Gabriela Spanic a TV2 szombat este bemutatott showműsorának, a Dancing With The Starsnak az egyik versenyzője. Gabriela Spanic az ön számára valószínűleg ismeretlen volt eddig, ha nem nézett korábban szorgalmasan latinamerikai szappanoperákat, mindenesetre az alábbi videóhoz annyit kell tudni róla, hogy venezuelai származású. (Mellékszál, de Armando Mundaraín, aki nemrég nyerte meg A konyhafőnök című főzős vetélkedőt, szintén pont venezuelai.)

Marsi Anikó tévériporter-műsorvezető ugyan szintén versenyzőként szerepel a Dancing With The Starsban, de mivel évekig Mallorcán éltek Palik Lászlóval és gyerekeikkel, tud spanyolul, így készített egy miniinterjút Spanickal. A sorozatszínésznő ennek során a TV2 szóhasználata szerint arról  az „elképesztő titokról rántotta le a leplet”, hogy természetesen szívesen lakna Magyarországon, mert Magyarországon mindig „buli, buli, buli” van.

Szóval ha kíváncsi arra, hogyan beszél spanyolul Marsi Anikó, kattintson alább a play gombra. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ha még nem látta a videót, amin Marsi Anikó spanyolul beszél, kattintson ide!

Marsi Anikóék évekig laktak Mallorcán, hála a DWTS-nak és Gabriela Spanicnak, most meg lehet hallgatni, hogyan beszél a műsorvezető spanyolul!

11 · Oct 12, 2020 02:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments