Júniusban véget ér többek között a Gólkirályság, a Cápák között és a The Floor is az RTL-en.

Napokon belül 3 nagyobb RTL-es műsor is lekerül a képernyőről, mivel mindhárom befejeződik ezen a héten – számolt be a SorozatWiki.

Az elmúlt hónapokban hétköznaponként és hétvégente egyaránt több szórakoztató műsor is képernyőre került az RTL-en. A produkciók azonban a nyári műsorrendre való átállás miatt hamarosan véget érnek.

Három népszerű műsor már a héten befejeződik, így a Cápák között, a Gólkirályság és a The Floor – Csak egy maradhat című műsorok is utolsó részükhöz érkeztek. 

A The Floor – Csak egy maradhat május 6-án debütált az RTL-en. A Szujó Zoltán műsorvezetésével készült vetélkedő azonban már nem sokáig lesz képernyőn: az utolsó epizódja június 7-én látható. A Gólkirályság 2. évada április 6-án indult az RTL-en. A széria jelenlegi szezonja azonban 10 részt követően ezen a héten, június 8-án befejeződik, de minden jel arra mutat, hogy lesz következő évada! A Cápák között 7. évadától pedig június 9-én kell búcsúznia a nézőknek, akkor látható ugyanis az üzleti showműsor 16., és egyben utolsó adása az aktuális évadban.

Az ősszel jönnek az újabb nagyszabású műsorok a csatornára, így például visszatér egy év kihagyás után azX-Faktoris

(Borítókép: Szujó Zoltán műsora, a The Floor is véget ér a héten. Fotó: Szabó Réka/Index)