Farkas visszatért! A Deadpool 3. részének vadi új előzetesében már Hugh Jackman is feltűnik.

Hugh Jackman visszatérését a mutánsok univerzumába először láthatjuk a közelgő Deadpool 3 vadi új előzetesében. Az 55 éves színész a 2017-es Logan című film után ugyan visszavonult a szereptől és sokáig a Deadpoolra is nemet mondott, végül úgy érezte, még egyszer bele kell bújnia a szerepbe, nem mellesleg viccesen üdvözölte azt is, hogy „a sz*art is minden kap kiverheti Ryan Reynoldsból.

Így tehát az új előzetesben 2017 után először láthatjuk Jackmant újra farkas karmokkal, és miután főszerepet játszik az alkotásban, a produkció nem a Deadpool 3, hanem a Deadpool és Farkas címet kapta.

„Hatalmas lehetőséget kaptam. Ez a harmadik Deadpool-film, de nem a Deadpool 3. Ez egy teljesen más produkció, amely Deadpoolról és Farkasról szól. Semmit sem próbál másolni az első két filmből. Fantasztikusak voltak, de ez egy kétfőszereplős kaland” – nyilatkozta Shawn Levy rendező.

A rajongók valósággal izgalomba jöttek az új előzetes láttán, hogy ennyi idő után ismét láthatják a kedvencüket Farkas jelmezében. Bár a YouTube-on mindössze fél órája elérhető a trailer, azt máris közel félmillióan látták. Nem véletlen, hiszen a 2017-es Logan is hatalmas durranás volt: a Rotten Tomatoes-on 90 százalékos eredménnyel zárt, valamint Oscar-díjra is jelölték anno Legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában.

(Borítókép: Hugh Jackman. Fotó: Getty Images)