horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Tisztítószert kapott a terhes anyuka a lattéja helyett a McDonald's-ban

augusztus 3., 11:30 Módosítva: 2018-08-05 10:01
4

Sarah Douglas épp az egyik gyerekét vitte kocsival baseball edzésre, amikor út közben megállt egy McDonald's-nál. Rendelt egy lattét, megkapta, elment, majd amikor vezetés közben belekortyolt az italba, akkor jött rá, hogy valami nem stimmel. Gyorsan lehúzódott, kiszállt a kocsiból és kiköpte a maradék folyadékot, ami a szájában volt. Ezt követően levette a pohár tetejét és érezte, hogy valami vegyszeres cuccot kapott, pedig nem azt rendelt. Visszatért a gyorsétterembe, kihívatta a boltvezetőt, elmesélte neki, hogy mi történt, mire felajánlották neki, hogy kap egy új italt, amit a terhes anyuka inkább visszautasított. Szerinte elfogadhatatlan, hogy kávé helyett valami tisztítószert adjanak egy vásárlónak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Aligátorral a hóna alatt szaladt be a kisboltba sörért

augusztus 1., 16:11 Módosítva: 2018-08-03 09:00
15

Egy férfi a hóna alatt egy aligátorral sétált be a helyi boltba, sör után érdeklődött, megkergetett egy vevőt, majd vett egy pár doboz sört… Természetesen az eset nem máshol, mint Floridában történt

Távolról sincs vége, olvasson még

Nemet változtatott egy férfi, hogy kevesebbet kelljen fizetnie az autója biztosításáért

július 31., 16:00 Módosítva: 2018-08-01 16:15
108

Kanadában rengeteg pénzt spórolhat az autója biztosításán az az ember, aki nőnek született. Vagy legalábbis annak érzi magát, és ezt hivatalosan is igazolni tudja. Egy, a személyazonosságát titokban tartó, 24 éves férfi osztotta meg felháborodásának történetét a Redditen, továbbá tanító jelleggel azt is elmondta, hogyan lehet a legegyszerűbben kijátszani a rendszert, ha más is rosszul tűri a nemi diszkriminációt. 

Távolról sincs vége, olvasson még
 • A boldogtalanság nem elég jó indok a válásra

  július 30., 14:46 Módosítva: 2018-07-31 15:38
  4

  Önmagában is nehéz meghozni a döntést, hogy az ember elválik a házastársától, a helyzetet pedig tovább súlyosbíthatja, ha a partner nem akarja a válást és a bíróság is az ő pártján van. A 68 éves Tini Owens ilyen helyzetbe került, amiből úgy tűnik 2020-ig nem is lesz esélye kikeveredni.

  Az asszony ugyanis 2015 óta él külön a férjétől és próbál tőle elválni, ám több bíró is elutasított a kérvényét arra hivatkozva, hogy a boldogtalanság nem elég jó indok a válásra.

  Ha tényleg komolyan gondolja ilyen alapon a dolgot, akkor öt évig kell külön élnie a férjétől, és utána engedik meg neki, hogy felbontsa a házasságát.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elképesztő indok miatt akarja megváltoztatni négyéves lánya nevét egy nő

  július 29., 14:03 Módosítva: 2018-07-31 09:34
  7

  Számos híres és nem híres szülő tartja élete egyik fő missziójának, hogy a gyermeke sorsát valami egészen különleges névvel pecsételje meg. Így volt ezzel egy külföldi mamifórum, a mumsnet, egyik felhasználója is, aki négy évvel ezelőtt állt elő azzal az ötlettel, hogy a lányának az Esmée nevet adja. Tette ezt abban a hitben, hogy biztos egyetlen másik szülőnek se fog ez eszébe jutni az ő korosztályában. Ám nagyot tévedett, a tévedésnek pedig könnyen lehet a gyereke fogja meginni a levét, hiszen az anya most azon gondolkozik, hogy valami még egyedibbre kéne megváltoztatni a gyerek nevét.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A részeg járókelők álladóan szexelni akarnak egy túl erotikusra sikeredett sövénnyel

  július 28., 10:36 Módosítva: 2018-07-29 14:07
  12

  Mindenkinek vannak egyedinek tűnő problémái az életben, amikről idővel gyakran kiderül, hogy nem is annyira rendhagyóak. Ám az nem valószínű, hogy Keith Tyssent fenyegetné az a veszély túl sok emberrel kéne osztoznia a gondon, ami a hétköznapjait megkeseríti. Hiszen a férfinek közel húsz éve az a legnagyobb baja, hogy részeg járókelők molesztálják a sövényét. A növényt ugyanis egy formás nő alakjára vágta, ennek pedig sokan nem tudnak ellenállni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Íme a szexrobot, ami nem szexel, ha nincs kedve

  július 27., 16:02 Módosítva: 2018-07-29 11:03
  124

  Dr. Sergi Santos nehezményezte, hogy Samantha nevű szexrobotjával barbárként bántak a látogatók, akiknek bemutatta őt egy tavalyi techvásáron. Állítólag összevissza taperolták, koszolták, ami nemcsak a baba külsején, de Santos lelkében is foltokat ejtett. A tudós ezért - felesége erős unszolására - új funkcióval ruházta fel a robotot, amely azt jelenti, hogy

  Samantha most már bármikor ellenállhat a férfiak kéretlen, szexuális jellegű közeledésének.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gigafeneket akar, Nutellával hízlalja magát

  július 25., 11:30 Módosítva: 2018-07-27 09:35
  115

  Natasha Crown egy svéd nő, aki azt szeretné, hogy a feneke a lehető legnagyobb legyen. Göteborgban él, és az orvosok tanácsára azt a fenéknagyobbítási módszert választotta, hogy hízókúrát tart, majd a testén keletkezett zsírt leszívatja és átteteti a fenekébe. Azaz ide:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  „Bárcsak itt lennél” – írta barátnőjének a Titanic utasa

  július 25., 09:48 Módosítva: 2018-07-26 14:46
  8

  Bárcsak itt lennél, kellemes ez a hajó, neked is jót tenne. Most megyek fel a fedélzetre

  – írta egy utas egy képeslapon egy barátnőjének a Titanic fedélzetéről 4 nappal a hajó elsüllyedése előtt. A feladó bizonyos Sarah Daniels volt, a címzett pedig egy barátnője, Nell Green, és a képeslap azért került most be a hírekbe, mert egy árverésen értékesítették a napokban, 9000 fontért (kb. 3,2 millió forintért). A lap dátuma 1912. április 11., és az írországi Queenstown (mai neve Cobh) pecsétje látható rajta, a később balesetet szenvedett hajó ugyanis Southamptonból indult, de még kikötött Írországban, mielőtt továbbindult volna New York felé.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hogy tarthatná meg a szolgám a saját útlevelét?

  július 24., 10:58 Módosítva: 2018-09-21 18:08
  185

  Nagy felháborodást váltott ki az interneten az alábbi videó, amit bizonyos Sondos Alqattan posztolt. Sondos Alqattan 2,3 millió követővel Instagram-sztárnak számít, a kuvaiti nő szépségápolásról szokott anyagokat feltölteni az internetre.

  🌿

  A post shared by Sondos Alqattan سندس القطان (@sondos_aq) on

  Most azonban hoztak Kuvaitban egy törvényt, ami több jogot biztosít a külföldről érkezett munkavállalóknak, többek között előírja, hogy meg kell engedni, hogy megtartsák saját útlevelüket, és Sondos Alqattan úgy érezte, luxusautójában ülve ehhez a témához hozzá kell szólnia.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Állandó fenékfájdalom kínozza ezt a pornósztárrá plasztikázott nőt

  július 22., 10:35 Módosítva: 2018-07-24 14:37
  1

  Már 14 millió forintot költött arra, hogy átalakítsa a testét és folyamatos fájdalomban éljen. Szerinte megérte, pedig nem is pornóból él.

  Egy vegán lánynak nagyon rossz hírrel szolgált a szendvicses

  július 22., 09:59 Módosítva: 2018-07-25 09:54
  132

  Egy lány elment egy Subwaybe, kért egy vegán szendvicset, majd amikor már majdnem elcsomagolták neki a kész szendvicset, akkor megkérdezte a subwayes alkalmazottat, hogy nem kérhetne-e bele egy kis majonézt is. Erre a srác kicsit lefagyott, de látta, hogy ez nem a Kész átverés, a lány komolyan gondolja, így visszakérdezett, hogy de ugye tisztában van vele, hogy a majonéz nem vegán.

  A lány erre csak annyit mondott, hogy dehogynem vegán, hát majonézzel eszik mindent, na. Mire a fiú: a majonézben tojássárgája van, szóval nem vegán. Ettől meg a lány fagyott le. Közben többen is vártak a szendvicsükre, így el kellett dönteni, hogy mi legyen a majonéz sorsa. Menjen a szenyóba vagy ne? A lány végül némán jelezte, hogy most egy világ omlott össze benne, szóval már mindegy, úgyhogy menjen bele nyugodtan. Így kissé megsemmisülve, de egy majonézes vegán szendviccsel a kezében ballagott el. Hogy megette-e, és ha igen, akkor jóízűen fogyasztotta-e, azt sose tudjuk meg.

  (via Reddit)

  Meztelenül balettoztak New York háztetőin

  július 21., 09:48 Módosítva: 2018-07-22 15:00
  9

  Omar Z. Robles 4 éve balettosokat fotóz. Melbourne városától Rio De Janeiróig követte a táncosokat, hogy megörökítse a mozdulataikat. Legutóbbi fotósorozatának az a koncepciója, hogy az alanyokat ruha nélkül és New York háztetőin mutatja meg, így engedve teret annak, hogy pusztán a táncosok teste és mozgása meséljen. Azért volt fontos háztetőn megörökíteni mindezt, mert az is egy plusz bizalmas légkört teremtett a fotós és a táncos között.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A látnok műsora előre nem látott okok miatt elmarad

  július 21., 09:05 Módosítva: 2018-07-22 13:22
  12

  Kabaréműsorban szoktak ilyen hírek lenni, de úgy látszik, most tényleg valóra vált a humoristák alappoénja: előre nem látott okok miatt elmaradt egy angol látnok és médium, Andrew Beasley műsora Doncasterben. Az eseményt szombat este tartották volna egy The Old School Tea Rooms nevű helyen, de a helyszín szóvivője néhány nappal a kitűzött dátum előtt a következőt jelentette be:

  Előre nem látott okok miatt az Andrew Beasley-est sajnos elmarad. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, a már megváltott jegyek visszaválthatók.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ön is segíthet ennek a pornósztárnak, hogy egy hatalmas, merev péniszben temethessék el

  július 20., 11:19 Módosítva: 2018-07-21 13:26
  2

  Ha nagyon szeretne valami teljesen bizarr dologra pénzt adományozni, de azt azért túlzásnak tartja, hogy Kylie Jennert segítse ki lóvéval, hogy ő lehessen a világ legfiatalabb milliárdosa, akkor az egykori pornószínész, Johnny Rockard kampányát ajánljuk figyelmébe. A férfi ugyanis arra gyűjt, hogy hatalmas, motorikus péniszt csináltathasson magának, amiben majd eltemetik.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  12 év után süketen, de egészségesen tért haza egy elveszettnek hitt macska

  július 19., 16:26 Módosítva: 2018-07-21 10:09
  70

  Alapesetben talán nem annyira meglepő, ha egy elveszett  macska tulajdonosát felhívják azzal, hogy megtalálták az állatot. Ám ha ez a macska elkóborlása után 12 évvel történik, az már igenis figyelemreméltó. Mint a walesi Lara cica esetében.

  tk3s swns found cat 01
  Fotó: Northfoto
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Dinóméretű Jeff Goldblum-szobrot állítottak fel Londonban

  július 19., 09:56 Módosítva: 2018-07-20 14:37
  22

  25 éve jelent meg az első Jurrasic Park-film, június 7. óta meg már a mozikban játsszák a legújabbat, úgyhogy e két tény mellett nem lehet csak úgy érzéketlenül elmenni. Ahogy a közel dinóméretű, 7,6 méteres Jeff Goldblum-szobor mellett sem, amelyet a londoni Tower Bridge lábánál állítottak ki promóció gyanánt. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elég bizarr fétis figyel be ebben az ártatlannak tűnő mosószerreklámban

  július 18., 16:58 Módosítva: 2018-07-20 09:13
  6

  A reklámokban gyakran tűnnek fel a felhőtlenül boldog életet élő, modellkülsejű családok, akiknél a szoba valamennyi ablakán tiszta erőből süt be mindig a nap. Ezeknek a családoknak általában tagja egy rosszcsont kissrác is, sőt, a Gain mosószer új reklámjában rögtön ketten is vannak a pajkos fiúk, azaz a Martinez-ikrek. Merthogy a politikai korrektség korszakában a reklámban élő tökéletes család már nem feltétlenül fehér, angolszász és protestáns háttérrel rendelkezik, de amint mindjárt látni fogjuk, lehet, hogy Martinezék azért másban is eléggé elütnek az amerikai többségtől.

  A reklámfilm története azzal kezdődik, hogy a két Martinez-fiú kieszel egy csintalanságot: egy bottal kipiszkálják apjuk alsóját (egészen konkrétan jockstrapjét) a táskából, és odaviszik azt a pamlagon szunyókáló édesapához, hogy az orra alá dörgöljék, talán ezzel akarják felébreszteni. A fiúk befogott orral hajtják végre a tréfát, szóval jó büdös lehet az a fehérnemű, mert nyilván beleizzadt az apuka tudjukmije! Nem meséljük el, mi történik ekkor, nézze meg alább a videót.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  130 műpénisszel díszített Wall Street-i Támadó bikán ücsörgött egy Putyin-maszkos férfi

  július 18., 14:29 Módosítva: 2018-07-19 16:37
  35

  Fotón is mutatjuk, hogy miként is néz ez ki pontosan.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kegyetlen sztorikból bájos gyerekmesék

  július 15., 14:28 Módosítva: 2018-07-16 15:14
  35

  A gyerekmesékről, pláne, ha Disney-verzióban fogyasztjuk őket, kizárólag pozitív kép él a fejünkben: adott egy habibabi alapsztori, sok éneklő-beszélő állattal, szerelemmel, lájtosan meglakoló gonosszal és boldog végkifejlettel. A legtöbb mese eredeti verziója azonban hiába alapul azonos történeten, sokkal sarkosabb, brutálisabb, siralmasabb, véresebb kiadásban tálalja a kötelező tanulságot, még ha a sok kegyetlenség és indokolatlan élethelyzetek miatt olykor nem is teljesen egyértelmű, hogy éppen mi is az.

  Nos, a jól ismert tündérmesék, akármennyire is meglepő, nem kifejezetten gyereknek szóltak - vagy ha mégis, akkor sokaknak igazán fájdalmas, nyomasztó rémálmokkal teli ifjúkoruk lehetett.

  Cikkünkben igyekeztünk a legtöbb klasszikus gyerekmese eredeti változatát feltérképezni, ezeket olvashatja alább. Lesz itt Piroska és a farkas, Hamupipőke, de még Szépség és a szörnyeteg is.

  Tartson velünk undorodni!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Éneklő kutya teljesítette Simon Cowell álmát

  július 15., 08:54 Módosítva: 2018-07-16 11:18
  35

  Amerikában elindult az America's Got Talent tehetségkutató műsor válogatója, a zsűrit ezúttal nem egy ember, hanem egy négylábú performansza kápráztatta el. A kutyus olyan produkciót mutatott be, amit még Simon Cowell, a műfaj veteránja sem látott még a műsor történetében.   

  Pam Baker, Oscar nevű, hároméves golden retrievere nyűgözte le a zsűrit. Pam az előadás előtt elmondta, hogy a kutya különleges képességgel van megáldva, tud énekelni, sőt a  kutyus még a vibratóra is képes

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Véget vetett a házasságának és dögös testépítővé gyúrta magát egy nagymama

  július 15., 08:51 Módosítva: 2018-07-16 16:18
  10

  Gyakran kerül abba a helyzetbe, hogy a lánya testvérének és az unokái anyjának nézik. Ez pedig eléggé szórakoztatja.

  Fotóval próbálja bizonyítani egy nő, hogy Eminem az apja

  július 14., 16:18 Módosítva: 2018-07-15 19:52
  2

  Nem teljesen egyértelmű, hogy csak a szereplési vágy hajtja, vagy komoly pszichés problémákkal küzd az a Haley nevű nő, aki 2016. óta állítja meggyőződéssel, hogy 

  Eminem az apja. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az Elvont Figyelmű Barát mémet már 1922-ben megalkotta Charlie Chaplin

  július 14., 11:43 Módosítva: 2018-07-15 19:47
  11

  Ha ön is együtt kel, fekszik és él az internettel, szinte kizárt, hogy elkerülte volna a figyelmét a 2017-es év egyik legnagyobbat futott mémje, a Distracted Boyfriend, magyarul az Elvont Figyelmű Barát. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a szőke lány csak addig tűnik átlagos jócsajnak, míg meg nem tudja, mit dolgozik

  július 14., 09:34 Módosítva: 2018-07-16 07:41
  101

  Aimee Burn sok olyan fotót posztol, amin munka közben látható. Ezzel pedig több nőt szeretné motiválni arra, hogy válasszák azt a szakmát, amit ő.

  Fiuk holttestét videójátékozós jelenetben mutatták be a gyászoló szülők

  július 11., 16:19 Módosítva: 2018-07-12 15:04
  9

  Renard Matthews 18 éves volt, New Orleansben élt és június végén vált gyilkosság áldozatává. Temetését július 10-én tartották, és amint az az USA-ban széles körben szokás, a holttestet erre az alkalomra bebalzsamozták és azt vasárnap egy gyászszertartás részeként kiállították. A szokások szerint ilyenkor általában a koporsóban fekve szokás bemutatni az elhunytat a gyászolóknak, de Matthews családja úgy döntött, koporsó helyett úgy mutatják meg elhunyt fiukat, ahogy emlékezni szeretnének rá.

  A holttestet ezért egy székbe ültették, a Boston Celtics rajongói pólójába és zoknijába öltöztették, a kezébe pedig egy videójáték-irányítót adtak. A szék mellett rágcsálnivalót és üdítőt helyeztek el, vele szemben pedig a tévéképernyőn szintén a Boston Celtics volt látható. Íme a helyi hírcsatorna videófelvétele.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vízesésbe zuhant és meghalt az ismert youtuber

  július 10., 15:36 Módosítva: 2018-07-12 08:21
  9

  A Ryker Gamble 30 éves YouTube-sztár, Kanada nyugati részén lévő Shannon Falls vízesésbe zuhant, ahol két társával együtt életét vesztette. A kanadai utazó vlogger a High On Life  YouTube-csatorna egyik készítője volt. A csapat leginkább az extrém kalandokat kereste, szóval a férfi finoman szólva az átlagnál kisebb veszélyérzettel rendelkezett. A csatorna egyébként Magyarországon is forgatott korábban.  

  Távolról sincs vége, olvasson még

  2120-ban készült videóval bizonygatja igazát az időutazó férfi

  július 10., 15:24 Módosítva: 2018-07-13 08:01
  33

  Nagy divat lett manapság az időutazás, elég, ha csak az 5000-es évekből visszatért Edwardra és a saját magával kvaterkázó, 2030-as és a 2070-es éveket megjárt Noah esetére gondolunk. Egyelőre ők a legtermékenyebb időutazók manapság, főként Noah, aki időről időre lényeges információkat csepegtet a jelenkor emberének arról, milyenné fog válni a világ hamarosan. Legutóbb például azt mondta, hogy 2020-ban újraválasztják Donald Trumpot, és hogy egy évre rá a Google Glass technológia teljesen átveszi majd a világ fölött az uralmat, jelentsen ez bármit. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hihetetlenül aranyos bizonyítványt csinált autista kislányának egy apa

  július 10., 10:28 Módosítva: 2018-07-11 16:22
  145

  Shane Jackson Twitter-felhasználó 10 éves kislánya, Sophie, autizmus spektrumzavarban szenved, ami azt jelenti, hogy a szociális élete korántsem olyan egyszerű, mint a vele korú gyerekek többségének. Ebből az alapvető különbségből és az autizmusra jellemző figyelemzavarból adódhatott, hogy az év végi bizonyítványában jórészt kettesek szerepeltek, ez pedig Sophie-t teljesen ki is borította. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy Tinder profilkép sem váltott még ki ekkora vitát a toalettpapírról

  július 9., 17:42 Módosítva: 2018-07-11 10:41
  17

  Azt tudjuk, hogy a vécépapír guriga helyes pozícióját sokan nem tudják szó nélkül hagyni. Megértjük, hiszen hatalmas problémát okozhat például egy összeköltözéskor, hogyan van felfüggesztve a létszükséges eszközt. Sőt valljuk be, van, aki még vendégségben is képes helyreigazítani a tekercset. 

  Távolról sincs vége, olvasson még