Az Ica névre hallgató svéd szupermarketlánc megalkotta a világ első bébi influenszerét. Valóban megalkotta, mivel nem egy élő csecsemőről van szó, hanem egy csak virtuálisan létező babáról, akinek foga még nincs, Instagram-oldala és lelkes követőbázisa ellenben már igen. 

A 6 hónapos bébit Elis névre keresztelte el az Ica, a profilját pedig alig néhány napja hozták létre, de máris 2 ezer követővel büszkélkedhet a csecsemő. Stílszerűen az első feltöltött tartalma egy ultrahangkép volt. 

Az áruház azért hozta létre Elist, hogy így hívja fel a potenciális vásárlók figyelmét a gyerekosztályuk termékeire. A baba Insta-profilját egy informatív közösségi oldallá szeretnék alakítani, ahol a szülők választ kaphatnak kisgyerekükre vonatkozó kérdéseikre. 

A szülővé válás valaki számára vicces, másoknak viszont egy ijesztő, vagy  éppen kihívásokkal teli kaland. Elisszel azt szeretnénk elérni, hogy a gyereknevelésre ne egy félelmetes dologként tekintsenek a szülők, egy szórakoztató és informatív oldalt szeretnénk létrehozni, ami megválaszolja a szülők csecsemőik egészségre, táplálkozására és mindennapi dolgaikra vonatkozó tevékenységeit

- nyilatkozta az áruházlánc dietetikusa. 

Az eddigi visszajelzések vegyesek, valaki cukinak tartja Ellist, mások azt írták, rémálmuk lesz tőle.