Meghan Markle csütörtökön ünnepli 41. születésnapját. Sussex hercegnéjét Vilmos herceg és Katalin hercegné is felköszöntötte.

A brit királyi családot illetően az utóbbi időben Harry herceg és felesége, valamint Vilmos és Katalin rideg kapcsolatától volt hangos a sajtó. Sokan még II. Erzsébet királynő júliusi, platina jubileumi ünnepségén is azt figyelték, hogyan viselkedik egymással a hercegi testvérpár, akik a szemtanúk szerint egész idő alatt kerülték egymást.

Most úgy tűnik, talán megtört a jég, ugyanis Cambridge hercege és hercegnéje apró gesztussal közeledett Meghan Markle felé. A koronát már nem szolgáló sussexi hercegné ma töltötte be 41. életévét, a királyi családból pedig Vilmos és Katalin voltak az elsők, akik felköszöntötték őt egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben.

Boldog születésnapot kívánunk Sussex hercegnéjének!

– írták egy, Markle-ről a jubileumi ünnepségeken készült portrékép mellé. Őket Károly herceg és Kamilla hercegné hasonló Instagram-sztorija követte. Kinsey Schofield, a királyi család szakértője a Daily Starnak adott interjújában azt mondta: feltehetően visszafogottan ünnepel majd a hercegi pár.

„Úgy képzelem, hogy egy visszafogott vacsorát tartanak Montecitóban, a Lucky's Steakhouse étteremben. Talán David Foster és Katharine McPhee szereznek egy bébiszittert, és ott lesznek, hogy együtt ünnepeljenek a hercegnével. [...]

Meghan imád a konyhában tenni-venni, szóval szerintem biztosan süt édességet és tortát Archie és Lili bevonásával. Szerintem ők maguk dekorálják fel az egész tortát. Egy visszafogott ünneplésre számíthatunk ebben az évben”

– fogalmazott.

(Femine)