Már Magyarországon is elérhető a legújabb streaming-szolgáltató.

Bevezető akcióval startolt el Magyarországon a SkyShowtime nevű új streamingszolgáltató. A hollywoodi filmek mellett exkluzív sorozatokkal induló platform 1999 forintos havidíj helyett életünk végéig szóló feláras ajánlattal kecsegteti az új felhasználókat. 

Ha a promóciós összeggel számolunk, akkor hazánkban a SkyShowtime a második legkedvezőbb árú streaming-platform az Amazon Prime 899 forintos havi árazása után. 

Az új streaming-csatorna a Universal, Dreamworks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount+ és Paramount Pictures csoportokhoz tartozó tartalmak mellett többek között egykori HBO-exkluzív sorozatokat is átvett. Ettől függetlenül az új szolgáltatónak nem lesz könnyű dolga, hiszen az egyik legfiatalabb versenyzőként olyan piacot uraló riválisokkal kell megküzdenie, mint a Netflix, a Disney+ vagy az HBO Max, nem is beszélve a szintén régi motoros Apple TV+ és Amazon Prime, valamint a hazánkban nemrég induló, ám annál nagyobb sikernek örvendő saját, RTL+ platformról.

A SkyShowtime kínálatában több A-kategóriás film is megtalálható, például a tavalyi év egyik legnagyobb mozis sikerét,

a Top Gun: Maverick című filmet is itt lehet először megnézni streaming-felületen Magyarországon.

Olyan ikonikus alkotásokat élvezhetünk még az új felületen, mint a Jurassic Park- és Jurassic World-, valamint az Indiana Jones- és a Star Trek-filmek, de exkluzív tartalmakkal is készülnek. Ilyen például az Owen Wilson főszereplésével készült Secret Headquarters című vígjáték.

Saját gyártású exkluzív sorozatként kiemelhető a Halo című videójáték-adaptáció, a Harrison Ford főszereplésével készült 1923, valamint Sylvester Stallonéval forgatott Tulsa King című széria.

(Borítókép: Tévét kapcsolgató férfi. Illusztráció: Sean Locke / EyeEm/Getty)