Szuperszámítógépek és hightech szoftverek összefogtak, hogy a jövőbe pillantva megmutassák Sarolta hercegnő elképesztő felnőttkori arcát! A digitális varázslók bevetették a legújabb trükkjeiket, hogy megfejtsék, mit rejteget a jövő: Sarolta hercegnőből topmodell vagy a királyi család következő ikonikus szépsége lesz-e?

Minden idők legégetőbb kérdése: Harry vagy Vilmos herceg, kire hasonlítanak leginkább a következő generációs kis hercegek és hercegnők? Elődeikről már számtalan fotó született, ahol az elődök és utódok arcvonásait keverték össze egy kis digitális varázslattal.

Sarolta hercegnő: a jövő sztárja!

Bár senki sem tudja, hogy a mesterséges intelligencia most jól tippel-e, az egyik legújabb fotó szerint Sarolta hercegnő könnyedén lehet a királyi család következő stílusikonja! Már most is eláll a lélegzete, ha ránéz, szóval ne csodálkozzunk, ha felnőttként az egész világ lábai előtt hever majd.

A palota folyosóin sokan suttogják: a kis hercegnő egyre jobban hasonlít a nagyihoz, Erzsébet királynőhöz. De ahogy cseperedik, egyre inkább Diana hercegné varázslatos arcvonásai is feltűnnek rajta. A szuper számítógépek szerint viszont, Katalin hercegné az, akinek a szépségét örökölte!

Milyen a véleménye? Tartson velünk és nézze meg az AI által generált képeket!

Forrás: Elle magazin

(Borítókép: Sarolta hercegnő. Fotó: NorthFotó)