Március 7-én debütál a Netflixen Guy Ritchie Úriemberek című filmjének spin-offja egy vadonatúj sorozat formájában, amely világhírű szereplőkkel és izgalmas cselekményekkel hozza vissza a képernyőre a jól ismert bűnözői világot.

A Netflix végre bejelentette, amire a filmrajongók már régóta vártak: Guy Ritchie Úriemberek című filmjének spin-off sorozata, amely egy drogkereskedelemmel foglalkozó bűnözői birodalom izgalmas világába kalauzolja a nézőket, március 7-től lesz elérhető a streaming szolgáltató felületén. 

A sorozatban olyan elismert színészek tűnnek fel, mint Theo James, aki egy elidegenedett angol arisztokrata fiát, Eddie Hornimant alakítja, aki nem más, mint Halstead hercege. A fiatalember belekeveredik a bűnözés sűrűjébe, oldalán a Ray Winstone formálta Bobby Glass-szal, aki egy ipari méretű kannabiszbirodalmat irányít London keleti részén. Természetesen nem maradhat el Kaya Scodelario sem, aki Bobby divatos, de könyörtelen lányát, Susie Glasst formálja meg.

Guy Ritchie, aki a film sikere után most a sorozat első két epizódjának készítője, írója, executive producere és rendezője is egyben, nagy izgalommal nyilatkozott a projekt kapcsán. 

Az Úriemberek világa egy kicsit az enyém

– mondta Ritchie, aki alig várja, hogy új karakterekkel és történetekkel térjen vissza.

A 2019-es Úriemberek című film, amely világszerte több mint 41 milliárd forintnak megfelelő bevételt generált, már bebizonyította, hogy a közönség odavan Ritchie maffiavilágáért.

A rajongók már alig bírják kivárni a premiert. „Nagyon izgatott vagyok emiatt!! Nincs még egy Guy Ritchie-hez fogható!” – írta egy lelkes fan. Ugyanakkor olyan is akad, aki aggódik, hogy a kedvenc karakterei, mint Charlie Hunnam és Matthew McConaughey, nem térnek vissza. 

Nem létezhet az Úriemberek Charlie Hunnam és McConaughey nélkül

– fogalmazta meg aggályait egy Twitter-felhasználó, akivel több hozzászóló is egyetértett. 

A sorozat várhatóan tovább erősíti majd Guy Ritchie hírnevét, mint a rendezőt, aki képes újra és újra friss és lenyűgöző tartalmat szolgáltatni, miközben hű marad sajátos vizuális stílusához és narratívájához. Az Úriemberek spin-off nemcsak egy újabb fejezet Ritchie filmográfiai univerzumában, hanem egy izgalmas új kaland is, amely garantáltan magával ragadja a nézőket.

(LADBible)

(Borítókép: Guy Ritchie. Fotó: Getty Images)