Ismét betekinthetünk a Kardashian-klán közel sem szürke hétköznapjaiba: a The Kardashians című sorozat harmadik évada május 25-től elérhető a Disney+-on.

Már csak pár napot kell aludni, hogy újra részesei lehessünk Kris, Kourtney, Kim és Khloé Kardashian, valamint Kendall és Kylie Jenner mindennapjainak, ugyanis május 25-én érkezik a Disney +-ra a The Kardashians című reality-sorozat harmadik évada. A családi kapcsolatokat ezúttal is számos megpróbáltatás éri, ahogy a szereplők az anyaság, a válás utáni közös gyereknevelés, valamint saját cégbirodalmuk felépítése között lavíroznak. Mindez rengeteg feszültséget szül, de családként együtt próbálják átvészelni a viharos időket.

Bárcsak azt mondhatnám, hogy ez egy nyugis évad lesz. Nos, nem lesz az

– fogalmazott a The Kardashians című sorozat harmadik évadának előzetesében Khloé Kardashian.

Mi történt eddig?

2007-ben indult el a családról szóló első reality-sorozat, a A Kardashian-sztori (Keeping Up with the Kardashians), amely a vártnál jóval nagyobb nézettséget hozott és a tervezett egy évad után még tizenkilencet megélt. A The Kardashians dokumentum-realityben, az előző sorozattól eltérően, igazán bizalmas és bensőséges módon tekinthetünk be a család mindennapjaiba.

Az első évadban a szereplők legfontosabb pillanatait követhettük nyomon, úgy mint Kim Kardashian ikonikus Saturday Night Live hostolása vagy a jogi vizsgájának letétele, illetve Kourtney és Travis eljegyzése Santa Barbarán. Kylie és Kendall kevesebbet szerepelt az évadban, hiszen Kylie ekkor várta második gyermekét, Kendall pedig külön utakon járt.

Az első évad zárása, majd a következő nyitánya az a pillanat, amikor Khloé a nagy nyilvánossággal egy időben megtudja, hogy párja, Tristan teherbe ejtett egy nőt, miközben ők a második gyermeküket tervezték.

A következő évadban bemutatkozott Kim akkori párja, Pete Davidson, és azt is nyomon követhettük, ahogyan a klán leghíresebb tagja belebújt Marilyn Monroe legendás fehér ruhájába a Met-gálára. Az évad során számos mélyebb témát is érintett a sorozat: tanúi lehettünk Kylie nehéz időszakának a második szülését követően, végigkísérhettük Khloé második babájának érkezését a párjával való viharos időkben, de Kris fájdalmas csípőműtétjébe, illetve Kourtney és Travis mesterséges megtermékenyítési kezeléseibe is betekintést nyerhettünk.

A boldog pillanatokból sem volt hiány, hiszen az évadot Kourtney és Travis olasz esküvője zárta.

(Borítókép: Kim Kardashian a sorozat bemutatóján. Fotó: Kevin Mazur/Getty)