A fenti képen a svéd királyi család néhány tagját láthatják: Viktória hercegnőt (a trónörököst), férjét, Dániel herceget (eredeti nevén Daniel Westlinget), illetve lányukat, Esztellát és fiukat, Oszkárt. Nekünk most főleg az öt éves Esztella és Dániel érdekesek, ugyanis egy elég aranyos videóval álltak elő.

A felvétel apropója a herceg és felesége kezdeményezése, a Generation Pep alapítvány, amelynek célja, hogy minden gyerek és fiatal egészséges életet élhessen. Ehhez mondjuk nem árt tudni, hogy a házaspár mindkét tagja érintett az egészséges életmód kérdéseiben: Viktória fiatalkorában anorexiától szenvedett, és zavartalan gyógyulása érdekében az Egyesült Államokban folytatta tanulmányait. Daniel Westling pedig fitneszterem-tulajdonos, aki személyi edzőként dolgozott - vele is, így ismerkedtek meg.

Szóval mindkettejükben erős a motiváció arra, hogy másokat is arra ösztönözzenek, segítsenek egészséges életet élni a fiataloknak. Az alábbi videóban is erről beszél (elvileg) a herceg, mielőtt hercegnői bukfencek következnek be.

Sőt, mint láthatták, egy hercegnek sem derogál bukfencezni, ha ezzel jó célt szolgál.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Adásunkat megszakítjuk: ez a svéd hercegnő van olyan aranyos, mint Sarolta

Az a helyzet, hogy méltatlanul keveset beszélünk Esztella svéd hercegnőről, aki az apjával bukfencezik ezen a videón.

8 · Oct 04, 2017 01:58pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

(People)