Nem mindennapi reality-t álmodott meg Kozma Rita stylist, aki egy olyan valóságshow-t készített, amelyben a magyar modellek titkos életét követhetjük nyomon.

A testpozitivitás hazai királynője, Kozma Rita álmodta meg az új realityt, ami nem csak abban egyedülálló, hogy a magyar modellek titkos világát mutatja be a nézőknek, de abban is, hogy nagyon fontos üzenetet hordoz.

Testpozitív modellek olykor csillogó, olykor pedig göröngyös útját követhetjük nyomon augusztus 16-tól a Create Yourself Girls TikTok-csatornán.

„Itt az ideje, hogy normalizáljuk, hogy nem csak egyféle szépség létezik és ne hasonlítgassuk magunkat mindig másokhoz, mert ez nagyon káros lehet. Ezért kezdtem el a testpozitivitással is foglalkozni és a hamarosan induló reality alapötlete is erről a tőről fakad” – fejtette ki Kozma Rita stylist. 

Az új realityben nem hétköznapi modellek mindennapjait követhetjük nyomon, hanem a fotózások fényűző pillanataitól a legmélyebb depresszión át a praktikus tanácsokig betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé.

„Nem csak a TikTokon újdonság ez a reality, de a tévében sincs ilyen típusú valóságshow. A magyar modellek világába kalauzolja el a nézőket, kulisszatitkokat és egyéb sosem látott érdekességet tudhatunk meg erről a világról. Ami nagyon fontos, hogy ebben a realityben testpozitív modellek szerepelnek.

Eszter például mellrák-túlélő és az egyik mellét amputálták

– mondta az ötletgazda, aki stylist többek között Tóth Vera énekesnőt is öltöztette, valamint Balázs Andrea színésznővel és Sirokai Diána plus size modellel is volt már közös testpozitív kampánya. 

Az új realityvel a készítők célja nem csak az, hogy megmutassák, hogyan élnek a modellek, de a fő üzenet, amit szeretnének elérni, hogy még több magabiztos nő legyen Magyarországon.

„Nagyon önbizalom-hiányosak a magyar nők, és nem kapnak ehhez napi szinten olyan muníciót, amitől éreznék és elfogadnák, hogy ők is lehetnek szépek, akkor is hogy ha más a csípőszélességük, a magasságuk, a szemük formája, mint ami éppen most a trend. Nekem az is a mottóm, hogy nem csak egyféle szépség létezik”

(Borítókép: A valóságshow egyik szereplője, Eszter. Fotó: Create Yourself Girls)