El tudja képzelni, hogy 60 napig nem kell feltöltenie a telefonját? Noha okostelefonról egyelőre nem tudunk ekkora üzemidővel, de táblagépről már igen!

A Blackview jól ismert a strapabíró okostelefonjairól, de a portfóliójában már több tablet is megtalálható. Azonban a legújabb készüléküket az az Active 8 Pro-t joggal nevezhetjük a márka első zászlóshajójaként ebben a termékkategóriában. 

A Blackview termékeinek eddigi legfőbb ismérve az volt, hogy rendkívül ütésállók. A legújabb táblagépük azonban már közel sem csak ennek a specifikációnak tesz eleget: az ütésálló Active 8 Pro Android 13 operációs rendszerrel működik, MediaTek Helio G99 chippel, 8/256 GB konfigurációban. A tabletnek 10,36 hüvelykes IPS-kijelzője van, amely 2000x1200-as felbontású, van első és hátsó kamerája, dual-SIM-es és rádió adókat is foghatunk vele.

A gyártó legnagyobb dobása mégis a 22 000 mAh-s akkumulátor, amely 33 wattal tölthető és akár 1440 óra – vagyis 60 nap – készenléti időt is biztosíthat.

A vállalat július 10-ét jelölte meg a globális indulás dátumaként, azonban az AliExpress oldalán már rendelhető a hatalmas üzemidővel rendelkező okoskészülék. Előrendelés esetén mindössze 250 dollárt kell fizetnünk, ami körülbelül 80 ezer forintnak megfelelő összeg. 

(notebookcheck.net)

(Borítókép: Táblagép. Illusztráció: paci77/Getty)