Pascal jelenleg a 12 legjobban fizetett Hollywoodi színész egyike.

Pedro Pascal az utóbbi időben igen nagy népszerűségnek örvendhet az internet és ezt nemrég megjelent két sorozatának köszönheti, hazánk egyik legismertebb streamingszolgáltatóján. Ezek pedig A Mandalóri című a Csillagok háborúja univerzumban játszódó amerikai kalandsorozat és a The Last of Us című amerikai poszt-apokaliptikus drámasorozat.

Utóbbi Hollywood legjobban fizetett színészei közé emelte Pascalt. Ugyanis a videójáték adaptációs szerepléséért 870 ezer amerikai dollár kapott epizódonként, amely körülbelül 312 millió forintnak felel meg. Tekintve, hogy az első évad 10 részből áll, így kijelentjük:

Pedro Pascalt milliárdossá tette a sorozat, ugyanis összesen 8,7 millió dollár, vagyis több mint 3 milliárd forint ütötte a markát a főszerepért.

Ehhez a vagyonhoz hozzáadódik még a fentebb említett A Mandalóri című sorozatban alakított főszerepéért járó fizetség is. Állítások szerint a színész egy nagyobb fizetésemelést kapott a harmadik évadban, tekintve a hirtelen jött népszerűséget, így epizódonként egy 580 és 726 ezer dollár közötti összeget kap.

(Bosshunting)

(Borítókép: Pedro Pascal. Fotó: Getty Images)