Hivatalos bejelentésben már egy éve megerősítette a Netflix, hogy Jenna Ortega visszatér Wednesday szerepében, ám azt akkor még nem lehetett tudni, hogy mikor. Bár pontos időpontot azóta sem adtak meg, végre körvonalazódni látszik, hogy mikor kezdődnek a második évad forgatásai.

Ahogy sok más film és sorozat esetében, úgy a Wednesday folytatását is befolyásolta a hollywoodi írók sztrájkja, amelynek következtében bizonytalan ideig csúsztatni kellett a sikersorozat második évadának munkálatait. A széria folytatását már nem sokkal az első évad fináléja után bejelentették, a rajongók pedig azóta is várják a debütálás időpontját. Bár erre még most sincs válasza a Netflixnek, a legfrissebb hírek szerint végre tudni lehet, hogy mikor kezdik a forgatásokat.

Tim Burton sorozata előreláthatólag 2024 áprilisában kezd forogni, ezúttal Románia helyett Írországban.

Miután a Netflix nemrég egyértelművé tette, hogy a  Wednesday  forgatása a  Stranger Things  záró évadával együtt prioritást élvez, így egy dologban biztosak lehetnek a rajongók, mégpedig hogy az alkotók azon lesznek, hogy minél előbb bemutathassák az új részeket. Ettől függetlenül az áprilisi dátum még nem hivatalos, ám a szóbeszéd igaz és az első évad forgatási és bemutatási időpontjaival ezúttal is számolni lehet, akkor spekulációk szerint legkorábban jövő tavasszal kerülhet fel a streaming-felületre a  Wednesday  második évada.

A folytatás tartalma kapcsán éppen annyit tudni, mint a hivatalos időpontokról, tehát lényegében semmit. Feltételezések szerint Wednesday családja nagyobb hangsúlyt kap majd, de Nevermore halott igazgatója kapcsán is beindultak a találgatások. Addig is, amíg konkrét részleteket nem tudni, alább mutatjuk a második évad érkezésének beharangozó videóját:

(ScreenRant)

(Borítókép: Jenna Ortega Wednesday szerepében a sorozat első évadának táncjelenete közben. Fotó: YouTube)