Az év királyi esküvője nem is Harry hercegé volt, hanem Eugénia hercegnőé lesz

2018.09.16. 08:50

Esküvőkben sűrű időszaka van most a brit királyi családnak, Harry herceg májusban vette feleségül Meghan Markle-t, októberben pedig Eugénia yorki hercegnő megy hozzá a szerelméhez, Jack Brooksbankhoz. És bár azt hittük, hogy az év királyi esküvője Harryéké volt, nagyot tévedtünk, ugyanis kiderült, hogy a hercegnő lagzija sokkal nagyobb buli lesz, jóval több vendéggel.

A Vanity Fair úgy tudja, Eugénia és a vőlegénye 850 meghívót küldtek szét, ehhez képest Harry és Meghan esküvőjén csak 600 vendég volt. Emellett pedig több hírességet is várnak a 28 éves hercegnő lagzijára, mint ahányan a májusin voltak. Állítólag Ellie Goulding fog énekelni és Robbie Williams ötéves lánya lesz az egyik koszorúslány. Ezt követően pedig a buli két napig tart majd.

A ceremónia egyébként ugyanabban a templomban lesz, ahol Harry hercegék kimondták az igent, és hasonlóság az is, hogy Eugénia hercegnő szintén hintóba pattan majd, hogy azzal hajtson el a királyi család rajongói előtt. Sőt, azt pletykálják, hogy egyenesen II. Erzsébet ad majd kölcsön neki egy fogatot, gondoskodó nagymama módjára.

GettyImages-908740486
Fotó: Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank

Annak ellenére azonban, hogy ez az októberi esküvő nagyobb és látványosabb lesz, jóval kevesebbe fog kerülni, mint a májusi.

A Daily Mail számításai szerint Egugénia házasságkötése 2.7 millió fontba kerülhet majd, szemben azzal, hogy Harry herceg esetében nagyjából 34 millió fontot költött a család.

Ha pedig már család: a hírek szerint a királynő a férjével, Fülöp herceggel, megy majd az esküvőre, Vilmos herceg viszont vélhetően a felesége nélkül, aki még otthon marad az öthónapos Lajossal. György hercegnek és Sarolta hercegnőnek azonban fontos szerepe lehet a ceremónián, így vélhetően ők kísérik majd az apjukat. És persze nagy valószínűség szerint, Harry és Meghan is ott lesznek a vendégek között.

Az esküvő egyébként egy hónap múlva, október 12-én lesz.