Az akcióthriller rendezője komolyan elgondolkodott a főszereplőváltáson.

A John Wick-filmsorozat negyedik részét idén márciustól játsszák a hazai mozikban, de a rajongók már most kíváncsian várják, hogy vajon lesz-e folytatása a franchise-nak. Az alkotás főszereplője, Keanu Reeves bár korábban elmondta, hogy egy időre kispadra ültetik a bosszúszomjas, gyászoló bérgyilkos sztoriját, az amerikai akcióthriller rendezője, Chad Stahelski egy friss interjúban elárulta, kivel dolgozna szívesen együtt abban az esetben, ha Reeves ellenkezése ellenére hamarabb folytatják a filmsorozatot.

A lista hosszú, az élen ott van Cillian Murphy, nagy rajongója vagyok a Birmingham bandája sorozatnak, tökéletesen illeszkedne a filmbe.

Talán Colin Farrell, Charlize Theron... miután láttam az Atomszőkét, arra gondoltam, ezt ‘meg kell csinálni'. Michelle Yeoh-val pedig dolgoztam együtt még a reklámszakmában. Azóta is arról álmodom, hogy egyszer újra együtt dolgozunk” – mondta Stahelski. Hozzátette: akár Robert Downey Jr.-t is el tudná képzelni John Wick szerepében. Véleménye szerint kifejezetten gördülékenyen menne a munka az 58 éves színésszel.

Minden bizonnyal ez csak ábrándozás a rendező részéről, hiszen nem valószínű, hogy lecserélné a rajongók nagy kedvencét és megkockáztatná a franchise eddigi töretlen sikerét.

(Mafab)

(Borítókép: Cillian Murphy. Fotó: Shutterstock)