is. A kissrác mindenesetre a videó szerint nem igazán tart ilyesmitől.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy öltáncos elárulta, hogy mennyit keres egy este alatt

  október 2., 13:50 Módosítva: 2018-10-04 12:08
  5

  Korábban már írtunk a sztriptízbárok forró történeteiről, hogy milyen bizarr borravalókat szoktak adni az emberek, hogy mire számíthat az, aki sztriptíztáncosnak áll, illetve erről az őrületes szuperprodukcióról is megemlékeztünk.

  Most azt is megtudhatja, hogy mennyit lehet keresni ezzel a munkával egy este alatt. Egy sztriptíztáncosnő elmondta a Cosmopolitannak, hogy ő 300-380 fontot, azaz 109-138 ezer forintot keres éjszakánként. Pedig elmondása szerint nem ő a legszebb lány. Ő egy kicsit húsosabb. Viszont van egy extra produkciója a privát öltáncok végén. Egyrészt mindig leveszi a magas sarkú cipőjét, mert szimplán kín és szenvedés 8 órán át abban járni. Másrészt a privát műsor végén szétnyitja a férfi lábait, majd lemegy kézen állásba. Ezt olyan hatásosan csinálja, hogy garantáltan nagy borravalót kap érte.

  Amúgy fizetnie kell a bárnak, hogy kpajon időt a színpadon, aztán a DJ-t sem árt kicsit megkenni, hogy garantáltan jó zenét tegyen be akkor, amikor ő táncol. Ezeket leszámítva minden pénz az övé. A megkérdezett táncos úgy fogja fel a munkáját, mintha a hozzá érkező férfiak terapeutája lenne.

  (cosmopolitan)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ha ön még mindig nem tudja, mi a DragCon, klikkelje ezt végig!

  október 2., 11:26 Módosítva: 2018-10-03 16:21
  7

  Ha viszont már tudja, akkor bizonyára mondani se kell, hogy kattintson ide. Drag Race-sztárok elképesztő fotókon New Yorkból!

  Megteszem a kötelességemet, és így nem jelentek veszélyt senkire

  szeptember 30., 17:04 Módosítva: 2018-10-02 14:14
  266

  Tamás egy harminc körüli férfi, egy belvárosi kávéház teraszán ül velem szemben, a telefonomra rögzítem a beszélgetésünket. Fotós nincs, hosszú szünetek viszont vannak. Tamás lehalkítja a hangját, vagy témát vált, amikor jön a pincér – ez sok szempontból egy rendhagyó interjú. Abból a szempontból is, hogy Tamást igazából nem Tamásnak hívják, és még a beszélgetés leszervezésekor megegyeztünk, hogy a nevén kívül semmilyen más olyan adat sem fog szerepelni ebben a cikkben, amiből Tamás beazonosítható lenne.

  Ön találkozott már HIV pozitív férfival? Nekem ez az első alkalom az életemben, hogy olyan személlyel beszélgetek, akiről tudom, hogy HIV pozitív, és Tamás bevállalta, hogy bármit kérdezhetek ezzel a betegséggel kapcsolatban, amivel ő nagyjából másfél évvel ezelőtt került kapcsolatba. Az alább olvasható beszélgetésben rengeteg dolgot érintettünk, de a legfontosabb dolog a kimutathatatlan vírusszám fogalma: Tamás ugyanis nem gyógyult meg, de nem is tud senkit megfertőzni, a szervezetében már nem kimutatható a HIV-fertőzés. Viszont szeretné, ha az emberek kicsit többet tudnának arról, hogy mit jelent ma Magyarországon az, ha valaki ezzel a vírussal él.

  (A fenti borítókép illusztráció, azon természetesen nem Tamás látható. A kép Harry herceget ábrázolja, a teljes fotót itt nézheti meg.)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Több millió dollárra perli a szüleit egy nő, amiért rondának született

  szeptember 30., 15:32 Módosítva: 2018-10-02 07:51
  1602

  A 44 éves Annabelle Jefferson 2 milliós kártérítést követel szüleitől, mert szerinte ők tehetnek róla, hogy csúnyának született. Ezzel pedig azonnal tönkre is tették az életét. 

  Annabelle-t zavarja, hogy annyira nem szép.
  Annabelle-t zavarja, hogy annyira nem szép.
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Modell lett az autista kisfiúból, akit az iskolai fotózásról kitiltottak

  szeptember 30., 11:08 Módosítva: 2018-10-01 17:20
  45

  A 11 éves Alfie Aldridge ma már olyan márkákkal dolgozik együtt mint a H&M, pedig korábban kamera elé sem állhatott.

  Ritkán látott felvételek egy divatbemutató backstage-éből

  szeptember 29., 10:29 Módosítva: 2018-10-01 08:03
  12

  Így készülnek a modellek a kifutós szereplésükre.

  A kedves és segítőkész pár 400.000 dollárt gyűjtött össze egy rászoruló hajléktalannak, majd eltűntek a pénzzel

  szeptember 25., 11:16 Módosítva: 2018-09-27 10:51
  2

  Vannak olyan  történetek, amiket látva, hallva, olvasva kicsit jobb kedve lesz az embernek, mert ott a bizonyíték, az emberi történet, hogy még mindig képesek vagyunk önzetlenül segíteni a másikon. Ez most nem ilyen sztori lesz.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kibírna 30 órát egy zárt koporsóban 82 ezer forintért cserébe?

  szeptember 25., 10:46 Módosítva: 2018-09-27 08:09
  23

  Egy horror tematikájú élménypark az alábbi kihívással bővítette kínálatát. 300 dollárt, azaz 82 ezer forintot nyerhet az, aki kibír 30 órát egy koporsóban fekve. Mindez persze Amerikában van. Amúgy nem feküdhet be csak úgy akárki, merthogy összesen 6 szerencsés vehet részt a kihíváson. Mindegyikük kap egy "alig használt" koporsót, aztán annyi. Sőt! A bezártságot leszámítva nem tűnik túl nagy feladatnak ez az egész, mert óránként 6 perc pisiszünet is be van iktatva. Illetve a koporsóban van lehetőség telefont tölteni, sőt, az élménypark még ételről és italról is gondoskodik. Aki teljesíti a kihívást, az plusz grátisz meg is tarthatja a koporsót.

  (Huffington Post)

  Hasfájásra panaszkodott, halott teknős került elő a vaginájából

  szeptember 23., 10:29 Módosítva: 2018-09-24 17:12
  132

  A spanyol rendőrség nyomozást indított egy 26 éves, meg nem nevezett brit nő ügyében, akinek egy halott teknős került elő a vaginájából. Több angol lap is úgy értesült, hogy a lány hasfájás miatt kereste fel az orvosi rendelőt, ahol a szakember megállapította, hogy a fájdalmat egy fertőzés okozta, ami a hüvelyében talált állat miatt alakult ki. A nő arra kérdésre, hogyan került bele a teknős, nem tudott válaszolni, így a hatóság emberei nem tartják kizártnak, hogy nemi erőszak történhetett.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Parókáik miatt rendszeresen kurváznak le ortodox zsidó nőket

  szeptember 22., 13:45 Módosítva: 2018-09-24 11:42
  14

  Esther Adina Sash, a 30 éves, New York-ban élő zsidó nő, szinte naponta találkozik azzal, hogy leribancozzák, mert túl hosszú parókát hord. A parókára azért van szüksége, mert a zsidó vallás úgy rendelkezik, hogy nők  az esküvőjük után nyilvánosan nem mutathatják meg a hajukat, ezzel is jelezve azt, hogy hűek a férjükhöz. Ezt a törvényt egyesek úgy tartják be, hogy kendőt hordanak, mások a parókás megoldást választják. A hagyomány szerint ezeknek a műhajaknak illik viszonylag rövidnek lenniük, körülbelül vállig érőnek, és törekedni kell arra, hogy ne legyenek feltűnőek. Egyre több fiatal feleség azonban szembemegy ezzel a tradícióval és hosszú parókát választ, ahogy Sash is, ennek pedig gyakran nagyon kellemetlen következményei vannak. Erről mesélt több nő is a New York Postnak.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Orosz tévé: pofozás a talkshow-ban, rugdosó nő a realityben

  szeptember 22., 11:57 Módosítva: 2018-09-23 16:05
  10

  A Down-szindróma egy roppant nehéz és megosztó kérdés, az orosz tévében tomboltak is az indulatok ezzel kapcsolatosan.

  Egy talkshow-ban szerpelt egy színésznő, a 49 éves Evelina Bledansz, akinek Down-szindrómás gyermeke van. Erre a nézőközönségből azt mondta egy másik nő, hogy jobb lett volna, ha kromoszómavizsgálatot végeztet és nem szüli meg a babát, amire az anyuka odament és felpofozta a közönségből beszóló nőt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Csúfolták, mert túl vékony volt, ezért fatörzs vastagságú combokat gyúrt magának

  szeptember 22., 08:58 Módosítva: 2018-09-23 17:07
  67

  Bakhar Nabjevánál minden nap lábnap az edzőteremben.

  Halálos fenyegetéseket kap a volt hokis, aki levadászott grizzlyvel dicsekedett

  szeptember 21., 15:12 Módosítva: 2018-09-23 09:00
  153

  Halott állattal pózolni, és azt kiposztolni a közösségi oldalakra, mindig magában rejti a rizikót, hogy az sokaknál kiveri a biztosítékot, és netes hajsza indul a vadász után.

  Így járt a volt profi hokis, Tim Brent is, akit most rengetegen utálnak, amiért egy lelőtt állattal pózolt, egyesek a kommentekben halálosan meg is fenyegették.

  Így a 34 éves Tim Brent egyesek számára közellenséggé vált az interneten, miután számos képet posztolt Instagramra és Twitterre, arról, ahogy egy hatalmas, kilőtt grizzly medvével pózol a kanadai Yukon tartományban.

  A kanadai férfi ezen a képen például büszke mosollyal az arcán karolja át a hatalmas állat tetemét:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kávé helyett egy pohár vizelettel indítja a reggeleit ez az életmód-tanácsadó

  szeptember 18., 15:59 Módosítva: 2018-09-19 17:03
  31

  Nem új keletű az elképzelés, hogy a különböző csípéseket vizelettel kell kezelni. A módszert a Jóbarátok terjesztette el, nemrég pedig a Vajna házaspár is alkalmazta. Persze a lepisilős eljárásról már többször bebizonyosodott, hogy hülyeség, de mi van azzal, ha valaki nem külsőleg használja gyógyításra a vizeletet? Nos, egy brit asszony esküszik arra, hogy a saját pisijének fogyasztása a legjobb gyógymód mindenféle csípésre. Ráadásul annyira meggyőződése ez, hogy naponta két pohárral meg is iszik a testnedvéből.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Így is lehetne promózni a Való Világot...

  szeptember 17., 15:36 Módosítva: 2018-09-19 10:32
  2

  Azt már megírtuk, hogy novemberben jön a Való Világ 9. évada. Volt is már egy nagy casting, de még mindig keresik a megfelelő szereplőket, akiket be lehet költöztetni a "luxusbörtönbe." Ezért is fut az Instagramon a következő videó, ami egész egyszerűen azt üzeni, hogy pont 36 millió ok van rá, hogy az ember jelentkezzen a műsorba. Ennyi forintot lehet nyerni. 

  36 millió okod van jelentkezni! 💸💵💴💶💷 @rtlmagyarorszag @nadai_aniko @apuskaspeti #valovilag #valovilagpoweredbybigbrother

  ValóVilág (@valovilag) által megosztott bejegyzés,

  Az eredeti hangsávtól megszabadulva a pénzben fürdés miatt elég jól működne ez is.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vajon ennek a szexi, jógázó párnak tényleg ilyen eszméletlenül tökéletes az élete?

  szeptember 16., 16:56 Módosítva: 2018-09-25 16:58
  116

  Azt állítják, és ezt a világ legmacerásabb jógapózain keresztül próbálják bebizonyítani. Ön hisz nekik?

  Trágárkodó siklóernyős troll terrorizálja egy kisváros lakóit

  szeptember 16., 16:10 Módosítva: 2018-09-18 07:59
  5

  A rendőrség nyomozást indított Paul Satchell, ismertebb nevén, a Bexhill-i Madárember ellen, a férfi ugyanis két éve siklóernyőzésével és trágárkodásával terrorban tartja a helyi lakosokat. Satchell a tengerparti kisváros népszerű kiránduló és piknikező helyén, a településen található hegyen szokott áldozni a hobbijának, ám ez sok konfliktushoz vezet. A helyiek azt mondják, hogy a férfi mintha ki akarná sajátítani a területet, ezért az arra járókat folyamatosan megfélemlíti. Van hogy szóban obszcén dolgokat kiabál nekik, máskor pedig annyira közel vezeti hozzájuk a siklóernyőjét, hogy attól kellemetlenül érzik magukat.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az Apollo 8 parancsnoka allergiás volt az űrre

  szeptember 16., 11:55 Módosítva: 2018-09-17 14:49
  14

  Noha én pont így érzek, azért lássuk be, elég ritka, ha valaki nem úgy nyilatkozik az űrutazás lehetőségéről, hogy 

  atttyaúristen, bármit megtennék azért, hogy egyszer én is feljuthassak a Holdra! 

  Vagy a Marsra, a Napra, vagy csak úgy simán az űrbe szelfizni egyet. Minket, embereket, amióta létezünk, mindig érdekelt az asztronómia, az első holdraszállás pedig egyenesen csodaszámba ment (már ha megtörtént egyáltalán, ugyebár). Nem véletlen, hogy szinte minden kisfiú a mai napig űrhajós (vagy kukás) szeretne lenni, az esélyük erre mégis csak nagyjából egy a százmillióhoz. Vagy több. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ön mit tenne meg azért, hogy a gyereke úgy nézzen ki, mint egy hollywoodi félisten?

  szeptember 16., 10:49 Módosítva: 2018-09-18 07:59
  3

  Az emberek szeretik előre elképzelni, hogy miként fest majd a születendő gyerekük, közben meg reménykednek, hogy minden eképzelhető vérrokontól csak és kizárólag az előnyös tulajdonságokat örökli majd. A remény ugyanígy megvan olyan szülők esetében is, akik spermadonort kénytelenek igénybe venni ahhoz, hogy gyerekük lehessen. Az ő esetükben azonban nehezebb képzelegni a baba külsejét illetően, hiszen általában nem sokat lehet tudni a spermát szolgáltató férfiról.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  342 év után fejtették meg a Sátán levelét

  szeptember 15., 10:44 Módosítva: 2018-09-16 15:17
  22

  Több mint 300 év telt el azóta, hogy egy bizonyos Maria Crocifissa della Concezione nevű apáca azt állította, hogy megszállta őt a Sátán. Erre bizonyítéka is volt, de mivel senki sem tudta értelmezni azt, története hamar a feledés homályába veszett.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  „Elég zavarba ejtő volt, mikor Anna Kendricket bele kellett varrnom a melltartójába”

  szeptember 13., 19:59 Módosítva: 2018-10-07 10:13
  599

  Csaba Noémi élete a külső szemlélő számára elképesztően izgalmas, ő mégis úgy beszél róla, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy New Yorkban divattervezőként dolgozik, készített már ruhát Nicki Minajnak, rendszeresen varr a Rupaul's Drag Race szereplőinek és egyébként olyan is előfordult vele, hogy egy kecskét kellett öltöztetnie. De hogy vezet az út a Budapesti Divatiskolából New Yorkba, és mennyire jön zavarba az ember, ha A-listás hollywoodi sztárokkal dolgozik együtt? Többek között ilyenekről beszélgettünk vele.

  „Veszprémben születtem és kiskorom óta külföld volt az álmom. Az anyukám szokta mesélni, hogy már kilencévesen azt mondogattam, hogy Amerikában leszek divattervező és azt hiszem erre tényleg nagyon ráálltam már akkor. De kezdetben a szüleim nem engedték, hogy ilyen pályára menjek. Közgazdasági szakközépbe jártam, 18 évesen pedig feljöttem Pestre, de eleinte turizmust tanultam, csak aztán mentem a Budapesti Divatiskolába”

  - kezdi a történetét Noémi, aki miután elvégezte a képzést, tényleg el is indult megvalósítani gyerekkori álmát. Ebben az első állomás Anglia volt, ahol a vendéglátós diplomájával egy szállodában dolgozott, majd jött a lehetőség, hogy au pairként kimenjen New Yorkba.

  Csaba Noémi
  Csaba Noémi
  Fotó: Kaszás Tamás / Velvet
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jó, most már tuti, hogy a pizzakóstoló a legjobb munka a világon!

  szeptember 13., 13:44 Módosítva: 2018-09-15 09:14
  14

  Az ember annyi minden szeretne lenni gyerekkorában: űrhajós, kukás, állatorvos, elnök, színész, nyomozó, dj, esetleg influencer Izlandon. Aztán az álom van, hogy valóra válik, de az esetek nagy többségében inkább nem. Vagy legalábis nagyon, nagyon sok küzdelem árán. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Példátlan magyar siker: amerikai cég szerződött egy magyar DJ-vel

  szeptember 12., 12:21 Módosítva: 2018-09-14 09:58
  3180

  Egy magyar DJ, Willcox megcsinálta a Tequila című dalával a maga szerencséjét. Nem mellesleg a klipben Koholák ÉNB Alexa táncol.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ezzel a speciális kezeléssel égetik a zsírt egyes Victoria's Secret modellek

  szeptember 11., 13:42 Módosítva: 2018-09-13 08:31
  3

  Azt már megtudhattuk, milyen hülyén is néz ki egy fotózás messziről. Most viszont azt a titkot is megismerhetjük, hogy a bugyimodellek minden szexista és hímsoviniszta elvárásoknak megfelelő teste mitől is olyan amilyen. Ahogy azt sejteni lehet: ezek a lányok sem így születtek. Komolyan meg kell dolgozniuk azért, hogy a Victoria's Secret Fashion Show kifutóján sétálhassanak. Ha valaki, akkor Palvin Barbara aztán tudna erről mesélni. A nagy esemény csak novemberben lesz, de egyesek már most dolgoznak azon, hogy extra karcsúk legyenek. Palvin is a megszokottnál több képet oszt meg edzései előtt vagy után. Mások cellulit kezelést is bevetnek. Ennek az a lényege, hogy rádiófrekvencia és infrafény adta hő hatására felhevítik a zsírsejteket, amiknek a mérete így csökken, plusz az adott terület vérkeringése és anyagcseréje, a bőr rugalmassága feljavul, magyarul: feszesít.

  Milyen zsírt kell a Victoria's Secret Angyloknak leégetniük magukról?????

  Eléggé adja magát a kérdés, ugye. A választ pedig a kezelést biztosító szépségszalon osztotta meg. A modellek a hasukat és a combjuk hátsó részét feszesítik ilyen mesterséges eszközökkel.

  (PageSix)

  Távolról sincs vége, olvasson még