Nem lesz könnyű dolguk, ugyanis kezd telített lenni a piac.

A legújabb előfizetéses online téka SkyShowtime néven lesz elérhető. A cég egy amszterdami rendezvényen jelentette be terjeszkedési tervét. Ennek keretében a szolgáltatás még idén decemberben elindul számos közép- és kelet-európai országban. Az új streaming-platform első ütemben december 14-től lesz elérhető Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában.

Ezután a második ütemben 2023 februárjától Magyarországon, Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is debütál a platform.

A szolgáltatás még nagyon friss, a balti-északi országokban indult útjára szeptemberben. 

A SkyShowtime jelentkezik majd saját, exkluzív tartalmakkal, sorozatokkal, de elérhető lesz számos blockbuster filmbemutató, valamint a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock tartalmainak válogatott kínálata is. 

A csatornán lesz többek között elérhető a Star Trek: Strange New Worlds, a Let The Right One In, a The Rising, a Halo-videojátékok alapján készült élőszereplős sorozat, A Friend of the Family vagy éppen a The Calling.

(hwsw.hu)

(Borítókép: Streaminget néző nő. Illusztráció: Israel Sebastian/Getty)