Az HBO Max december 6-án közzétett One to Watch promó videójából kiderül, hogy mikor érkeznek a streaming-szolgáltató sikersorozatainak új évadjai, köztük az És egyszer csak... harmadik, illetve a The Last of Us második évada.

Mikulás napján debütált az HBO Max One to Watch promó videója, amelyben a streaming-szolgáltató lerántja a leplet a sikersorozatai 2024-ben, illetve a 2025-ben debütáló új évadjairól. A videóból kiderül, hogy jövőre érkezik többek között a Sárkányok háza második és a Hazug csajok társasága: Az eredendő bűn „Summer School” alcímet viselő második évada, majd 2025-ben debütál egyebek mellett A Fehér Lótusz és az Eufória 3. évada, amelynek az előző szezonja még 2022-ben jelent meg.

Szintén 2025-ben érkezik a The Last of Us második, és az És egyszer csak... harmadik évada.

A videójáték alapján forgatott, zombiapokalipszises sorozat első szezonjának 9 epizódja az idei évben futott az HBO Maxon. Mindössze két és fél héttel az évad rajtja után közölték, hogy berendelték a folytatást, ám annak forgatását az írósztrájk miatt kénytelenek voltak elhalasztani, így a munkálatok csak 2024. február 12-én kezdődnek. Hasonló okokból tolódhat a Szex és New York folytatása, az És egyszer csak... című széria harmadik évadának bemutatása is, amely sorozat második szezonja szintén az idei évben került fel a streaming-platformra.

Carrie-re újabb románcok várnak még addig, míg újra eljöhet a nagy Ő

– nyilatkozta Michael Patrick King, utalva arra, hogy a második évad utolsó epizódjában Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) és Aidan Shaw (John Corbett) megegyeztek abban, hogy öt évre elválnak egymástól az útjaik, mert a háromgyerekes édesapa hazatér Virginiába, hogy a fiai lelkét ápolja. Bár eléggé életszerűtlen a karakterek döntése, feltehetően további magyarázatokat kapunk majd a legkorábban egy és negyed év múlva, vagyis 2025 tavaszán, legkésőbb pedig az év telén érkező folytatásból, amelynek a reménykedők szerint talán Kim Cattrall is újra a részese lesz. Bár a Samantha Jones-t alakító színésznőt busás összegért és a feltételeinek elfogadásával rá tudták venni egy cameóra, az közel sem valószínű, hogy visszatérne a sorozatba, habár a stábnak még elég ideje van győzködni őt.

(Borítókép: És egyszer csak... jelenetkép: Kristin David, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon. Fotó: Getty Images)