Szombaton Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t, az esküvőjüket pedig világszerte olyan izgatott figyelem övezi, hogy jelenleg bármit el lehet velük adni és bárki bekerülhet a lapokba általuk. Például Lara Mason, brit cukrászról sem valószínű, hogy sokat fogunk hallani a jövőben, ez a cikk viszont mégis róla szól, ő ugyanis az ember, aki

Meghan Markle és Harry herceg alakú, életnagyságú tortát készített.

Az eredmény pedig természetesen egészen riasztó. Olyan, amit nem lehet nem látottá tenni, úgyhogy óvatosan görgessen tovább!

Így készültek:

Itt pedig a teremtőjükkel láthatóak:

Ehhez képest Markle enyhén szexrobotos beütésű viaszszoba nem is tűnik olyan bizarrnak.

De visszatérve torta Harryre és Meghanra, a cukrásznak 250 óra kemény munkája volt abban, hogy ezt elkészítse. A piskótához 300 tojásra, 15 kiló lisztre, 15 kiló vajra és 15 kiló cukorra volt szükség, a lapok összeragasztásához pedig 10 kiló vajkrémre. A bevonathoz 20 kiló csokit és 50 kiló fondantot használt az alkotó, akit azt mondja, a tortája több mint 500 embernek elég lenne.

A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy sikerüljön csokiból felismerhető arcot készítenem nekik. Még a szemük is ehető, cukorból van

- mondta a nő, aki egyébként nem először süt olyan tortát, ami a királyi ház valamelyik tagját ábrázolja. 2015-ben György herceget készítette el, a Sarolta hercegnő keresztelőjén viselt piros rövidnadrágjában. Ha van bátorsága, itt megnézheti, milyen lett ez a mű.

Forrás: People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Így biztos, hogy sose akarta látni Harry herceget és Meghan Markle-t

A viaszszobrok után, most tortából faragták ki őket. De miért, miért, miért?!

11 · May 14, 2018 01:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments