A hivatalos álláspont szerint Harry herceg és Meghan hercegné a születendő gyermekük miatt terveznek elköltözni a Kensington-palotából, a Daily Mail azonban egészen más okokat sejt a háttérben. 

A páros abban a Windsorban álló Frogmore-i villában folytatná közös életüket, amelyet ajándékba kaptak II. Erzsébettől, és ahol a lakodalmukat is tartották. Persze erre egészen addig várniuk kell, míg a jelenlegi lakók, Gloucester hercege és felesége, Brigitte ki nem költöznek onnan, amire elvileg jövőre sort fognak keríteni. 

A tíz hálószobás, babaszobával ellátott épületben lehetőség van jógastúdió és edzőterem kialakítására is, állítólag mégsem ez az elképesztő luxus az, ami miatt a villa mellett dönöttek. Egyes informátorok azt mondják, a két testvér között feszülő, a nyilvánosság számára eddig ismeretlen ellentétek vezettek az elhatározáshoz. 

Harry és Meghan azért akarnak elköltözni, mert több térre van szükségük, és ebbe nem fér bele, hogy Vilmos és Katalin szomszédságában éljenek

- nyilatkozta a lapnak a királyi családhoz közel álló forrás. A több tér jelen esetben pedig aligha jelenti azt, hogy fizikailag nem férnek el a hét hálószobás Kensington-palotában, és még legalább háromra szükségük van a túlélésük érdekében, hanem feltehetően nehezen viselik, hogy soha nincsenek igazán egyedül. Ezt pedig nem olyan nehéz megérteni.