A Honda My Honda+ alkalmazása új dimenziót nyit a hibrid és elektromos autók kezelésében. Az app kibővített funkciókkal és egyszerűsített előfizetési rendszerrel mától válik elérhetővé az autótulajdonosok számára.

A My Honda+ nevű telefonos alkalmazás új funkciókkal bővült, amelyek még szélesebb körű támogatást nyújtanak az autótulajdonosoknak. A frissített app 2024. július 1-től, vagyis mától elérhető, és az összes új hibrid, valamint elektromos modellre kiterjed, így a Jazz e:HEV-től kezdve a legújabb CR-V e:HEV/ e:PHEV modellekig mindenki élvezheti a bővített szolgáltatások előnyeit – írja az autószektor

A Honda folyamatos visszajelzések alapján fejlesztette tovább az alkalmazást, amely most már lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy széles körű funkciókat kezeljenek a mindennapi használat során. Ilyen újítások a távoli járművezérlés, a virtuális műszerfal, a helykereső és a zónakontroll, amelyek mindegyike hozzájárul a vezetés kényelméhez és biztonságához.

A legújabb generációs modelleken kívül, mint például a Civic e:HEV vagy az HR-V e:HEV, a digitális kulcs funkció is elérhetővé vált, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdonos akár öt különböző személynek is hozzáférést adjon az autójához anélkül, hogy a fizikai kulcsot átadná. A továbbfejlesztett applikáció lehetővé teszi továbbá kedvenc útvonalak mentését, valamint a jármű állapotának nyomon követését az okostelefonunkkal való párosítást követően.

A teljesen elektromos és plug-in hibrid modellek esetében további funkciók is elérhetők, mint a távoli töltés időzítése vagy az utastér előfűtése/előhűtése, ami különösen hasznos a hidegebb, illetve melegebb napokon.

A Honda a My Honda+ előfizetési folyamatot is egyszerűsítette, amely mostantól világosan és érthetően tájékoztatja az ügyfeleket az elérhető szolgáltatásokról. Az alkalmazás az első regisztrációtól számítva három évig ingyenes, azt követően pedig kedvező havidíjért vehető igénybe.

(Borítókép: Honda illusztrációja a mobilkészüléken. Fotó: Getty Images)