A színész ezúttal a kamera másik oldalán dolgozik majd.

Stephen King egyike azoknak a világhírű íróknak, akiknek számtalan könyvét megfilmesítették már. Hiába forgatták őket már több tíz évvel ezelőtt, ezek a művek még mindig oszlopos tagjai a legikonikusabb horrorfilmeknek.

Hamarosan újabb megfilmesített alkotáson borzonghatunk, ugyanis megfilmesítik King 2021-ben megjelent, Billy Summers című regényét is.

A thriller főhőse egy háborús veterán, a világ legjobb mesterlövészeinek egyike, aki bérgyilkosként csak olyan emberekre vadászik, akik megérdemlik a halált. Mikor úgy dönt, hogy visszavonul az alvilágból, még elvállal egy utolsó megbízatást, de a dolgok nem a tervei szerint alakulnak. A sikeres gyilkossághoz egy csendes kisvárosba kell letelepednie, ahol írónak adja ki magát.

A filmadaptáció egyik kulcsembere Leonardo DiCaprio lesz, azonban a színész ezúttal a kamera másik oldalán dolgozik majd. Ugyanis ő és J.J. Adams lesznek a fimadaptáció producerei. Adamsnak egyébként nem ismeretlen az amerikai horrorszerzők univerzuma, producerként már filmre vitte több művét is, köztük a 11.22.63-at és a Lisey történetét is.

Bár Leonardo DiCaprio neve is igen népszerű a producer világban, ő karrierje során inkább a természetvédelmi dokumentumfilmek rendezésében működött közre és az idők folyamán csak pár horror jellegű film került be a látóterébe. Ilyen volt a 2009-es Árva című horrorfilm vagy éppen a 2011-es A lány és a farkas című alkotás Amanda Seyfried főszereplésében.

(Forrás)

(Borítókép: Leonardo DiCaprio. Fotó: Getty Images)