Lélegzetelállító megoldást osztott meg a TikTok egyik legnépszerűbb dokija a migrénnel szenvedők számára. A brutális fejfájástól gyors és egyszerű módszerrel szabadulhat meg!

Amikor a migrén gyötrelmei elkezdenek erősödni, a legjobb megoldás lehet a csapból engedett forró víz. A TikTok híressége, Doctor Sood, ismertebb néven @doctorsood, ezt a trükköt mutatja be egy videóban.

@doctorsood Patient comfort during procedures should not depend on your gender 🤔. Do you agree? #womenshealth #womenhealth #onthisday ♬ original sound - DoctorSood, M.D.

Andrea Eder a videóban a migrénre ezt javasolja:

Eresszen forró vizet és mártsa bele a lábát!”

Furcsának tűnik? Dr. Sood elmagyarázza: a forró víz kitágítja a láb ereit, a vér pedig leáramlik a fejéből, csökkentve az erekre nehezedő nyomást, így gyorsan enyhíti a fájdalmat!

Az internetezők nem hagyják szó nélkül a trükköt: sokan kipróbálták, és állítják, hatalmas a siker! Egy követő hálásan írja:

A migrénem 10-15 perc alatt elmúlt!”

Egy másik rajongó lelkesedve mondja: „Ez nem csak egy ötletes trükk, hanem egy csodatrükk! A múlt héten próbáltam, és az eredmény magáért beszél.”

Egy rajongó, aki nemrégiben szenvedett migrén rohamtól, így osztja meg a tapasztalatait: „Négy perccel ezelőtt kezdődött el a migrénem, de most hálásan köszönöm a TikToknak ezt a csodás módszert.”

Még egy tipp: a forró lábfürdőt kombinálja jeges borogatással a tarkóján!

Most már nem kell szenvednie a kínzó migréntől. Ha kíváncsi a hatására, ne habozzon és próbálja ki ezt a trükköt!

Forrás: Sassy.hu

(Borítókép: migrénes fejfájással bajlódó férfi. Illusztráció: Getty Images)