Piacra dobták a birtokot, amely munkájuk során olyan sztárokat és együtteseket látott vendégül, mint a Girls Aloud, Alexa Chung, a Roxy Music vagy Pink Floyd. Az egyesült királyságbeli Surrey-ben található, telek híres televíziós produkciók helyszínéül is szolgált.

A Szent Anna Udvara elnevezésű birtokon két lenyűgöző ingatlan áll. A legfigyelemfelkeltőbb a Kerek Ház, amely 1936-os felépülése óta rengeteg hírességnek adott otthont. Több alkalommal szolgált például az Agatha Christie regénye alapján készült Poirot című televíziós sorozat, valamint olyan reklámok forgatási helyszínéül, amelyeknek főszerepében a Girls Aloud nevű együttest vagy Alexa Chung szupermodellt láthattuk.

Mégis, a zenekedvelők talán jobban izgalomba jönnek egy garázsok fölé épült lakosztálytól, pontosabban a Kocsiszíntől, amely egy hangstúdiónak ad otthont.

A műtermet a Roxy Music nevű együttes gitárosa, Phil Manzanera építette az 1970-es években, amikor a birtok a tulajdonában volt.

A zenekar itt vette fel a Manifesto című albumukat, ezt követően oedig számos más sztár is használta a stúdiót. Paul Weller, a The Jam alapítója, Robert Wyatt és David Gilmour, a Pink Floyd énekese szintén ikonikus számokat rögzített a híres kocsiszínben.

Gazdag zenetörténetével, hét hálószobájával és lenyűgözően egyedi külsejével az egyedi otthont

6 millió fontért, azaz 23 milliárd 873 millió forintért dobták piacra.