horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Csak otthon, a négy fal között meztelenkedtek, de így is kiakasztották a szomszédokat

május 9., 15:53 Módosítva: 2018-05-11 09:04
13

A Nagy-Britanniában élő Karin és Jay Stone kisebb sokkot kaptak, mikor egy rövid, ám annál dühösebb levelük érkezett a szomszédaiktól, ami arról szólt, hogy a mellettük lakóknak elegük van abból, hogy a házaspár a saját otthonában meztelenkedik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a nő attól gyógyult ki az agorafóbiájából, hogy sellővé változott

május 7., 07:09 Módosítva: 2018-05-08 12:19
44

Különös, mégis szívmelengető sikertörténet az övé.

Zsiráf ölt meg egy díjnyertes filmest forgatás közben

május 6., 11:56 Módosítva: 2018-05-07 13:04
6

Tragikus balesetben hunyt el Carlos Carvalho operatőr, akit 2003-ban Cannes-ban díjaztak ezüst oroszlánnal egy jótékonysági reklámfilmért, 2014-ben pedig a  The Forgotten Kingdomért tüntették ki egy afrikai filmfesztiválon. A férfi az elmúlt időben egy dokumentumfilmen dolgozott, ennek készítése közben érte a halál.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Ismerje meg a férfit, aki egy igazi homokvárban él

  május 4., 13:27 Módosítva: 2018-05-06 10:06
  6

  A brazil Marcio Mizael Matolias (akit a barátai csak "a királynak" neveznek) azt élvezi a legjobban rendhagyó életvitelében, hogy nem kell számlákat vagy bérleti díjat fizetnie, mégis a csodálatos Rio de Janeirói tengerparton élhet. Sokan bepisilnének a gyönyörűségtől, ha mindez ingyen megadatna nekik, de azért talán annyira mégsem kell irigyelni őt. Vagy ki tudja, ha szeretné, irigyelje nyugodtan.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hiánypótló! Szexjátékok a Bosszúállók rajongóinak

  május 1., 17:22 Módosítva: 2018-05-02 16:26
  11

  A szexipar rájött, hogy talán nem rossz ötlet a Marvel-filmekért megőrülő emberek felé nyitni.

  Trágár szóvicc, de magyarul is működik

  május 1., 17:15 Módosítva: 2018-05-02 19:43
  26

  Ön lehet, hogy nálunk alaposabban internetezik, de szerkesztőségünkre az újdonság erejével hatott az alábbi szóviccpóló, ami a fokozatosan hanyatló népszerűségű Imgur képmegosztón jött szembe a napokban.

  Gotta admire the self-awareness.
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gratulált egy barátnője újszülött babájához, kár, hogy a képen egy vombat volt

  május 1., 08:54 Módosítva: 2018-06-04 00:40
  319

  James Felton író készített screenshotot és töltötte fel a netre annak a remekbe szabott históriának a bizonyítékait, amely a napokban zajlott két ausztrál nő között a Facebookon. Fantasztikus, hogy megörökítette ezt a pillanatot az utókor számára, hiszen nem mindennap tapasztalunk két emberi lény között ilyen bohózatba illő interakciót, még akkor sem, ha a nap 24 órájában a Facebook előtt ülünk. Na de mi is történt pontosan? 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A YouTube és a Google segítségével, egyedül szülte meg a gyerekét egy nő

  április 30., 08:40 Módosítva: 2018-05-01 17:34
  0

  Tia Freemannek lesz mit mesélnie a fiának, amikor a gyerek majd megkérdezi, hogyan jött világra. A kisfiút ugyanis az anyja teljesen egyedül, egy hotelszobában szülte meg és a vajúdás során az egyetlen segítsége az internet volt. A nem mindennapi sztoriját pedig ezek után természetesen a Twitteren osztotta meg a világgal.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Disney-herceggé fogyta magát ez a 26 éves férfi

  április 29., 12:14 Módosítva: 2018-05-02 07:47
  70

  Természetes dolog, hogy ha valakinek sikerül kemény munkával összehoznia egy nagyobb fogyást, akkor azzal szívesen elbüszkélkedik. Sokan a közösségi médiában mutatják meg az előtte-utána fotóikat és vannak olyan különleges esetek, amik még 15 perc hírnevet is hoznak a posztolónak. Ilyen Jeffrey Kendall is, aki a Redditen mutatta meg, hogy néz ki miután lefogyott 35 kilót és levágta a szakállát. Amióta pedig posztolta magáról az átváltozás képeit, ő az ügyeletes élő Disney-herceg az interneten. Mutatjuk, miért!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  „Vicces volt, de baromi kényelmetlen” - ilyen valójában repülőgépen szexelni

  április 29., 10:50 Módosítva: 2018-04-30 14:45
  13

  Számos legenda kering arról, hogy milyen lehet egy hosszúra nyúlt repülő út alatt a vécében egymásnak esni valakivel és szexelni egy jót, vagy rosszat. Ez az eshetőség nagyon sok ember fantáziáját megmozgatja, a Saucy Dates felmérésére szerint 11 ezer emberből 87 százalék szeretné egyszer kipróbálni. De mit mondanak azok, akik már csinálták? Nos, ennek járt utána a brit Metro egyik újságírója, és hozott néhány sztorit azoktól, akik szexeltek már repülőn

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az illúzióba bele is lehet halni

  április 29., 09:21 Módosítva: 2018-04-30 12:19
  1

  Az eltűnéseiről és eltüntetéseiről híres bűvésznek, David Copperfieldnek Las Vegas egyik bíróságán kellett bemutatniaSzerencsés 13-as nevezetű trükkjét. Erre azért volt szükség, mert egy 58 éves brit szakács, bizonyos Gavin Cox beperelte, és 400 ezer dollárnyi kártérítést követel tőle, amiért állítása szerint a trükk következtében kiugrott a válla, és agykárosodást szenvedett. 

  Még mielőtt tiszta erőből a bűvészt hibáztatná, azért fontos hozzátenni, hogy Cox egyike volt annak a tizenhárom személynek, akiket Copperfield kiválasztott a közönségből, majd felhívta őket a színpadra, hogy eltüntesse őket. A férfi azonban a színpadra vezető folyosón megbotlott (azt állítja, azért, mert az tele volt meghatározhatatlan törmelékekkel), majd még mielőtt a trükk elkezdődhetett volna, elesett, és a többit már tudja.

  Mondjuk az nem világos, hogy a bíróságon eljátszott trükk mennyiben bizonyítja vagy cáfolja Cox állításait, úgyhogy ezen lépjünk is túl, és inkább hadd mutassunk be önnek néhány olyan bűvészt, akik hasonló helyzetbe kerültek, sőt, akik nem is más, hanem a saját életüket veszélyeztették, vagy áldozták fel véletlenül egy-egy rosszul összerakott trükk kedvéért. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Újabb bizonyítékokat találtak arra, hogy a holdraszállás csak egy nagy kamu

  április 29., 09:18 Módosítva: 2018-05-01 14:10
  5

  A holdraszállás(ok) valódiságát már több ízben bizonyították (például azzal az egyszerű ténnyel, hogy ha csak egy remekül megszervezett átverés lenne, ennyi éven át képtelenség lett volna titokban tartani), mégis rengetegen tagadják, hogy valaha megtörtént volna, sőt, egyesek annak szentelik a fél életüket, hogy az utóbbi teóriát minden lehetséges módon igazolják is. 

  GettyImages-864307692
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kettévágatta a nyelvét, a varratokkal a szájában szelfizett

  április 28., 09:45 Módosítva: 2018-04-30 10:07
  5

  Láttunk már ilyet, csak nem közvetlenül műtét után. Ez a brit fiatalember 13 éves kora óta szeretett volna kígyónyelvet, most jött rá hogy, így nem lehet normálisan fagyizni.

  Engedélyt kért, kapott, levetkőzött, kiküldték

  április 28., 07:45 Módosítva: 2018-04-30 13:59
  36

  Nem újság, hogy más vetkőzési szabályok vonatkoznak a vékony és a nemvékony nőkre, és ezt most egy amerikai plus size modell tapasztalhatta meg egy olyan történettel, ami rengeteg megosztást kapott az interneten. Anna O'Brien 33 éves, New Yorkban él és életmódbloggerként, illetve plus size modellként dolgozik, azaz olyan képeket készít és posztol az Instagramjára, mint például az alábbi. Ha önnek a plus size modellekről Ashley Graham jut eszébe, akkor most próbáljon elvonatkoztatni a korábbi emlékeitől, mert Anna O'Brein eléggé más kategória.

  I find it ironic that I’ve taken photos in swimsuits all over the world and the one place I was told to cover up was Las Vegas. Sure, thin girls in thongs and pasties are A OK but a plus girl in a full coverage suit, trying to take an epic editorial shot- now that’s just too much. Jokes on them though, I’d already gotten the perfect photo. They can’t erase this happened. I’m learning as I push myself to do more editorial type concepts, the push back is greater. But that’s why I push. It’s more than just a girl in the city of sin in a bikini, It’s a statement. We will be seen. We’re not hiding anymore. And we’re going to wear whatever we want, wherever we want. Not just in Vegas. EVERYWHERE. Change is coming; the question is are you going to stand in the way or help us push through? Bikini by @curvybeach #lasvegas #plussize #fashion #bodypositive #confidence #idowhatiwant 📸 @larabellenewyork

  A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Sok pár ezért hagyja abba a szexelést egy idő után

  április 26., 16:49 Módosítva: 2018-04-28 07:55
  21

  Mindenki számára ismerős a jelenség, mikor régóta kapcsolatban élő párok azt veszik észre, hogy egyre kevesebbet szeretkeznek, rosszabb esetben teljesen megszűnik a szexuális életük. A DrEd, egy brit, orvosi tanácsadással foglalkozó oldal pedig felmérést készített a témában, hogy kiderítsék, miért állnak le sokan a szexeléssel, akik tartós párkapcsolatban élnek.

  A felmérésben 1000 ember vett részt, nők és férfiak, az Egyesült Államokból és Európából. A válaszaikból pedig az derült, hogy a legtöbbjük azért hidegült el a párjától testileg, mert túl fáradt és egyszerűen nincs energiája szeretkezni. 

  Ezt a válaszadók 71 és fél százaléka hozta fel indokként.

  Így pedig a fáradtság toronymagasan vezeti a listát. Ezt az indokot egyébként az elfoglaltság, a túl sok munka és a gyereknevelés követi sorban. Ami azonban érdekes, hogy a negyedik helyre – 12.8 százalékkal – a fájdalom került fel. Ezt főleg olyan nők jelölték meg problémaként, akiknek valamilyen probléma miatt extrém módon érzékeny a vaginájuk. De nemcsak nőket tart vissza a szexeléstől a fájdalom, hiszen férfiakat is érintő hát, térd és ízületi problémák is fájdalmat okozhatnak az együttlétkor.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Beauty percek: a szemkihúzó, ami autóbaleset után és 8 óra sürgősségi ellátás után is tökéletesen tart

  április 26., 13:42 Módosítva: 2018-04-28 07:55
  71

  Van egy Shelby Pagan nevű lány Bostonból, aki 25 éves és nővérként dolgozik. Van egy 10 ezer fős rajongótábora a közösségi médiában, de még nem igazi Instaceleb. Viszont volt egy remek húzása, amitől kicsit szélesebb körben is ismertebb lett a neve.

  Rövid időre eltűnt az éterből, majd az alábbi képpel jelentkezett be.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Úgy meggazdagodott a bitcoinból, hogy 24 évesen nyugdíjba ment és világutazó lett

  április 26., 11:42 Módosítva: 2018-04-27 15:35
  59

  Utazásra, kajára, élményekre költ a dán srác, de a diákhitele visszafizetésére nem pazarolja a gazdagságát.

  „Apukám a mennyben van?” – kérdezte a kisfiú a pápától

  április 25., 10:26 Módosítva: 2018-04-27 08:55
  153

  Ferenc pápa április 15-én egy római parókián tett látogatást, ahol a helyi gyerekek kérdezhettek tőle. Itt játszódott le az alábbi videón látható jelenet, ami azzal kezdődött, hogy sorra került egy kisfiú, de amikor mondták, hogy tegye fel a kérdését, azt mondta, hogy

  nem bírom,

  és zokogni kezdett. Ferenc pápa megkérte, hogy menjen oda hozzá és súgja a fülébe a kérdést, és a felvételen látszik, hogy ezek után egy ideig úgy beszélgettek, hogy azt senki más ne hallja. A kisfiút Emanuelének hívják, és amikor visszaült a helyére, Ferenc pápa azt mondta, Emanuele beleegyezett, hogy ő most elmondja, hogy mi volt a kérdése, és hogy mi rá a válasz. A kisfiú azt szerette volna tudni, hogy nemrégiben elhunyt, de világéletében ateistaként élt édesapja most a mennyországban van-e.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Élete legforróbb jegyét válthatja meg most!

  április 25., 09:32 Módosítva: 2018-04-26 13:43
  29

  Történelmi pillanat előtt áll a NASA, terveik szerint ugyanis 2018. július 31-én űrszondát lőnek fel a Napra, olyan közelre a csillaghoz, amennyire még sosem sikerült azelőtt. Úgyhogy alighanem hatalmas lépés lesz az emberiség számára. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Talán most ért a csúcsra ez a kézműves őrület: itt a sör, amit borral kevertek össze

  április 24., 13:14 Módosítva: 2018-04-25 16:50
  9

  Volt már olyan, hogy esővízből főztek sört, de ez most más. Van 1500 üvegnyi, szóval elég limitált nedű, ami bizony sör és bor mesteri összeházasításából készült. Hogy milyen lehet ez a nagyon kézműves alkotás, az nem is annyira rejtély. A pontos recept nincs meg, de ha gondolja, akkor elkezdhet kísérletezni némi Sour Ale és egy kis Chardonnay összeöntögetésével, összefőzésével, összeerjesztésével, satöbbi. A Sour Ale amúgy egy savanyú sör, szóval, ha csak a kíváncsiság hajtja, akkor sör + citromlé + bor, de amúgy erről lenni itt szó:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Újabb jónők érkeztek a Coachellára

  április 24., 10:42 Módosítva: 2018-04-25 16:49
  4

  És erről hagyományőrző módon be is számolunk.

  Négy évvel szülei halála után született meg egy kisfiú

  április 23., 07:47 Módosítva: 2018-04-24 08:08
  16

  A kínai Tiantian esetében abszolút nem túlzás azt mondani, hogy soha nem ismerte a szüleit és nem is fog velük a találkozni, a gyerek édesapja és anyja ugyanis születése előtt négy évvel egy autóbalesetben meghalt. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy süket, félig vak kutya mentette meg egy kislány életét Ausztráliában

  április 22., 16:22 Módosítva: 2018-04-24 08:08
  204

  Az ABC Brisbane számolt be róla, hogy pénteken eltűnt egy három éves, Aurora nevű kislány Queensdale-ben, miután teljesen egyedül elkóborolt a nagymamája házából. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Lovagszellem vagy szellemlovag repült át a XI. századi kastély felett?

  április 22., 13:22 Módosítva: 2018-04-24 08:34
  20

  Az angliai Dursley-ből származó, 41 éves Thomas Arnoldot eddig sem kínozták kétségek azzal kapcsolatban, hogy léteznek-e szellemek, most viszont abszolút bebizonyosodott, hogy ő gondolja jól. Történt ugyanis, hogy tök véletlenül videófelvételt készített egy kastély fölött 

  tovaszálló lovagkísértetről. 

  Bizony. Ő hívja így, nem mi, de készséggel elhisszük neki.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kilenc gyerek után tudta meg magáról egy férfi, hogy steril

  április 21., 14:23 Módosítva: 2018-04-23 07:52
  429

  35 év házasság után válik a feleségétől az a marokkói férfi, aki csak mostanában tudta meg magáról, hogy nemzőképtelen. Ez pedig azért különösen kellemetlen az ő esetében, mert egészen mostanáig azt hitte, hogy a kilenc gyereknek, akiket a felségével nevelnek, ő a biológiai apja.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kiszámolták, hogy melyik szexpózzal lehet a legtöbb kalóriát égetni

  április 21., 12:17 Módosítva: 2018-04-22 15:06
  14

  Még 2011-ben volt egy cikk a Velveten, ami az úgynevezett szexdiétáról szólt. Tehát nem egy új hóbortról van szó. Minimum7 éve él a köztudatban, hogy a szex igen jó fogyókúrás testmozgás tud lenni. Steiner Kristóf maga mondta el annak idején, hogy testsúlyproblémáit a szexszel győzi le.

  Azt már korábban is lehetett tudni, hogy azért nem mindegy a póz és az időtartam se. Steiner Kristóf akkor azt mondta, hogy minimum heti 3-5 alkalommal kell a szex a fogyáshoz. És azok nem lehetnek megúszós, ötperces aktusok ám! Minimum 20-30 perces együttlétekről van szó. Illetve aki fogyni szeretne, annak kell aktívabbnak lennie. És akkor most jöjjenek a már ismert alapvetések alapján kiszámolt elégethető kalóriák.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az Orsay legutóbbi ténykedése kísértetiesen hasonlít a H&M két évvel ezelőtti botrányához

  április 20., 11:23 Módosítva: 2018-04-22 12:12
  39

  Biztos emlékszik a  H&M 2016-os botrányára , ami abból robbant ki, hogy a cég webáruháza egy béna elárazás miatt nevetségesen olcsón kínálta a termékeit, és hiába csaptak le rájuk a vásárlók azonnal (és fizették ki a 90-190 forintokat a ruhaneműkért), a legtöbben nem jutottak hozzá a termékhez, mert a vállalat hirtelen visszavonta a megrendeléseket. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kikutatták, hány évesen szexelnek a legjobbakat a nők

  április 17., 15:25 Módosítva: 2018-04-19 14:00
  74

  Számos kutatás készült már a női orgazmusról, az egyik legfrissebb során egy fogamzásgátlókat gyártó cég, a Natural Cycles, azt mérte fel, melyik életkorban élvezik a legjobban a szexet a vásárlóik. 2000 ezer, különböző korú nőt kérdeztek meg, akiket három csoportba osztottak: 23 alattiak, 23 és 36 közöttiek és 36 felettiek. Mielőtt pedig eláruljuk, milyen eredményre jutottak, arra kérjük, hogy próbálja megtippelni!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a sztriptíztáncos meghódította a netet, pedig csak ül és pizzát eszik

  április 17., 10:46 Módosítva: 2018-04-18 12:08
  5

  Van egy igen híres sztriptíz bár Hollywoodban, a Jumbos Clown Room. Itt pontosan azt kapják a kedves vendégek, amit egy sztriptíz bártól el lehet várni: lányok táncolnak a színpadon. Persze ezt lehet válogatott módokon, különböző koreográfiákkal megspékelve, rúdtáncolva nyomni, de lényegében akkor is az van, hogy alul öltözött lányok ritmusra rázzák a testüket.

  Ehhez képest, mint derült égből a villámcsapás jött az a szuperprodukció, ami megakasztotta az egymás után, futószalagon érkező sztripperek performanszát. Lilly Moon fogta magát és színpadi produkcióként elfogyasztott egy szelet pizzát. A nézők imádták, meg is szórták pénzzel, ahogy illik.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Íme, a Coachella eddigi legjobb női

  április 16., 11:47 Módosítva: 2018-04-18 07:44
  2

  lement a leghájpoltabb amerikai fesztivál első hétvégéje. Nézzük, milyen csajok verettek!