Hiába választották meg Mrs. Skóciának a 35 éves Natalie Pawelecket a Miss World-ön, két hónap után visszavették tőle a koronát, mondván, kényes információkat hallgatott el a múltjával kapcsolatban, ami miatt nem érdemes a szépségkirálynői címre.

Egy névtelen telefonálónak hála a mostanában műsorvezetőként tevékenykedő nőről kiderült, hogy a 20-as éveiben egy szál semmiben mutogatta magát, ha úgy hozta a szükség. Szerepelt az FHM-ben, amelytől 2005-ben megkapta a legszexibb

szomszédlány címet is, 2006-ban már majdnem énekesnői karrierbe kezdett, aztán egy évvel később a Zoo és a Nuts nevű férfimagazinokban jelentek meg róla aligruhás fotográfiák.

Sosem titkoltam, hogy valaha modellként dolgoztam. És igenis büszke vagyok arra, amit elértem: a világ legkelendőbb férfimagazinjának címlapján szerepelhettem, és megnyertem Anglia legnépszerűbb modellversenyét is. A huszas éveim elején meghozott döntéseim tettek azzá a nővé, aki jelenleg is vagyok. És én szeretem ezt a nőt

- nyilatkozta a Daily Mailnek Paweleck, akit láthatóan baromira hidegen hagy, hogy helyette végül Harry herceg egyik világra szóló barátnője, bizonyos Alana Stott kapta a Mrs. World koronáját. Paweleck férje, Jamie szerint ezeket az idejétmúlt szabályokat most már igazán illene újragondolni, a szervezők ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy nem a fiatalkori ledérkedéssel vannak problémáik, hanem azzal, hogy a nő eltitkolta előlük a múltját.