Óriási sikernek örvend az Egyesült Államokban, várhatóan pedig hazánkban is lenyűgözi majd a közönséget a Kísértetek című sorozat. Az ígéretek szerint hátborzongatóan vicces kalandok várnak a tévénézőkre.

Fergeteges vígjátéksorozattal indítja az új évet az ország kedvenc humorcsatornája. A hajmeresztően vicces Kísértetek című szériában összecsapnak az élők és a földöntúli lelkek. Az amerikai sikersorozat január 6-án, pénteken startol a Comedy Centralon.  

Samantha és Jay Arondekar egy fiatal, átlagos New York-i házaspár: Samantha újságíróként, Jay séfként éli mindennapjait. Az életük egy pillanat alatt megváltozik, amikor megörökölnek egy hatalmas, vidéki kúriát Samantha távoli rokonától. Ahelyett, hogy továbbadnának rajta, úgy döntenek, hogy valóra váltják régóta dédelgetett álmukat és panziót nyitnak az ódon házban. Azzal azonban nem számolnak, hogy a birtoknak már vannak lakói – akik ráadásul kísértetek. 

A sorozatában Rose McIver, az iZombie sztárja, valamint Utkarsh Ambudkar, a Free Guy színésze mutatja be komikus kvalitásait. Partnereik ebben a szellemek lesznek, akik különböző korokból tévedtek a rendhagyó szállodába. Van köztük amerikai polgárháborús tiszt, jazzénekesnő, Wall Street-i bróker, ezeréves viking, sőt, még a ház első tulajdonos úrnője is tagja ennek a különleges társaságnak.

A „korkülönbség” pedig a szellemek között is szórakoztató helyzeteket teremt. 

A Kísértetek 2021 októberében debütált a tengerentúlon, hazájában pedig már a második évad fut, rendkívül nagy sikerrel. A Comedy Central nézői magyar szinkronnal élvezhetik a szituációs komédia epizódjait. Samanthát Tamási Nikolett, míg Jay-t Pásztor Tibor szólaltatja meg, de olyan ismert hangokkal is találkozhatunk a gárdában, mint Seszták Szabolcs vagy Rosta Sándor. 

(Borítókép: Kísértetek. Fotó: Red Lemon)