2018 hivatalos karácsonyi reklámja baromi menő, de így is sírni fog a végén

2018.11.15. 12:41

Bizony, elérkeztünk az év AZON szakaszához, ahonnan már visszafordíthatatlanul, fékevesztetten rohanunk a karácsony felé. Ezt az időszakot évek óta a John Lewis áruház reklámjai nyitják, amik arról híresek, hogy az ember bármennyire is felvértezi magát a cukiságuk ellen, akkor sem bírja ki soha, hogy ne lábadjon könnybe a szeme a végére a meghatottságtól. Idén sincs ez másként, bár a közel két és fél perces kisfilmről elsőre könnyű azt hinni, hogy most nem a szívbemarkolás, hanem a menőség lesz a lényeg.

Ugyanis ez alkalommal a főszereplője nem más, mint Elton John. 

A reklámban pedig az énekes karrierjéből láthatunk állomásokat, hatalmas arénakoncertek, csillogó ruhák, luxuslimuzinok, majd szép lassan visszamegyünk az időben a zenész gyerekkoráig, mikor megkapja élete első zongoráját. És már mehet is a bőgés.

A ravaszabb rajongók egyébként már sejthették, hogy valami ilyesmivel készül idén a vállalat, hiszen pár nappal ezelőtt hat bolt bejárata fölül is eltűnt a Lewis felirat és csak a John volt olvasható rajtuk. Most már tudjuk, hogy miért.

A reklám másik érdekessége, hogy a képkockái nagyon hasonlítanak a Rocket Man című film előzeteséhez, és persze ez sem véletlen. A film  - amit jövőre mutatnak be - ugyanis Elton John életén alapul. Itt megnézheti a trailerét: