A brazil Arthur O Urso azzal lett ismert, hogy létrehozott egy naptárat, amelyben kilenc feleségét osztotta be az intim együttlétekre.

A poligámiát régóta ismeri az emberiség, de napjainkban már nem jellemző, hogy valaki olyan nyíltan él többnejű házasságban, mint a brazil influenszer, Arthur O Urso. 

Brazíliában a poligámia jelenleg egyáltalán nem legális. A brazil törvények szerint egy személy egyszerre csak egy házastárssal köthet hivatalos házasságot, de ez a dolog láthatóan egyáltalán nem érdekelte Arthurt, aki igyekszik kielégíteni mind a kilenc nejét.

Ütemterv az együttlétekhez

Az influenszer, hogy tekintettel legyen feleségei igényeire úgy döntött, hogy bevezet egy ütemtervet, amelyben beosztja, hogy mikor, kivel fekszik ágyba. Az ötlet végül nem működött a legjobban, miután már sokkal inkább kötelességből és nem élvezetből szeretkezett a feleségeivel. 

„A szexnaptár követése sok problémát okozott, és néha úgy éreztem, hogy a menetrend miatt kell szeretkeznem, és nem az élvezet miatt” – mondta Arthur, aki már inkább arra figyel, hogy spontán jöjjön minden.

Az influenszer egyébként saját elmondása szerint azért vette el mind a kilenc feleségét, mert ezáltal szeretné hirdetni a szabad szerelmet, és tiltakozni akart a monogámia ellen.

(Mirror)

(Borítókép: Több nő egy csoportképen. Illusztráció: SouthWorks/Getty)