Megjelent az első előzetese a Mosolyogj című 2022-es horrorfilm folytatásának, amely annyira durvára sikerült, hogy az egyik színész kidobta a taccsot.

Nemcsak a nézőket fogja elborzasztani, de még az egyik szereplőt is megbetegítette az egyik legújabb horrorfilm, a Mosolyogj 2. Az Eufória című sorozat sztárja „véresnek” és „undorítónak” nevezte az ijesztgető alkotást, amelyet október 17-én mutatnak be a hazai mozik.

Mosolyogj  című 2022-es filmet az akkori év leghátborzongatóbb horrorjának titulálták. A cselekmény középpontjában egy átok áll, amelynek következtében az elátkozott személy az őt körülvevő embereket hátborzongató mosollyal az arcukon látja, míg végül egy héten belül meghal. Az áldozat az életének önkezével, az arcán egy hatalmas mosollyal vet véget.

Ennyi már az első rész előzeteséből is kiderül, aki azonban többre kíváncsi, annak meg kell néznie a filmet, főleg, ha a második részre is befizetne. Mindenesetre az eredeti alkotás egy hatalmas csavarral zárul, a folytatásban pedig még nagyobb sokk fogja érni a nézőket.

Feltehetően azonban nem akkora sokk, mint az egyik szereplőt, Lukas Gage-t, aki egy nemrégiben készült interjú során felfedte, hogy a rengeteg művértől elhányta magát a forgatáson.

„Nagyon félek, nehogy spoilerezzek. Annyit azonban elmondhatok, hogyha szerették az első filmet, akkor ezt imádni fogják! Nagyon félelmetesre sikerült. Ez volt az első alkalom, hogy olyan forgatáson voltam, ahol tényleg féltem, sőt az egyik jelenetnél rosszul is lettem. Nem gondoltam, hogy így lesz. Annyira véres és undorító volt” – árulta el a színész, aki egy különösen gyomorforgató jelenet után kamerán kívül elhányta magát.

„Nagyon megdöbbentett, hogy milyen intenzív volt az a nap. Ez a film annyira ijesztő, hogy az egész stáb rettegett. Már maguk a mosolyok is annyira hátborzongatók, aztán erre jönnek az iszonyatosan véres jelenetek” – magyarázta Gage, aki mellett főszerepben lesz látható az élőszereplős Aladdinból ismert Naomi Scott, valamint ismét találkozhatunk az első filmben Joelt alakító Kyle Gallnerrel.

(LADBible)

(Borítókép: Horrorfilmet néző férfi. Illusztráció: Getty Images)