A sorozatrajongók legnagyobb örömére februárban is számos műsorból válogathatunk majd. Lesz a terítéken romantika, sport, bűnügy és krimi is.

Freeridge (1. évad) – 2023.02.02.

Az újonnan induló Freeridge-ben egy humoros horror-sorozatot köszönthetnek majd a nézők. A történet egy csapat iskolásról szól, akik hozzájutnak egy elátkozott dobozhoz, ezáltal pedig sötétséget és szerencsétlenséget zúdítanak magukra.

Te (4.évad) – 2023.02.09.

Joe Goldberg alakja minden évad során beleszeret egy nőbe, akinek betegesen a megszállottja lesz és titokban folyamatosan követi kiszemeltjét a valóságban és a közösségi oldalakon egyaránt. Továbbá bátran folyamodik erőszakhoz annak érdekében, hogy maga mellett tudhassa szerelmét. Miután mint férj és családapa csődöt mondott, az új évadban Londonban kezdi el újraépíteni az életét. Valószínű nem fognak csalódni azok, akik arra számítanak, hogy Goldbert visszatér pszichopata énjéhez.

Perfect Match – 2023.02.14

Az utóbbi időben hazánkban és külföldön is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző társkereső műsorok. Újabb és újabb tematikára épülő show-k jelennek meg, amelyekben elszántan keresik az igazit civil emberek. A Perfect Match legújabb évadában a versenyzők egy trópusi szigeten küzdhetnek majd a győzelemért, illetve a régóta vágyott szerelemért. A műsor stílusosan – vagy épp közhelyesen – Valentin-napon fog debütálni a streamingszolgáltató felületén.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal – 2023.02.22.

A 2022-es évben átütő sikert arattak a bűnügyekkel foglalkozó dokumentum sorozatok. A 2021-ben letartóztatott Murdaugh család ügyeivel, illetve a famíliával kapcsolatos nyomozások részleteivel foglalkozik a február 22-én debütáló sorozat.

Outer Banks (3. évad) – 2023.02.23.

A sorozat egy észak-karolinai tengerparti városban játszódik, ahol óriási társadalmi szakadék húzódik a gazdag idénylakók és a munkásosztálybeli helyiek között. Egy, az utóbbi csoporthoz tartozó tinédzser banda kalandjait láthatjuk majd, miközben azt próbálják kideríteni, hogy mi történt egyik társuk eltűnt édesapjával. Eközben egy rég elveszett kincs nyomaira bukkannak, ami teljesen megváltoztatja az életüket. Immáron a harmadik évaddal érkezik az Outer Banks.

 Formula 1: Hajsza a túlélésért (5.évad) – 2023.02.24.

A Forma-1 világát és az autóversenyzés csúcs- és mélypontjait bemutató sorozat híres pilótákat sorakoztat fel, hogy a rajongók jobban beláthassanak a színfalak, vagyis inkább a bukósisakok mögé. Az első négy évad sikeresen megszeretette a sportágat a fiatalabb generációval, hiszen izgalomból nem volt hiány: a 2021-es év volt a sportág történetének egyik, ha nem a legérdekfeszítőbb idénye Max Verstappen és Lewis Hamilton őrült csatározása miatt. Az ötödik évad február 24-től mutatkozik be.

(Borítókép: Te sorozat angol nyelvű előzetese. Fotó: YouTube)