Ne aggódjon többé a Bluetooth korlátai miatt! Ki ne akarna messzebb menni a mobiljától anélkül, hogy megszakadna a kedvenc dal, amit hallgat? Sokaknak ismerős lehet a probléma, amikor a vezeték nélküli fülhallgató csak pár méteres távolságban működik, majd a zene megszakad. Itt az ideje, hogy megszabaduljon ettől a korláttól.

A Qualcomm nevű, többek között telekommunikációs eszközöket gyártó multinacionális vállalat bemutatta legújabb remekművét, az S7 Pro Gen 1 hangchipet. Ennek köszönhetően a zenelejátszás és a telefonos kommunikáció korábbi korlátjai a múlté! Az úttörő Expanded Personal Area Network (XPAN) technológia a wifi-kapcsolat segítségével kínál továbbfejlesztett hatótávolságot, így ha túl messzire kerülne a lejátszótól, egy gombnyomással wifi kapcsolatra vált az eszköz, így nem szakad meg a lejátszás.

Az S7 ProGen1 192 kHz-es, veszteségmentes hangátvitelt kínál. Aktív zajszűrése a piacon kapható készülékeket tekintve a legjobbak közé sorolható.

A kényelmi funkciók élvezetéhez mind az adó-, mind a vevőeszköznek rendelkeznie kell az S7 Pro chippel. a technológia pedig hamarosan a legújabb Snapdragon 8 Gen 3 chipben is helyet kap.

Hogy a tartozék mikortól válik elérhetővé, egyelőre nem tudni, ám sok zeneimádóval egyetemben alig várjuk, hogy a kezünkbe vehessük!

(Borítókép: Mosolygós nő, aki vezeték nélküli fülhallgatót visel és zenét hallgat az otthonában. Illusztráció: Getty Images)