A Blackpool Pleasure Beach nevű vidámparkban található Nagy-Britannia legnagyobb hullámvasútja, a The Big One. A park már megnyitott idénre, és volt a napokban egy kisebb üzemzavar, amint azt egy Geo Connor nevű felhasználó a TikTokon közzé is tette. A szerelvény már majdnem felért a legmagasabb pontra, ahonnan a száguldás megindul lefelé, amikor elakadt a vonat. Az utasok egy ideig csak ültek fent a magasban, nagyjából 65 méteren, merthogy ekkora a The Big One.

@geo_connor

##blackpoolpleasurebeach ##foryoupage ##fy ##help ##lifesabeach ##blackpool ##summer ##finaldestination

♬ Oh No - Kreepa

Amint azt a Boing Boing nevű oldal is megírta, a megoldás az volt, hogy az utasoknak ki kellett szállniuk a vonatból, és a sínek mellett található lépcsőn kellett szépen legyalogolniuk a biztonságba. Mindezt a fiatalok angolos hidegvérrel, sőt, nevetgélve hajtották végre, végülis volt korlát, amibe kapaszkodni lehetett. Az egyik oldalon.

@geo_connor

♬ original sound - CJ Byrne

Persze azok között, akik önszántukból felülnek egy ilyen hullámvasútra, valószínűleg nincs olyan, aki különösebben tériszonyos lenne, mindenesetre teljesen nyugodtan, rendezetten, pánikszerű jelenetek nélkül tették meg a csaknem 65 méternyi szintkülönbséget. Mindenesetre megérkezni a parkba, kivárni a sort a hullámvasúthoz, elindulni felfelé, elakadni a csúcson, elindulni lefelé a lépcsőn, majd megérkezni a biztonságba igazi érzelmi hullámvasút lehetett!

@geo_connor

More of the views from up at the top! ##blackpoolpleasurebeach ##view ##foryoupage ##finaldestination ##stuck ##walkofshame ##yolo ##rideordie

♬ Oh No I Hope I Don't Fall... - IndieHay

Vállalkozó kedvűeknek egyébként szoktak vezetést is tartani ezen a hullámvasúton, azaz van, aki fizet azért, hogy ezen a lépcsőn sétálhasson egyet. Ha ön jobban szereti a YouTube-ot a TikToknál, alább kattintson a play gombra, íme a fenti videók egyben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A legmagasabb ponton akadt el Nagy-Britannia legmagasabb hullámvasútja, az utasok angolosan távoztak

65 méter magasból kellett lelépcsőzniük az utasoknak, akik számára igazi érzelmi hullámvasút lehetett ez az élmény!

3 · May 05, 2021 10:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments