A Sony legújabb filmje, a Madame Web orbitálisat bukott a mozikban. A gyenge bevételeket nemrég a film egyik színésznője, Isabela Merced a férfiak magatartásával magyarázta.

A Sony saját, Pókember nélküli filmes „pókverzumának” építése egyelőre nem halad túl jól: a Morbius után a Madame Web is rendkívül rossz kritikákat kapott, és a nézők sem özönlenek a vetítőtermekbe, hogy láthassák a női főszereplővel készült alkotást. A film érintettjeit persze folyamatosan bombázzák, hogy miért lehet sikertelen a produkció. A Madame Webben Anya Corazont alakító Isabela Merced talált is rá megoldást: a férfiak miatt van!

Merced úgy fogalmazott, hogy a Madame Web pontosan azért bukott meg, amiért korábban a Ragadozó madarak, vagy épp legutóbb a Marvelek.

Szerinte a férfi nézőközönség még mindig mélységes megvetést érez az olyan mozik iránt, amik erős, független nőket mutatnak be. 

Merced egyébként az első új DC-s moziban, a Superman: Legacyben is szerepelni fog, mint Hawkgirl. Ennek a filmnek a kapcsán is tudott újdonsággal szolgálni, ugyanis azt mondta, hogy a valódi főszereplő nem is maga Superman, hanem a hős kedvese, Lois Lane lesz. 

A Madame Webb egyébként jelenleg 3,8 pontos értékelésen áll a 10-ből az IMDB-n.

(gamestar)

(Borítókép: Isabela Merced. Fotó: Steve Granitz/Getty)