Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok 81 éves elnöke megdöbbentette a világot az első TikTok videójával, ami az internet új szenzációjává vált és bebizonyítva, hogy a politika és a humor keveredése aranyat ér.

Amikor azt hittük, már semmi sem tud minket meglepni, Joe Biden bebizonyította, tévedtünk. Az 81 éves államfő az első TikTok-videójával azonnal felrobbantotta az internetet.

LOL, sziasztok, srácok!

– ezzel a köszöntéssel vágott bele Biden a „TikTok-kalandba”. Az Egyesült Államok elnökének rövid kérdésekre kellett választ adnia a videóban.

A legtöbb kérdés az 58. Super Bowl-hoz kapcsolódott, amin a Kansas City Chiefs diadalmaskodott. A videóban Biden elnök úr elárulta, hogy bár a Super Bowl csapatai között nehéz választani, felesége miatt a Philadelphia Eagles felé húz a szíve. A Kelce testvérek – Travis és Jason – közötti választás helyett az édesanyjukat részesíti előnyben, hivatkozva arra, hogy állítólag nagyon finom csokis sütit süt.

A videó csattanójára sem kellett sokat várni: amikor a „Trump vagy Biden?” kérdést kapja, Biden elnök humorosan válaszolt:  

Most viccelsz? Biden.

– zárta le a bemutatkozását. A videó máris négymillió megtekintésnél jár, ezzel Biden elnök egyszer s mindenkorra beírta magát a TikTok történelemkönyvébe.

@bidenhq

lol hey guys

♬ Fox nfl theme - Notrandompostsguy

Nem elhanyagolható tény, hogy Magyarországról is érkeznek hasonlóan szórakoztató politikai bejegyzések, hiszen Orbán Viktor is megosztott már jó pár videót a platformon.

@viktor_a_tiktokon Ki-kicsoda a kormányból. Te hányat találtál el? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #SzentkirályiAlexandra #LázárJános #SzijjártóPéter #SzalayBobrovniczkyKristóf #NagyIstván #TuzsonBence #OrbánBalázs #SemjénZsolt ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon

(Borítókép: Joe Biden. Fotó: Getty Images)