A Wonder Woman filmek sztárja producerként is jegyzi a Netflix legújabb blockbusterét.

A Heart of Stone (magyarul: Rachel Stone – Mindent vagy semmit) egy kém-akcióthriller, amelyet Tom Harper rendezett Greg Rucka és Allison Schroeder forgatókönyvéből. A streamingplatform nagy reményekkel indítja útjára a filmet, ugyanis a film költségvetése messze meghaladja a megszokottat, nem véletlen, hogy Gadot-ot is sikerült megnyerni a főszerepre. 

Az egykori Wonder Woman, Gal Gadot is nyilatkozott legújabb filmjéről. Gadot nagyon is tud azonosulni a főszereplő, Rachel Stone karakteréhez, aki nem éppen egy „nebántsvirág”.

„Nagyon fontos volt számomra, hogy Rachel olyan karakter legyen, aki tud harcolni, ugyanakkor tudja használni az agyát, az intuícióját és az érzelmeit is” – magyarázta a színésznő, aki szerint a figura egy igazi adrenalinfüggő. 

„Nemcsak úgy szaladgál és dörögnek a fegyverek: Rachel azt is számításba veszi, hogyan hat az emberekre és helyzetekre. Igyekszem olyan szerepeket választani, amelyek megmutatják, hogy a nők lehetnek szépek és erősek, s ezek egyike sem zárja ki egymást” – véli a film főszereplője.

Érdekesség, hogy Gadot nemcsak főszereplőként, de producerként is jegyzi a filmet, amelyet Olaszországban, Izlandon, Londonban és Portugáliában forgattak. 

Íme a sztori

Egy titokzatos, globális békefenntartó ügynökség hírszerzője mindent elkövet, hogy megállítson egy hackert a legértékesebb – és legveszélyesebb – fegyverük ellopásában – látható a Netflix leírása a filmről.

(Borítókép: Gal Gadot. Fotó: Alexandre Schneider/Getty)