Christopher Nolan a fenti képen látható férfi. 50 éves ő, és már jó ideje az egyik legsikeresebb hollywoodi filmrendezőnek számít, ő készítette a 2005-ben indult Batman-trilógiát valamint az Eredet című filmet, illetve legutóbb a Tenet című akcióthrillert. Ez utóbbi apropóján készített vele interjút a People magazin, és beszélgetés nagy részének értelemszerűen a filmrendezés a témája, de a riporter utolsó előtti kérdése az, hogy igaz-e, hogy Nolannek nincs se okostelefonja, se e-mailcíme. A brit-amerikai rendező a következőket válaszolja erre:

Aha, igaz. Igaz, hogy nincs okostelefonom. Van egy kis kinyithatós flip phone-om, amit néha magammal viszek. Könnyen elkalandozik a figyelmem, ezért nem igazán szeretném, hogy mindig hozzáférjek az internethez, amikor unatkozom. A legjobb gondolataim közül egy csomó ezekben a köztes pillanatokban támad, amiket mások online tevékenységgel szoktak kitölteni, szóval nekem jó ez így. Amikor dolgozom, akkor körülöttem, szóval úgyis mindenkinek van telefonja. Nem tudok elbújni, nagyon könnyű felvenni velem a kapcsolatot, amikor dolgozom.

És az e-mail, hát, sose érdekelt különösebben az emberekkel való kommunikációnak ez a formája. Jobban szeretem vonalas telefonról felhívni az embereket. Úgyhogy igen, mindenki megtalálja a saját módját arra, hogy kommunikáljon az emberekkel és intézze az ügyeit.

Ha legközelebb csöng a telefonom és azt látom, hogy egy vonalas számról keres valaki, biztos az fog eszembe jutni, hogy úristen, csak nem Christopher Nolan hív?!