Fent egy részletet láthat belőle, alább az egész fotót, számunkra ez a nap képe: II. Erzsébet brit királynő idei hivatalos karácsonyi jókívánságaihoz készült fotó ez. Idén megragadta a figyelmünket az asztal bal szélén látható fekete-fehér kép. 

Kikerestük az asztalon látható képet nagy méretben is, íme.

Szóval azt megértjük, hogy a királynő íróasztalán saját fiatalkorából van egy családi fotó, hiszen a karácsony egy családi ünnep, ilyenkor összegyűlik mindenki, hogy együtt lehessen az egész família minden tagja. De azért az embernek ilyenkor eszébe jut, hogy II. Erzsébetnek egyáltalán nem ez az egy gyereke van attól még, hogy folyton Károly hercegről, illetve az ő fiainak családjairól hallunk mostanában. Vajon hogy érzi magát Anna hercegnő, András herceg és Eduárd gróf, azaz a királynő másik három gyermeke, hogy ők nincsenek rajta a karácsonyi nosztalgiafotón, hogy saját anyjuk ennyivel kevésbé fontosnak tartja őket bátyjuknál?

Vajon hogy érzik magukat...?

Hát, valószínűleg már megszokták.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A nap képe: na kinek a fotója mellől kíván boldog karácsonyt II. Erzsébet?

A brit királynő idei hivatalos karácsonyi fotóján látszik egy régi fotó. Kikerestük ezt a képet, és hát valami önkéntelenül is az ember eszébe jut ezen a családi ünnepen.

35 · Dec 24, 2018 03:22pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments