Sok a változás az angol királyi családban: először Harry hercegék tették át székhelyüket egy másik kontinensre, aztán Vilmos hercegék is bejelentették, hogy picit takarékra állítják magukat, és egyre többet tudni Beatrix hercegnő esküvőjéről is. Most pedig II. Erzsébet húgának, az elhunyt Margit hercegnőnek a fia okoz egy kis bosszúságot a királynőnek: válik.

Az 58 éves David Armstrong-Jones, a néhány évvel ezelőtt elhunyt Margit hercegnő fia 25 év házasság után válik, írja a Daily Mirror. A bútortervezéssel foglalkozó férfi szóvivője jelentette be a nyilvánosságnak a hírt, miszerint közös megegyezéssel, békében válnak el egymástól a gróf és a grófné, ugyanakkor megkérte a sajtót, tartsák tiszteletben a királyi család tagjainak magánéletét. A házaspár barátai szerint kapcsolatukat az viselhette meg, hogy túl sok időt töltöttek távol egymástól elfoglaltságaik miatt, harmadik félről senki sem beszél. 

David Armstrong-Jones és Serena 1993-ban házasodott össze, két gyermekük született, Charles Armstrong-Jones és Lady Margarita Armstrong-Jones.