A Telekom bevezeti az eSIM technológiát a feltöltőkártyás Domino ügyfelek számára, így már ők is búcsút inthetnek a fizikai SIM-kártyáknak.

A mobilszolgáltató újabb lépést tett az innováció felé, bejelentve, hogy a havidíjas ügyfelek után a feltöltőkártyás Domino tarifát használók is élvezhetik az elektronikus SIM-kártya előnyeit. Az eSIM technológia lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók digitális formában használják SIM-kártyájukat, ami kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a mobilhasználatot.

Az átállás folyamata egyszerű: a szolgáltató weboldalán és mobilalkalmazásán keresztül a felhasználók könnyedén digitalizálhatják meglévő fizikai SIM-kártyájukat. Az eSIM használata azonban csak azokon a készülékeken lehetséges, amelyek kompatibilisek ezzel a technológiával.

Az eSIM számos előnyt kínál, többek között a SIM-kártya eltulajdonítása elleni védelmet, a készülékek egyszerűbb kezelését, valamint a több SIM-kártya egyidejű használatát, ami különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran utaznak vagy üzleti és magán célból egyaránt használják telefonjukat.

(Borítókép: SIM kártya. Illusztráció: Getty Images)