Kijött a Venom 3, avagy a Venom: Az utolsó tánc című film első előzetese.

Leharapott fejek, venomizált ló és új szimbióták is feltűnnek a Venom idén ősszel érkező harmadik része, a Kelly Marcel rendezte Venom: Az utolsó tánc című film első, ma debütált előzetesében. A szerepben ez alkalommal is visszatér Tom Hardy, valamint rajta kívül Chiwetel Ejiofort, Juno Temple-t, Stephen Grahamet és Peggy Loút is láthatjuk az alábbi trailerben.

Az első Venom-film 2018-ban került a mozikba és 856 millió dolláros, mai árfolyamon 300 milliárd forintos bevételt hozott. A trilógia második része, a 2021-ben megjelent Venom 2. – Vérontó már lényegesen kevesebbet termelt, de még így is lenyűgözően teljesített 502 millió dolláros,átszámítva 180,6 milliárd forintos bevételével.

A harmadik film érkeztét a Sony két évvel ezelőtt erősítette meg, Hardy pedig arra tett utalást, hogy ez lesz az utolsó filmje Eddie Brock-, illetve Venomként. „Ezek a dolgok általában hármasával jönnek. Szerintem nagyon fontos, hogyha úgy mész bele valamibe, hogy azt gondolod, lesz három filmed ugyanazzal a történettel, akkor egyszer csak ne kapd azon magad, hogy csinálnod kell egy újat is a semmiből. Ugyanis további epizódok esetén kell, hogy legyen bennük valami folytatólagosság, ám ha erre valaki nemet mond, az teljesen rendben van. El kell engedni és továbbállni” – vélekedett Tom Hardy egy 2021-es interjúban.

A színész által elmondottaktól függetlenül a rajongók mégis elmélkedni kezdtek azon, hogy Venom esetleg feltűnhet a Marvel-moziuniverzumban, miután a második rész stáblistás jelenetében a karakter egy olyan univerzumba került, ahol J. Jonah Jameson felfedte Pókember valódi személyazonosságát, ahogyan azt a 2019-es Pókember: Idegenben című film végén tette. Ezek alapján sokan azt találgatják, hogy fennáll-e e lehetősége, hogy Tom Hardy Pókember ellenfelét alakítsa egy jövőbeli produkcióban.

Mindenesetre a Venom harmadik része október 24-étől látható a mozikban.

(LADBible)

(Borítókép:  Venom 3. jelenetkép . Fotó: YouTube)