A Facebookon keresett meg minket egy François néven bemutatkozó francia férfi azzal, hogy nincs-e kedvünk megjelentetni a videóját.

De volt!

A fiatalember ugyanis egy elég menő és az Európa-blogba remekül passzoló vállalkozást teljesített a napokban: lekajakozott a Dunán gyakorlatilag az elejétől a végéig. Egészen pontosan Ulmtól ment le a Fekete-tenger partján fekvő Sulináig. Ez egy 2600 kilométeres táv, amit a fiatalember 41 nap alatt tett meg, mint mondja

teljes harmóniában a természettel, a folyóparton aludva.

Nézze meg az utazásról készített összefoglaló videóját!

A fiatalembernek az Instagramját is csak ajánlani tudjuk, erről kiderül, hogy nem a Duna volt az első folyó, amin leevezett, mert megjárta már a Mekongot és hazájában a Loirt is. De most ne vesszünk el a részletekben, hanem nézzük a legfelismerhetőbb helyszínt, ami előtt François elhaladt a túra során szeptember elején!

View this post on Instagram

A post shared by Mon aventure autour du Monde. (@francois.worldtour) on

Mohács közelében is megállt egyébként fényképezkedni, de ezt a helyet lehet, hogy nem ismernék fel olyan sokan csak úgy a fotó alapján.

View this post on Instagram

A post shared by Mon aventure autour du Monde. (@francois.worldtour) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a francia férfi lekajakozott a Dunán Ulmtól a Fekete-tengerig

François már a Mekongot is megjárta, most az Instagramon dokumentálta európai utazását, aztán csinált egy gyönyörű összefoglaló videót. Nézze meg!

128 · Oct 29, 2018 01:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments